Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Психолози, психотерапевти, психиатри

  • 57 906
  • 567
Психолози, психотерапевти, психиатри

Предишната тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=359775;topicrefid=19

още по-стара тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=25471.0

 Sign ExclamationДетски специалисти-
темата е тук

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=345496.msg9567312#msg95673

 Sign ExclamationСпециалисти членуващи в Българската асоциация по психотерапия,както и различните школи по психотерапия,които имат право да практикуват в България.
http://www.psychotherapy-bg.org/4lenove.htm

 Sign ExclamationДружество на психолозите в България-регистър на психолозите в България
http://www.psychology-bg.org/

Допълнения към списъка от старата тема
      
Пловдив

 ArrowД-р Цветан Бранков - Пловдив, бул. Христо Ботев №28, 032 - 99 24 73
 Arrow Иванка Велкова -  Пловдив, ул. Ален Мак №2 032 - 96 09 69
 Arrow Инна Бончева - Пловдив, бул. Васил Априлов №29, Партер 032 - 64 13 17
 ArrowРайна Петрова Янкулова - Пловдив, жк. Тракия, бл. 95, вх. В, ап. 21, 032 - 99 65 44
 ArrowМилена Рангелова - Пловдив, жк. Тракия, бл. 132, вх. А 032 - 68 47 92
 Arrow Д-р  Илина Тачева - Пловдив, ул. Драва №4, 032 - 67 11 45
 ArrowД-р Люба Хаджийска - Пловдив ул. Филип Македонски №37, ет.3 032 - 43 01 88
 ArrowЕмил Цветков - психолог; психотерапевт (когнитивно поведенческа терапия), ул."Скопие" 1а, ет1; тел. 032/67 06 62; 0888552252

Варна

 ArrowДоц. д-р Иванка Бончева Паунова – Варна Висше образование по филосифия и психология в СУ “Кл.Охридски”
доцент, доктор по мед. психология, в Катедрата по психиатрия и мед.психология на МУ- Варна, специалист по клинична психология и педагогическа рехабилитация, позитивен психотерапевт от 1993г., треньор по позитивна психотерапия от 1995г., правоспособен психотерапевт на европейско ниво от 2005г.
GSM: 0887722581;
e-mail: ibontcheva@yahoo.com
 
     ArrowГергана Петрова Момова
   Клиничен психолог – психотерапевт, главен асистент в МУ – Варна. Сертифицирана като майстор-треньор /2004г./ по позитивната психотерапия и психотерапевт с европейски сертификат /2005/.
   Специализирала клинична психологич и психотерапия в Кромержиж / Чехословакия, Басел и Листал/ Швейцария
Работи с деца и възрастни в стационарни и амбулаторни условия.
GSM: 0889846993;
e-mail: gerganamomova@hotmail.com
    
 ArrowБоряна Велиславова Чалъкова
Магистър по психология, Софийски университет “Св. Климент Охридски”; специализация по клинична психология в Медицински университет, Варна; позитивен психотерапевт от 1997 г. и треньор в майсторското ниво по Позитивна психотерапия от 2002 г.; психодрама терапевт от 2002 г.; Действащ консултативен психолог към системата на образованието от 1986 г.; психолог- психотерапевт към център за жертви на насилие “SOS- семейства в риск”, Варна.
GSM: 0887498047;
e-mail: chalakova@gmail.com

Arrow Милена Рачовска, психолог в Институт за психично здраве и развитие - филиал Плевен, с директор проф. Ваня Матанова. Адрес: гр. Плевен, бул. "Георги Кочев" № 59. Телефон за контакт 0887983770. Извършваме диагностична и терапевтична дейност: Нарушения на психичното и социално функциониране в зряла възраст. При деца/ юноши: Емоционални и поведенчески нарушения; Хиперактивност с дефицит на вниманието; Дислексия на развитието; Генерализирани разстройства на развитието - аутистичен спектър; Нарушения в развитието на езиковата система; Разстройство на привързаността; Нарушения на когнитивното функциониране и др.

Честита нова тема, да я запълним с полезна информация!
Виж целия пост
# 1
Така и така отворих новата тема, да започна със споделянето - лично аз от години посещавам веднъж месечно психотерапевтката Светлана Благоева от София. Доволна съм от нея. Помага ми, задава точните въпроси, изслушва, подкрепя, познава състоянието ми и личността ми. Ето малко повече информация за нея, ако някой има желание да се свърже с нея.

Психологът Светлана Благоева: Важно за детето, преживяло насилие … ия да му помогнат

Виж целия пост
# 2
Здравейте, търсих мнения за Весела Вътева, но така и не открих някой конкретно да я похвали, да е помогнала в преодоляването на депресивни състояния. Надявам се някой да е ходил при нея и даде  реални отзиви.Ако пък имате други отзиви за специалисти, ще се радвам да ги споделите. Темата е огромна, а аз за съжаление не мога сега да я преглеждам щателно.
Виж целия пост
# 3
Така и така отворих новата тема, да започна със споделянето - лично аз от години посещавам веднъж месечно психотерапевтката Светлана Благоева от София. Доволна съм от нея. ...
   Добра е, подкрепям.  Peace
   И все пак всеки установява свой си контакт с терапевта. При някого се получава, при друг - не.
Виж целия пост
# 4
Така и така отворих новата тема, да започна със споделянето - лично аз от години посещавам веднъж месечно психотерапевтката Светлана Благоева от София. Доволна съм от нея. Помага ми, задава точните въпроси, изслушва, подкрепя, познава състоянието ми и личността ми. Ето малко повече информация за нея, ако някой има желание да се свърже с нея.

Психологът Светлана Благоева: Важно за детето, преживяло насилие … ия да му помогнатА каква е цената на сеанс?

Виж целия пост
# 5
30 лева за един астрономически час  Peace
Виж целия пост
# 6
Остава да дадете някакви координати на Светлана Благоева Simple Smile
Виж целия пост
# 7
Някой може ли да даде мнение за д-р Петър Василев-психиатър и когнитивно поведенчески терапевт
Виж целия пост
# 8
Здравейте,

спешно търся добър психиатър/психотерапевт в София, който се занимава със състояния като параноя и биполярно разтройство.
Много ще съм благодарна ако някой може да ми препоръча добър специалист, който ще отдели малко повече от 10 мин за да се запознае със състоянието на пациента преди да изпише рецепта и да ни каже довиждане Simple Smile

Виж целия пост
# 9
Здравейте!
Моля, препоръчайте ми психиатър в Пловдив, тъй като не знам проблемът, който имам, предмет на дейност за кой от всичките, изброени в началото на темата е. /Без д-р Хаджийска!/
От доста време имам фобия, свързана с определено заболявяне, но не става дума за хипохондрия, а за истинска болест, която имам. Мисля, че нещата излизат от контрол и все по-трудно вече успявам аз сама да се справям психически. Дотолкова съм изпуснала нещата, че вече влияе на нормалния ми живот, затова ще съм благодарна за бързи препоръки.
Благодаря ви!
Виж целия пост
# 10
Здравейте! Препоръчайте ми добър психотерапевт в  Русе. Предварително благодаря.
Виж целия пост
# 11
Здравейте. Някой има ли мнение за д-р Петър Николов от Варна ? Търся психиатър/психотерапевт  от Варна, който да може да ми помогне за справяне с натраплива невроза  или както е по-модерното наименование сега - обсесивно - компулсивно разстройство.И ако е възможно да не залага главно на медикаментозна терапия. Благодаря предварително .
Виж целия пост
# 12
Здравейте,
търся СПОРТЕН психолог .
Моля Ви, за препоръка и мнения. Peace
Виж целия пост
# 13
Здравейте,
бихте ли ми препоръчали добър семеен психолог / психотерапевт във Варна.
Виж целия пост
# 14
Препоръчвам Виолина Славкова, психолог е във Враца, телефонът й 0884735958. Успех на всички, които търсят подкрепа, много е важно да няма притеснения по тази тема!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия