Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Деца с вродена надбъбречна хиперплазия

  • 1 831
  • 3
Здравейте! Имам момченце на 20дни диагностицирано преди 6дни с вродена надбъбречна хиперплазия. Много бих искала да влезна в контакт с някоя майка на детенце с такава диагноза за съвети и да сподели опит. Разбрах, че ще трябва да му се правят периодични изследвания (като кръв от петичката и препоръчват аз да я вземам в дом.условия за да намаля стреса на детето). Назначен му е хидрокортизон и намерих аптека на гръцката граница, от която можем да го закупим, но се интересувам и как протича заболяването, има ли някакви ограничения за детето....прочетох в една стара тема, че може би ВНХ се освидетелства от ТЕЛК. Лекарите ми казаха,  че ако приема назначения му медикамент в правилна доза (до края на живота) ще се развие нормално и няма да има никакви ограничения за него и ще може да прави всичко. Благодаря предварително!
Виж целия пост
# 1
Здравейте, аз съм жена на 23 години. Диагностицирана съм на 10 - ия ден от раждането ми с Вродена надбъбречна хиперплазия. Нямам други проблеми освен че изостанах с ръста. Аз приемам Кортинеф и Хидрокортизон. След това смениха Хидрокортизона с Преднизолон Ф и ми се появиха доста стрии по тялото. Искам да попитам от къде си набавяте Хидрокортизона и вие може да ме питате ако ви интересува нещо. Simple Smile
Виж целия пост
# 2
Здравейте! Ние планираме да поръчаме от Гърция Хидрокортизон другата седмица. Ако Ви е необходим бихме могли да поръчаме и за Вас и да Ви го дадем. Бихте ли ни дали телефон за връзка, ако е удобно да попитаме и допълнителни неща.
Виж целия пост
# 3
Здравейте! Някой водил ли си е детето на преглед в чужбина? Ако да,нека да даде малко инфо! Искам да заведа сина ми . Благодаря предварително!
Виж целия пост

Препоръчани теми

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия