Много ще съм благодарна ако някоя от вас ми съдейства и ми даде съвет за необходимите документи.
Ако някоя работеща мама е наясно ще се радвам да ми обясни,не че имам друга алтернатива за бебчо ама все пак.
да ми помага и за в бъдеще, че толкова малко бебче немога да си помисля да оставя на чужд човек! Иначе да ви споделя моментите, когато се прибирам към къщи, качвам стълбите и отварям вратата, за да я видя и веднага да си я гушна ме изпълват с огромно щастие! Просто немога да й се наситя след като се прибера и докато я сложа да спи (21часа) й се отдавам напълно-посвещавам цялото си време само и единствено на нея.
Днес станах рано да преведа това, което имам. С този въпросник се уговаряме с родителите на децата. Надявам се, че някои точки ще са ви от полза. Искам да допълня, че аз съм карала една седмица курс за оказване първа помощ при малко дете/бебе. Добре е това да могат детегледачките, за да знаят как да реагират и на кой първо да се обадят (бърза помощ).
- ако някой иска да му ги пратя.
Аз звъннах преди няколко дена в информационния център на НОИ Социално подпомагане и от там ми казаха това, което писа и Дес - майчинството няма никаква връзка с детските градини. Има връзка единствено с трудово-правните отношения на човека, който го ползва. Дай да видим къде е истината всъщност. 
Само че, аз имам 2 съмнения. Първо, теглилката на педиатърката нещо не ми вдъхва доверие и затова ще го премеря още веднъж на друго място. Второ, нас ни изписаха от Шейново на третия ден на Ники и до тогава той беше изгубил 110 гр., затова мисля че е намалил теглото си след това още и всъщност сега е качил повече.
Но при все това, малко си е наддал и затова послушах съвета на лекарката. От днес сме на комбинирано хранене. 

.
...
и аз си харесвам работата, ама си бях оставила 2 дни за почивка преди планираното секцио
та ме водиш.
. Даже като се развъртя да правя нещо и веднага ме пресреща как щял да звънне на чистачката и да не се дзанимавам с глупости.
...
Да си носи името с гордост 

До колкото разбирам за всички нас, които сме родили преди октомври си остава в сила старото положение на КСО, тоест ползваме си майчинство и когато дадем бебо на ясла.
, друг път няма да става така, защото аз съм после така
. А и бях обещала да гледам за един час детето на комшийката и вкъщи станаха общо осем деца

за стискането на палците. Ние оздравяваме полека лека. миналата нощ много добре спа, не ми се наложи да му чистя нослето.
Препоръчани теми