Тесто в микровълнова?

  • 2 554
  • 7
Някъде ми мина покрай ушите, че тесто може да бъде втасвано в микровълнова фурна. Само че това е единственото нещо, което запомних  smile3522 Така че, мили дами, повече инфо по темата ще ми бъде от полза. Примерно колко минути се прави, на каква мощност, има ли значение какво е тестото и пр. Благодаря ви, мъжете ми ще ви благодарят два пъти повече   261uu
Виж целия пост
# 1
а защо не във фурната?
Виж целия пост
# 2
На най-ниската мощност (при мен е 20%) за 2 минути. След това се оставя в микровълновата, без да се изважда. Ако има нужда, може да се пусне отново на същата мощност по-късно.
Виж целия пост
# 3
А там как  newsm03
Виж целия пост
# 4

На 50 градуса.
Виж целия пост
# 5
Тестото втасва на топличко. Никога не съм използвала фурна или микровълнова за тази цел, но предполагам, че една температура от 40-50 градуса би свършила работа.
Аз лично покривам съда, в който е тестото с хавлиена кърпа и го слагам в близост до камината, може до парното или друг вид отоплителен уред. Не отнема много време, за да втаса.
Виж целия пост
# 6
Аз оставям тестото да ми втасва във фурната.Предварително я загрея малко и я изключвам.
Виж целия пост
# 7
И аз използвам микрото да втасвам тестото.Купата я слагам на 3 минути,на 20% мощност и после я оставям вътре докато се надигне.Когато още не палим камината и в кухнята е по-хладно това е идеален вариант. Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия