Единият от тях съдържа ориз, пилешко, яйце, сурово зеле, /+царевица, китайски гъби, грах във втория ресторант/
Другият е малко по-различен, но също толкова сполучлив. Ориз, пилешко, морков, зелена чушка, гъби, картофи и сос, който наричат къри, но не е лют. По описание звучат семпли, но е една от предпочитаните ни храни.
Наблюденията ни са, че пилешкото им може да е варено, тъй като никога по него не е имало златисто и винаги е било напълно сготвено. Опитвали сме многократно да ги сготвим сами по следния начин :
Изпържваме и накъсваме на дребно яйце, запържваме царевица, морков, добавяме изпържени пилешки късчета, добавяме малко уни сос, добавяме бланширан варен ориз, бъркаме на слаб огън докато се смесят вкусовете, добавяме още малко уни сос, сол, черен пипер. Вкусът му е една десета от този в ресторантите по незнайна за нас причина.
Благодарим предварително!