За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 73 594
  • 729
# 690
Благодаря, asyalein. За разбития вече хайвер става въпрос. Досега не съм яла, дори не съм виждала, а имам едно бурканче и май се очертава да изхвърля повечето, та исках поне малка част да използвам.
Виж целия пост
# 691
Халвата в хладилник ли трябва да стои?
Виж целия пост
# 692
Аз не я съхранявам в хладилник.
Виж целия пост
# 693
Халвата в хладилник ли трябва да стои?
Държа я в хладилник, защото ми пречи отгоре на плотовете, но не е проблем и отвън.
Виж целия пост
# 694
Може ли да направя Браунис само с черен шоколад без какао? Някой да знае подобна рецепта?
Виж целия пост
# 695
но се е случвало да ми друснат вкъщи количества дето няма как да ги сготвя и да се изядат.

баща ми ги маринова в буркани и стават страхотни.
мариновал е кладница и сарнели мисля. поне знам, че аз едно време носех много сърнели и не успявахме да ги изядем веднага. Peace

рецепта нямам, това само като идея. Peace
Правили сме преди време, мисля че печурки береше баща ми по много тогава, вкусни бяха. Сега не ходи за гъби вече и нямам такива чудения, защото купувам колкото ми трябват в момента.
Виж целия пост
# 696
Благодаря, asyalein. За разбития вече хайвер става въпрос. Досега не съм яла, дори не съм виждала, а имам едно бурканче и май се очертава да изхвърля повечето, та исках поне малка част да използвам.

Защо ще го хвърляш, не ти ли харесва намазан на филийка. Не знам как е приготвен твоят хайвер - аз си купувам неразбит и го разбивам сама. Прибавям ситно настърган лук, лимонов сок и кора и натопен хляб или сварен грис, за да не е солен. Опитай да го овкусиш с някое от тези неща
Виж целия пост
# 697
Едно бурканче тарама-хайвер не е толкова много. Не го хвърляйте. върху филийки, пълнени варени яйца, само като предястие. Хапва се бързо, когато е вкусно направен.
Виж целия пост
# 698
Ми аз го имам от около седмица, а ми казаха, че издържа до 10тина дни, та не знам до кога ще е годен. Разбит е май само с олио, защото не усещам друг вкус. Нито знам как се приготвя, нито - как се яде 😶
Виж целия пост
# 699
но се е случвало да ми друснат вкъщи количества дето няма как да ги сготвя и да се изядат.

баща ми ги маринова в буркани и стават страхотни.
мариновал е кладница и сарнели мисля. поне знам, че аз едно време носех много сърнели и не успявахме да ги изядем веднага. Peace

рецепта нямам, това само като идея. Peace
Правили сме преди време, мисля че печурки береше баща ми по много тогава, вкусни бяха. Сега не ходи за гъби вече и нямам такива чудения, защото купувам колкото ми трябват в момента.
И булка и Манатарка съм правила мариновани в буркани и имам рецепта в блога но не мога да дам линк счупих си ръката
Виж целия пост
# 700
Здравейте!

Моля, дайте рецепта за солена пухкава питка на конци Simple Smile

Благодаря предварително.
Виж целия пост
# 701
Моля за съвет! Мога ли да измажа отстрани торта със заквасена сметана, разбъркана с пудра захар? Или да правя маслен крем? Пълнежът е с крем маскарпоне.
Виж целия пост
# 702
Моля за съвет! Мога ли да измажа отстрани торта със заквасена сметана, разбъркана с пудра захар? Или да правя маслен крем? Пълнежът е с крем маскарпоне.


Не, направи  си маслен, или швейцарски
Виж целия пост
# 703
 пеп-4o , това за ръката дано не е истина  Shocked
Виж целия пост
# 704
Да приложа снимка Stuck Out Tongue Winking Eye за съжаление да и дясната е
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия