Тайна, както си ги скрила тия вкусотии, по-добре да не бях отваряла!
mama iasi и тя, готвила, готвила.......
pip4i и тя в тая група!
Аз само лучените питки на mspasov спретнах, много вкусни. С шарена сол и лютеница ги нагъвахме. Само че моите станаха като мекици, а нейните повече на пърленки ми заприличаха. А, и да питам, защо и бакпулвер, и мая, какво дават двете? И пак за рецептата, ще върви у нас!
Може би не са разточени много, но наистина твоите изглеждат по-добре.
Честно казано не знам, играх на проба грешка. Само с бакпулвер не ми допаднаха, търсех леко по- втасал вид и по време на пържене да се активира и бакпулвера.
Какво излагане, екстра станаха! Просто като ги забърквах, си викам някаква магия ли ще да правят тия двете в комбина - бакпулвер и мая? Сигурно и само с мая ще станат, ще пробвам. Аз по принцип меся с прясна мая, но днес сложих суха, че да е по рецептата! А, когато бързам, слагам само сода или бакпулвер, че да не чакам да втасва тестото.
Lucky_B, какво още на тия разкошни палачинки?