За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 50 539
  • 739
# 330
Здравейте. Имам кокосово мляко, използвах малко от него за едно ястие и останалото стои в хладилника. Искам да попитам какво бих могла да направя с него?! Благодаря.
Правя пудинг от авокадо и кокосово мляко.
Виж целия пост
# 331
Имам 5-6 камби.Какво бих могла да ги направя?
Виж целия пост
# 332
зависи колко са големи Simple Smile може пълнени с кайма и ориз;  да сложиж сирене и чукнеш цяло яце с домат и стане  подобно на сирене по шопски 
можеш да задушиш някакво месо, да ги напълниш и пак запечеш така
да ги нарежеш на ивици и направиш с тях , домати и яйца шакшука..
може и месо да задушиш и тях добавиш пак на ивици накрая, или да ги иззпържиш Simple Smile 
Виж целия пост
# 333
Или нещо такова. Peace
Виж целия пост
# 334
Имам суров бекон и бих искала да помоля за лесни и изпитани рецепти, тъй като засуканите не ми се получават особено.

Бях направила омлет с много задушени гъби, суров бекон и пресен лук. Стана много вкусен. Пица и спагети също
Виж целия пост
# 335
Имам 5-6 камби.Какво бих могла да ги направя?

https://ipeychev9.blogspot.com/2014/07/blog-post_13.html
Виж целия пост
# 336
Благодаря за предложенията.
Виж целия пост
# 337
Бърз въпрос - сварих миди, но са леко жилави - варих ги 6-7 мин.  след кипването на водата, но са ми леко жилави, след малко ще сложа да се варят другите....повече ли да ги варя или по-малко?
Виж целия пост
# 338
Варят се докато им се отворят черупките.
Виж целия пост
# 339
Черупката се отвори на 4-тата минута,  да ги варя само 4 мин?...така ли да разбирам?
Виж целия пост
# 340
След това поне още 5.Аз така правя и с охлюви и с миди.
Виж целия пост
# 341
Аз ги оставям за около 8 минути мидите. Обикновено всички са се отворили и са сочни, няма жилави.
Виж целия пост
# 342
Нали не ги варите във вода? Слагат се само с малко на дъното и по-скоро на пара се правят. Но по принцип са си леко жилави, поне черните де. Стридите и скалопс са друго нещо.
Виж целия пост
# 343
Аз лично ги задушавам в бяло вино.
Виж целия пост
# 344
Някой може ли да ми каже нещо повечко за пита за прощъпулник? Задължително ли трябва да е сладка?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия