Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ZeoLife - живот без болка! Задайте своите въпроси в темата и открийте лечебните сили на зеолита!

  • 25 491
  • 48
# 45
Здравейте, искам да попитам:
-Как и по колко, може да бъде вземан зеолайф от диабетик на инсулин със невропатия?
-Същия въпрос, но за човек който просто иска да го ползва за детокс и...заради евентуалния положителен ефект върху здравето му?

Здравейте, моля да уточните:

Диабетика, приема ли други медикаменти, освен инсулина и кога?
Здравейте, не само витамини за диабетици alpha betic, които са без рецепта от лекар, по негово усмотрение.
Виж целия пост
# 46
Здравейте, искам да попитам:
-Как и по колко, може да бъде вземан зеолайф от диабетик на инсулин със невропатия?
-Същия въпрос, но за човек който просто иска да го ползва за детокс и...заради евентуалния положителен ефект върху здравето му?

Здравейте, моля да уточните:

Диабетика, приема ли други медикаменти, освен инсулина и кога?
Здравейте, не само витамини за диабетици alpha betic, които са без рецепта от лекар, по негово усмотрение.

Кога, точно /в колко часа/ си слага инсулина и кога взема витамините?
Виж целия пост
# 47
Крем за лице със зеолит

Изборът на крем за лице е изключително важно решение, за да имаме красива и здрава кожа.
Представяме Ви универсалния крем за лице със зеолит, предназначен за ежедневна грижа за всеки тип кожа.
Кремът съдържа зеолит, който е много добър антиоксидант и детоксикатор и се препоръчва за грижа за кожата на хора, изложени на въздействието на високи концентрации токсични вещества.

Съдържа бадемово масло и зехтин в дози, които защитават, успокояват и омекотяват нежната кожа на лицето. Пантенол и Витамин Е  допълнително овлажняват кожата, намаляват появата на раздразнения и зачервявания и предпазват от агресорите на външната среда.Начин на употреба: Нанасяйте крема сутрин, задължително върху чиста кожа. При необходимост можете да нанасяте крема по няколко пъти на ден, по време на зимния период или при излагане на кожата на допълнителни дразнители.
Виж целия пост
# 48
Зеолит – приложения в селското стопанство

Природните зеолити могат да се прилагат в различни области на градинарството и земеделието – за увеличение на плодородието на почвата, увеличение на добива от селското стопанство, понижаване на себестойността и разходите за производството на селскостопански продукти от гледна точка на минерални или органо-минерални субстрати за отглеждане на зеленчуци чрез топлина, както и други култури. Най-ефективният от природните зеолити в градинарството и земеделието е клиноптилолит.Градинарство, субстрати за отглеждане на зеленчуци

Ефектът на клиноптилолита върху растенията се отразява основно чрез почвата. Подобрява се храненето на растенията, развива се силата на кореновата система, засилва се растежът и плодородието, намаляват се разходите за единица продукт. Клиноптилолитът подобрява кълняемостта на семената и намалява болестите по растенията. При някои тестове се наблюдава по-бързо узряване на реколтата и положително въздействие върху устойчивостта на растенията към измръзване.

Под влиянието на зеолита се наблюдава повишаване на реколтата на различни култури – зърнено-житни, кореноплодни, зеленчукови, ефирномаслени растения, цветя, технически култури и други.

Зърнено-житни култури
Реколтата от пшеница се увеличава с 6 – 15%, понякога – до 20,7%. Ечемикът с 5,9 до 15%. Оризът увеличава плодовитостта си до 23%, бобът – до 18 – 20%.

Хранителни култури
При поставянето на клиноптилолитовите скали в почвата количество зелена маса на овес, люцерна, просо и царевица се увеличава с 20 – 26%. В някои случаи може да се наблюдава увеличение на съдържанието на сухо вещество.

Технически култури
В продължение на две години се наблюдава увеличение на реколтата на суров памук със 7,3 и 9.2%.

Зеленчукови култури
Положителният ефект под влиянието на клиноптилолита е регистриран и при картофите. Наблюдава се увеличение на реколтата с 12 или повече процента, моркови – до 63%, патладжан – с 19 – 55%, репички – до 20%. Наблюдава се положително въздействие на зеолита върху отглежданите картофи и по време на съхранението.

Цветни култури и ефирномаслени растения
Под влиянието на клиноптилолит се наблюдава увеличение на производството и качеството при карамфилите.

Овощни дървета
Увеличение на реколтата, като в някои случаи вследствие на действието на зеолита се наблюдава подобряване на качеството на плодовете на лимони, мандарини и портокали; ябълки – с 13%, круши – с 55%.

Чай
Прилагането на зеолита в отглеждането на чай също дава положителен ефект. В резултат на производствени изпитвания в продължение на две години се наблюдава увеличение на реколтата с 27 – 29%. Подобрени са показателите за качеството на чая, увеличава се съдържанието на обща екстрактивност, на кофеин и чаено етерично масло. Контролирани са резултати от действието на зеолита в продължение на 4 години, без да има намаляване на ефективността.

Повече за ползите на зеолита в селското стопанство може да прочетете ТУК.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия