Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как обличате бебето за сън

  • 5 624
  • 44
# 30
Малкия спи по пижамка, памучна. По принцип пижамките му са с дълъг ръкав, но материята е мека и разтеглива и ръкавчетата ги запретваме до лактите. Завит е / силно казано/ с пеленка. Имам огромно желание да го оставя по- голичък в жегите, но не смея. Той по цяла нощ се върти- обръща се на едната и на другата страна и реално спи отвит, без завивка, а спим на отворен прозорец. Обикновено е омотан в завивката, ноне и завит😊
Виж целия пост
# 31
само по памперс и без завивка ми се струва прекалено смело.

и двете ми деца като бебета така спяха през лятото. сега спят по гащи и пак отвити Wink
Виж целия пост
# 32
Боди с къс ръкав и тънка пелена, която много рядко е върху него. Спим на отворен прозорец. Бебето е на 10м.
Виж целия пост
# 33
Боди с къс ръкав и чаршавче Stuck Out Tongue Closed Eyes
Виж целия пост
# 34
Два ката дрехи, от които единият с дълъг ръкав е просто безумие. Вие така ли спите? Обличайте бебето така, както обличате себе си. Боди с къс ръкав и дори потник е предостатъчно.
Виж целия пост
# 35
Благодаря за съветите! Добре че не съм го претоплила. Днес купих две гащеризончета с къс ръкав и къси панталонки, които мисля да обличам върху памперса, без нищо отдолу 😉
Виж целия пост
# 36
Моя бебчо се роди април, който беше сравнително топъл,а аз го обличах доста в началото( от страх да не го простудя).. от юни големите жеги започна да спи по боди с къс ръкав, или тениска и памперс. Чорапи задължително, защото е все отвит, а сме на отворен прозорец.. пелена като чаршафче също мятам, но то е изритано веднага и общо взето като се събудя да го нагледам го завивам.
Виж целия пост
# 37
Навремето личният лекар беше казал на брат ми да държат бебето (вече 6-годишно) по памперс без нищо друго, родено е през юни. Но не знам дали спазиха този съвет, аз не бих се чувствала удобно да държа бебе само по памперс, но явно не е нещо нечувано.
Виж целия пост
# 38
чорапи?? горките бебета....
Виж целия пост
# 39
Моят син е почти на 12,да е жив и здрав.Октомври е роден.През първото си лято спеше само по боди и памперс и пелена,но я изригваше,от второто нататък по потниче и памперс/слипове и тънка пелена.И до ден днешен през лятото е с потниче и слипове вечер,завит с един чаршаф,на отворен прозорец.
И на мен ми се струва много бебето да е с два ката дрешки,че и пелена.
За потенето-нормално е.Моят син от бебе много се поти в жегите.
И сега си изритва чаршафа.
Виж целия пост
# 40
Благодаря за съветите! Добре че не съм го претоплила. Днес купих две гащеризончета с къс ръкав и къси панталонки, които мисля да обличам върху памперса, без нищо отдолу 😉
Така е добре, моя бебо е на два месеца и спи с късо гащеризонче и чаршавче, без чорапи. Смятам, че така се чувства добре.
Виж целия пост
# 41
Моят също е на 6 месеца и от два някъде спи по памперс и на отворен прозорец,не го завивам.Като беше по хладно предния месец някой дни,затварях прозореца нагоре да е отворен,вместо стандартното отваряне.Щом няма червени петна по телцето или ситни пъпчици по сгъвките значи не е притоплен Simple Smile
Виж целия пост
# 42
Боди с къс ръкав и чаршаф. С риск да бъда линчувана, не спим на отворени прозорци, а на климатик, който работи в другата стая. Спим  на отворени врати, така в стаята ни е около 27-28 градуса вечер.
Синът ми е на 3 месеца и половина, спи по боди с къс ръкав и тънко одеалце. Ние също спим на климатик пуснат в другата стая и го нагласяме, така че при нас температурата да достига 24 градуса.
Виж целия пост
# 43
Колкото по-леко са облечени бебчетата, толкова по-добре, каза педиатърката ни при първото посещение вкъщи.
През лятото едното ми дете спеше само по боди и завито с бархетна пелена. Другото го обличах и завивах повече, защото тогава лятото беше необичайно хладно и постоянно валеше, а и на всичко отгоре имаше някаква гадна хрема. В резултат - едното и до сега се облича леко и понася добре различни температури, другото е зиморничаво и дори през лятото се завива с одеало. Е, може и да не е от това, разбира се, но не мога да си обясня, защо е толкова зиморничаво това дете, като никой друг в семейството не е.
Виж целия пост
# 44
На споменатата възраст нашите деца в жегите спяха с памперс, боди с къс ръкав, къси чорапки и лека завивка. На отворен прозорец.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия