Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Розово зацапване след това кафяво? БРЕМЕННОСТ?

  • 1 665
  • 31
# 15
Олелее майко Joy
Виж целия пост
# 16
Ще спиш като бебе тази вечер Grinning

Ти добре си се успокоил, че не е бременна, но това кървене при полов акт не е безобидно. Бременността не е най-гадното нещо, което може да му се случи на човек, макар че в момента няма да ме разбереш какво казвам.
Като ѝ свърши да иде на гинеколог, нека я видят с ехограф. Вероятно всичко е наред, но това е симптом, който трябва да се научи, че не се подминава.
Виж целия пост
# 17
Възможно ли е от това, че я е боляло тоест не е била достатъчно подмокрена да и се е разтегнала кожата и да са се получили някакви наранявания.. обясниха ми, че и това е възможно. До сега никога не се е случвало да има кръв, но сега наистина доста я заболя по реакциите, дърпането, каза ми и чак след минути се отпусна...
Виж целия пост
# 18
Както и в предишната тема ти казах: ако се забременяваше толкова лесно този форум нямаше да го има...То пипане,то пренасяне.Колко хора трябваше да ти кажат,че не е бременна,за да се успокоиш?Ето дойде й.В предеакулационната течност не винаги има съдържание на сперматозоиди.Много често започнаха да се пускат такива теми,ами айде ограмотете се преди да започнете да правите секс.Четете малко в интернет информация има колкото искаш.Това да ти е за урок другия път.Внимавайте от тук нататък!
Виж целия пост
# 19
В края на месеца отново ще пусне тема..Закъснява и. Joy
Виж целия пост
# 20
В края на месеца отново ще пусне тема..Закъснява и. Joy
Позна, но няма да пускам тема. Искам да се консултирам с Вас отново. Пак тези дни трябваше да и дойде 27,28,29, но уви.. не и е дошъл. Възможно ли е от смяната на сезоните да и закъснява и от това, че беше болна малко и все още е заради ужасното време. Болят я гърдите страшно много, има болки в корема, но не постоянни, а срязвания за малко и около 10-15 минути и и минава, казва че има повечето признаци за ПМС, но не и е дошъл още.. (пак да спомена правихме го с кондом и този месец и беше около овулацията и, но не съм свършвал вътре а и проверихме кондома, не е скъсан, изхлузен и т.н.) Голяма паника съм и очаквам успокоение. Самия аз я успокоявам и не изглежда напрегната и не го мисли. Имаше и кафяво зацапване на 29.09 по-тъмничко и много малко (еднократно)..
Виж целия пост
# 21
Grinning Grinning Grinning
Какъв е смисълът от секса, ако удоволствието е 5-10-15 минути, а след това цял месец си на тръни? Преустановете тия дейности, докато пораснете или поне докато се ограмотите.
Иначе не, не е бременна. Чакаме същия въпрос другия месец.
Виж целия пост
# 22
Говорихме сериозно и решихме че ще изчакаме още година-две да навършим пълнолетие и да не се тревожим, но това закъснение отново и кафявото зацапване........ от какво са отново...
Виж целия пост
# 23
Майкоооооооооо Laughing Satisfied Laughing
Верно,  преустановете дейността. Не ви се получават нещата.
Виж сега-тоя месец ще и дойде, ама само при условие,  че обещаеш другия месец да не те четем вече.  Гушкайте се само.
Виж целия пост
# 24
Няма да ме четете, обещавам! Grinning Край със секса за сега. След 1-2-3 години чак. Говорили сме за това..
Виж целия пост
# 25
Да не мислиш, че после ще е по-различно?
Децата не са шега работа, дали ще си на 17 или 18, все тая.
Виж целия пост
# 26
Не не мисля, но не и на 16-17 да сме родители.. тревожи ме кафявото зацапване и закъснението и от 2-3 дена и все още не и е дошъл, а гърдите я болят страшно много, корема на моменти за по 15-20-30 мин... от времето ли е, от това че боледува ли, от стрес някакъв ли..
Виж целия пост
# 27
Само доктор може да каже.
Виж целия пост
# 28
Интересно ми е защо ти пишеш? Момата не се ли притеснява? Редно е и тя малко да се поинтересува как стоят нещата.
Виж целия пост
# 29
Защото нея я успокоявам за да не се тревожи и изглежда НЕпритеснена, но самия аз съм страшно притеснен, но пред нея не изглежда така...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия