Спам тема (всичко ще си (по)кажете) от 16.09 до 23.09

  • 30 274
  • 1 409
# 30
БигСитиНайтс идва ли в темата?
Виж целия пост
# 31
Създадена беше от един преател, който от толкова банани, има запек вече. Аривала не ви ли липсва ве банда.
Ми той си е някъде из форума, скрит зад различни никове.
От два-три дни, помен няма от него.
Виж целия пост
# 32
Потайна била ... ако Д-то на Джу можеше да приказва .... "Мемоарите на Фани Хил" щяха да са като детски приказки за невинни девици пред неговите разкази Grinning 
Д-то ми няма какво да разказва. Stuck Out Tongue Winking Eye
Кокетка
Виж целия пост
# 33
Не че нещо, просто в момента мислА само за това и не мога да асимилирам къде съм .... Какво е ? Дайте рецепта щото ще изкукам. От първи юли съм на режим на хранене. И вече не издържам искам да изям всичко. А и май ще ми идва.

Скрит текст:
За блата:
200 г масло
300 г захар (но аз слагам само 100-120 г)
2 пакетчета ванилена захар
4 яйца
250 г бадемово брашно (смлени бадеми... намират се по магазините за ядки)
1 сл бакпулвер
щипка сол

Блатът се пече докат стане Laughing, след като се извади се полива със сироп.

За сиропа:
Сокът на 2 портокала
100 г захар

За глазурата:
75 г масло
100 г черен шоколад
може и 1 лъжица портокалов ликьор (по желание)
Виж целия пост
# 34
Хайче, като каза зимнини, да ти кажа, при толкова много гларуси не може да си провесиш чирозите спокойно на трасата. Да не говорим за веяна скумрия и ли паламуд - опитват се да я отнесат гадовете !
Виж целия пост
# 35
Кикаморо, кати съм завършила с отличен кръжока "пречат ми маме ръцете" дали мога да го направя това бижу за сетивата?
Менто здрастииии.
Сефте виждам тази тема хора, няма да ср натрапвам ПИЙС!
Виж целия пост
# 36
Хайче, като каза зимнини, да ти кажа, при толкова много гларуси не може да си провесиш чирозите спокойно на трасата. Да не говорим за веяна скумрия и ли паламуд - опитват се да я отнесат гадовете !

Защо не искаш да ми разкриеш тайните на съседския с**с?
Виж целия пост
# 37
Кике, и аз записах рецептата. На желязната лейди, ще и изправя косата утре  hahaha. Каква щипка сол, Кике, за простиране ли?
Виж целия пост
# 38
Сефте виждам тази тема хора, няма да ср натрапвам ПИЙС!
Не те пускаме да си ходиш Sunglasses


Хайче, като каза зимнини, да ти кажа, при толкова много гларуси не може да си провесиш чирозите спокойно на трасата. Да не говорим за веяна скумрия и ли паламуд - опитват се да я отнесат гадовете !

Защо не искаш да ми разкриеш тайните на съседския с**с?
Щото не си му съседка Grinning

Виж целия пост
# 39
Лесна е, Зло. За забъркването на блата не е нужен миксер даже. За сиропа... само го бъркаш на котлон за около 3 мин и поливаш горещия още блат. Шоколада с маслото ги разтопи на водна баня и поливаш. Ше се спраиш!!!! А, блата го сипи в тавичка с хартия за печене на дъното и проверяваш дали е готов с клечка за зъби... на около 150-160 градуса го печи.

Мхм, за простиране, Ментоф... Laughing
Виж целия пост
# 40
Аз се изхитрих да правя тортите без много врътня - бъркам и чакам да стегне в хладилника Simple Smile.
Виж целия пост
# 41
Майкоо майкооо къде попаднах🤣
Джулая ти си ми много позната като името, ама нали съм куха и не помня.
Това ще го направя и изям и който не го хареса да не го яде. Чесно, няма да се съобразявам вече с това кой какво яде 😁
Виж целия пост
# 42
Аз за тва се праа чийз кейк, Янче... и печен обичам, но по-бързо е без печене и оп у хладилника. Секви торти с маскарпоне, също тоже... с маскарпонето няма как да направиш грешка и да не стане вкусно.
Виж целия пост
# 43
Опааа. Имало още трима като мене.

Ако трябва да се спрем?! Grinning
Веднагически.  Joy
Виж целия пост
# 44
Майкоо майкооо къде попаднах🤣
Джулая ти си ми много позната като името, ама нали съм куха и не помня.
Това ще го направя и изям и който не го хареса да не го яде. Чесно, няма да се съобразявам вече с това кой какво яде 😁
Ъъъ... това как да се разбира, м? Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия