Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Революционно трайно обезкосмяване с Venus Velocity

  • 17 582
  • 81
Нежеланото окосмяване може да е смущаващо за всекиго. Въпреки че съществуват много различни методи за епилация, те невинаги си заслужават. Бръсненето и депилатоарните кремове са бързо решение, но те премахват единствено космите по повърхността – да не споменаваме риска от порязване и нежелани кожни реакции. При процедури като коламаска и скубане на космите се получават по-дълготрайни резултати, но те са болезнени и отнемат много време. Какви възможности има тогава?

Чрез използване на съвременни технологии, които трайно намаляват нежеланото окосмяване по лицето и тялото, Venus Velocity преобрази сферата на епилацията. Вече можете да се радвате на гладка кожа без нежелано окосмяване и на резултати, които траят по-дълго, отколкото постигнатите с традиционни методи.
Чрез доказаната ефикасност на диодната лазерна технология и системата за охлаждане в реално време се осигурява оптимален баланс между високата абсорбция на енергия от меланиновите хромофори и дълбокото проникване в кожата, което го прави безопасен и ефективен за всички типове кожа, включително кожа със загар.В настоящата тема, в продължение на два месеца ще имате възможност да се запознаете с Venus Velocity (Венус Велосити) и да научите какво го отличава от останалите апарати за лазерна епилация, да зададете своите въпроси, да се консултирате със специалисти, а също така и да се включите в игра за спечелването на два пакета процедури на зона ръце или крака, които ще се извършат от официалното представителство за България на Венус Концепт (Venus Concept) в София.

А ето и кои ще са специалистите от цялата страна, които ще отговарят на вашите въпроси през следващите седмици до 11.11.2018 г. За да сме по-ефективни, ще помолим тези, които желаят да зададат въпрос, да посочат и от кой регион са, за да може специалист от съответния град да отговори на въпроса. Отговор на Вашите въпроси може да очаквате всеки петък.

        Д-р Дени Господинова
Център по естетика Търговище, гр. Търговище

ТЕЛEФОН: 0601 64 959
EMAIL: denigospodinova1@gmail.com
https://www.facebook.com/EstheticCenterTargovishte/
Център по естетика Търговище – един от най-големите естетични центрове в Североизточна България, предлагащ най-модерните процедури, блaгодарение на висококачествената си апаратура и екип от професионални терапевти. Центърът работи с трите водещи апарата на канадския лидер Venus Concept – най-ефективния диоден лазер за епилация в света Venus Velocity, апарат номер 1 в борбата с целулита – Venus Legacy и реолюционната технология за заличаване на белези и стрии Venus Viva.


        Д-р Десислава Вангелова
Козметичен център „Енигма“, гр. Шумен  

http://www.enigma-bg.com/
ТЕЛЕФОН: 0899824139
EMAIL: office@enigma-bg.com
Козметичен център "Енигма" е първият модерен комплекс в град Шумен, предлагащ широка гама от услуги. С цел да запази своето водещо място в предоставянето на козметични и дерматологични услуги, "Енигма" изгражда стратегията си върху три основни елемента: способност да следва новостите и технологичния напредък в козметологията и дерматологията; висок професионализъм; индивидуален подход. "Енигма" работи с висококачествена професионална и медицинска козметика, заема лидерска позиция с екип от професионалисти козметици – първите специалисти по медицинска козметика и дерматология. В центъра може да откриете най-модерната високотехнологична апаратура на световно равнище, използваща опита и знанията на водещи производители от Италия, Франция, Испания, САЩ и Израел.


        Десислава Деспотова
„Бюти пойнт“, София

ТЕЛЕФОН: 0887444331
EMAIL: beautypoint2012@gmail.com
http://beautypoint-bg.com/
Десислава Деспотова е магистър кинезитерапевт с докторантура  по специалността „Медицина: Биомеханика“ към БАН. С опит повече от 11 години в сферата на естетични процедури за лице и тяло, 8 години опит в сферата на лазерната и фотоепилация. Има специализации по козметика, мезотерапия, лазерна епилация. Сертифицирана за работа с: LPG, Venus Legacy, Venus Freeze, клиничен микронидлинг, мезотерапия с пистолет. Обучава козметици към ЦПО.


        Калина Томова
Olympia Clinic, гр.София

ТЕЛЕФОН: 088 4005071
EMAIL: olympiaclinicbg@gmail.com
Olympia Clinic – всичко, което прави Olympia Clinic, е насочено към постигането на максимална удовлетвореност и щастие. Щастието е в красотата, във външната привлекателност, в красивата кожа, но и не само. Това, с което Olympia Clinic се различава, е предлагането на многобройни процедури с апаратура на световно ниво, както и поредица от технологии за преодоляване на стреса и за получаване на усещане за щастие.


        Кремена Иванова
New Life Day Spa, гр. Варна

http://www.newlifedayspa.net/
ТЕЛЕФОН: 0889 64 80 90
EMAIL: newlifevarna@gmail.com
New Life Day Spa – място за релаксация, обновяване и балансиране на тялото и душата. Спа центърът в сърцето на Варна, който предлага уникално преживяване, гарантирано от козметични продукти от висок клас, изискан и елегантен интериор, релаксираща музика, висококвалифицирани терапевти и професионална естетична и спа апаратура на водещите световни марки.


        Любов Панайотова
Център за лазерна епилация „ЛУКС ПРО“, гр. Сливен

https://lazernaepilacia-bg.com/
ТЕЛЕФОН: 0887 238 323
EMAIL: office@lazernaepilacia-bg.com
Lux Pro – Център за лазерна епилация, е първият център за лазерна епилация в гр. Сливен. Благодарение на този метод се постига дълготрайно обезкосмяване, като в същото време се подобрява състоянието на кожата. Центърът работи с най-бързия диоден лазер в света – VENUS VELOCITY – най-новия апарат в портфолиото на канадския лидер за естетична апаратура Venus Concept.

        Соня Перпериева
S Line Wellness & Beauty, София

https://www.facebook.com/S-Line-Wellness-Beauty-874301902661842/
ТЕЛЕФОН: 0894 444 102
S Line Wellness & Beauty – мястото за спа, масажи и релакс в полите на Витоша. Центърът предлага най-съвременната естетична апаратура в световен мащаб – златният стандарт в лазерната епилация Венус Велосити и апарат номер 1 в борбата с целулита Венус Легаси. В S Line Wellness & Beauty се извършват и редица дерматологични процедури – поставяне на филъри, пилинги, мезотерапии, както и професионални терапевтични масажи.

        Станислава Георгиева
Лазерна Епилация Пловдив

ТЕЛЕФОН: 0877535355
lasercenter.bg
Facebook: Лазерна Епилация Пловдив
Instragram: lasercenter.bg
Лазерна Епилация Пловдив е проект на MALINOVI ESTHETICS и специализиран център за епилация, създаден по американски стандарт. Това е мястото, където ще намерите експертност, професионализъм, индивидуланен подход и задълбочена консултация относно трайното лазерно обезкосмяване. Центърът предлага различен тип услуга в областта на лазерната епилация, и е единствен в Пловдив, който разполага с най-ефективния диоден лазер – Венус Велосити, което го превръща в най-предпочитаното място за лазерна епилация в Пловдив.


        д-р Цветозар Балабанов
Д-р Балабанов - „Естетичен център“, Благоевград

ТЕЛЕФОН: 0889808590
EMAIL: tsbalabanov@gmail.com
http://www.krasivi-ustni.com
„Естетичен център д-р Балабанов“ се намира в Благоевград и предлага лазерна епилация с Велосити, високотехнологични козметични нанофракционални, хиалуронови и ботокс процедури.

Pushpin Отговори на някои от най-често задаваните въпроси. Част 1
Pushpin Отговори на някои от най-често задаваните въпроси. Част 2
Pushpin Отговори на някои от най-често задаваните въпроси. Част 3
Видео за процедурата
Видео с отзиви на нашата потребителка Charlotte_85
# 1
Здравейте, включвам се в темата, тъй като ми е на дневен ред. Обезкосмявам се от години с кола маска, но обмислям да премина на лазерна епилация. Изненадана съм, че Вашият уред може да се прилага и на кожа със загар, тъй като е доста актуално за сезона. Притесненията ми са свързани с това, че кожата ми е бяла и цветът на космите е светъл, от какво зависи дали ще се повлияя от процедурите? Също така силно ме вълнува след курса процедури, на колко време ще е необходимо да правя пoддържащи процедури? Relaxed гр. София
Виж целия пост
# 2
Здравейте, аз искам да попитам колко процедури са необходими за премахване на нежеланото обезкосмяване?
Виж целия пост
# 3
Впечатляващ екип от специалисти и много интересен метод. При мен след фотоепилация в домашни условия останаха няколко окосмени участъка, които са трудни за локализиране веднъж обръснати преди процедура , тъй като са разпръснати. Тоест окосмаването оредява, но не изчезва. Аз съм с много тъмна кожа в момента със загар фотоепилацията е неприложима.
От това, което прочетох тук, ми се струва подходящ вариант за мен. Друго, което е известно, че е несъвместими с фотоепилирането са татуировките. Чудя се как стоят нещата чрез този метод.🙄
Виж целия пост
# 4
Здравейте, досега съм правила фотоепилация (в началото в студио, после с домашен фотоепилатор) с много добър ефект в някои зони и не толкова добър в други. Въпросите ми са няколко:  как се справя този метод с по- тънките косми и с лицевото окосмяване? Прочетох, че може да се прилага на кожа със загар, това значи ли, че може да се правят процедури и през лятото? Необходими ли са поддържащи процедури? Как да бъдат отстранявани космите между процедурите? 
гр. София
Виж целия пост
# 5
Здравейте, ikiv666

Основното условие за това как ще се повлияе окосмяването е цветът на косъмчетата. Колкото по-светли са те, толкова повече енергия на лазера ще е необходима за тяхното премахване. За щастие Venus Velocity има достатъчно мощност за тях. Разбира се, консултацията и тестът преди процедурата ще дадат най-точен отговор на това. Относно т.нар. поддържащи процедури - някои хора не се налага да правят каквито и да е процедури години наред. Просто правят процедура, когато забележат, че имат нови поникнали косъмчета. При качествена лазерна епилация това става след години. При условие, че сте със светли косъмчета, най-вероятно няма и да ги виждате.

Имайте предвид, че при лазерната епилация резултатите са индивидуални, но при всички случаи се постига близо 90% намаляване на броя на косъмчетата за поне година.

За консултация и тест можете да запазите час на телефоните за контакти.
Виж целия пост
# 6
Здравейте, milasara

Venus Velocity е изключително ефективен и за по-тънки косъмчета. Работи с уникалната мощност от 2400W: това прави лазерът по-ефективен дори и при по-тънки косъмчета, както и в крайните етапи от курса на премахване на окосмяването (лазерите с по-малка мощност не могат да се справят с „последните“ процедури, когато косъмчетата са много по-тънки). Venus VelocityTM може да се справи дори с по-тънки и светли (но не бели) косъмчета. Правим поддръжка – веднъж годишно след индивидуален курс от третиране на определена зона (някои хора имат нужда от по-голям период на поддръжка).

Лазерната епилация с Venus Velocity е подходяща за всички типове кожа – с дължина на вълната 800 nm, Venus Velocity TM осигурява оптимален баланс между поглъщане на голяма енергия от меланина в космите и дълбокото проникване в кожата, което го прави безопасна и ефективна процедура за всички типове кожа, включително и кожа с тен. Ето защо можем да си правим лазерна епилация и през летните месеци. Единствено условие е да не сме излагали съответната третирана зона на слънце около 14 дни преди и след лазерна епилация.

Грижата ни за космите между процедурите е задължително и единствено бръснене! Не премахваме космите с кола маска, тъй като при отскубване с кола маска или епилатор обновяваме космения фоликул.
Виж целия пост
# 7
Искам да попитам дали е подходящо за хора с автоимунни заболявания ( за лупус е ясно, че не, но има много автоимунни заболявания, те са вече много разпространени). Дали някой от лекарите в темата има наблюдения и мнение. Благодаря
Виж целия пост
# 8
Колко процедури са необходими за премахване на нежеланото обезкосмяване?
Виж целия пост
# 9
Здравейте! Интересува ме как влияе процедурата на затворени фоликули  при които косъмчето не расте навън от кожата.
гр. София
Виж целия пост
# 10
С доста светла кожа и съответно косъмчета съм. Епилирам се, но след седмица гадовете пак се показват, възможно е епилатора ми да не е качествен. Давате ли някаква гаранция, че лазерната епилация ще ги премахне или всеки си преценява дали да пробва? Интересуваме и дали кожата се повлиява по някакъв начин - изсушаване, загрубяване?

Благодаря
Виж целия пост
# 11
Процедурата подходяща ли е за светли жени?
Виж целия пост
# 12
Здравейте,
това за мен е много интересна тема. От години за мен най-лесният метод е бръснене, след него кожата е гладка, но ефектът за съжаление е ... кратковременен.
Интересувам се как влияе лазерната епилация на светла и чувствителна кожа?
Виж целия пост
# 13
Колко време се задържа ефекта от лазерното обезкосмяване?
Виж целия пост
# 14
Здравейте, преди съм ходила на лазерна епилация на горна устна, направих около 10 процедури, но косъмчетата не изчезнаха напълно.Каква може да е причината?Ако започна процедури отново дали ще има ефект и окосмяването ще изчезне поне за няколко години?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия