Коледа 2018

  • 99 702
  • 1 162
# 315
Ако имаш поялник, можеш да опиташ да поправиш щетата. Аз едно време си правех от опаковъчно цветно фолио облекла за учебниците и тетрадките и никой нямаше като моите. Един прост поялник, линия и нещо негоримо за подложка и опора Simple Smile
Виж целия пост
# 316
Тези са от Метро
Виж целия пост
# 317
Хвана ме и мен днес лудата. Та малко лицери и джинджифилови сладки спретнах.


Марчева, благодаря за обяснението за пудросване на линцерите.
Виж целия пост
# 318
Браво,  Мони Тодоринска, чудни са  и как блещят...На мен ми е рано, ще ги изядат, а втори няма да видят.
Виж целия пост
# 319
Наталина, благодаря за включването! bouquet
Ще ги пробвам някой ден....Нямам желание за сладкоправене сега, че имам проблеми. Cry
Мони, eclipse  , G...D.., хубави сладки! Браво! bouquet
Марчева, обичам да те чета! Hug
Виж целия пост
# 320
Момичета, за ричарелите мога ли да ползвам някаква бадемова есенция или ром, че нямам амарето?
Виж целия пост
# 321
Къде е обяснила Марчева за пудренето на линцерите, че съм пропуснала? Blush Миналата година тях и арменските сладки одобрихме най-много и пак ще се правят. А с пудра захар изглеждат по-добре.
Виж целия пост
# 322
Fortuna, надявам се проблемите бързо да отминат! Прегръдки! 😘

Dara888, по принцип преди сервиране всички линцери се пудрят със захар. Аз ги поръсвам със захар, оставям ги и за около 5 минути, захарта се е стопила. Според мен няма нужда от допълнително слагане на сладко, но всеки има различни трикове. Ето тук се вижда, че захарта се е стопила.

Виж целия пост
# 323
Благодаря, Наталина! Мислех, че има някакъв трик, а може ли да изпусна? Joy
За вчера бях решила да правя меденки, но ме домързя. Но пък децата много не им налитаха, та може да минем и без тях. Линцери и арменски сладки ще правя със сигурност. Обмислям да опитам рохличките, а може и фунийки да завъртя, те изчезват за минути.
Виж целия пост
# 324
Аз още нищо не съм правила. Имам куп други неща на главата и май този път се очертава сладкоправене в последния момент. Много ми харесаха бонбоните на Марчева с бишкоти и се чудя дали ще са ок, ако ги направя с бяла заливка, че нали ни е бяла темата тази година.
Виж целия пост
# 325
Аз още нищо не съм правила. Имам куп други неща на главата и май този път се очертава сладкоправене в последния момент. Много ми харесаха бонбоните на Марчева с бишкоти и се чудя дали ще са ок, ако ги направя с бяла заливка, че нали ни е бяла темата тази година.
Е как, с бял шоколад ще бъдат разкош, те търпят всякакви промени действай.  Sad
Ето още едни бонбонки по идея на Христина Колева -
https://recepti.gotvach.bg/r-97944-Бадемови_бонбони_с_марципан_и_фурми
и още едни със синя слива и може да ги забъркам, хубави са и елементарни са - https://uhaena.blogspot.com/2017/11/blog-post_18.html

Момичета, за ричарелите мога ли да ползвам някаква бадемова есенция или ром, че нямам амарето?
Може, разбира се, всичко може.
Виж целия пост
# 326
Ето тази част за пудросването ми помогна " тези сладки, които имат дупките ги поставям на една голяма хартия и добре ги напудрям с пудрата захар, така са ми готови и след това не оставят пръсти по захарта".
Виж целия пост
# 327
Ето тази част за пудросването ми помогна " тези сладки, които имат дупките ги поставям на една голяма хартия и добре ги напудрям с пудрата захар, така са ми готови и след това не оставят пръсти по захарта".
Ми... нямам спомен някъде този трик да съм го чела, но още когато ги започнах преди години се видях в зор да запазвам пудрата им захар непипната отгоре  и реших, че тази няма да я бъде така, да се тормозя и сама си го открих, ама на, то било лесно  и елементарно, ама кой да се сети навреме.  Simple Smile що нерви изхабих.. Joy
Виж целия пост
# 328
Сладури, да ви питам, как и за колко време мога да съхраня айсинг?
Виж целия пост
# 329
Сладури, да ви питам, как и за колко време мога да съхраня айсинг?
Мони, той бързо съхне, даже по време на работа с него се добавят по няколко капки вода или  лимонов сок. Не мисля, че можеш да го съхраниш.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия