Няколко тортени въпроса.

  • 3 482
  • 17
# 15
ей, това със сладкото не го знаех, т.е никъде не сем го чела, а някак отвътре ми дойде веднъж и от тогава открих, че е удобно за под фондана. Направо си се радвам! Сигурно в предишния си живот съм била кулинарка Wink Laughing
Виж целия пост
# 16
Кенга, снощи си пекох блатове за Трюфел тортата и нито един не се надупи в средата, но блатовете са тънички и ги наливах на хартия, която не беше колкото дъното на тавата, а по-малка.  Те си се надуха равномерно навякъде и се изпекоха, без да се разтичат встрани и тн.  Ако искаш - пробвай с такива тънки блатове.
Виж целия пост
# 17
Момичета, страхотни сте! Огромно благодаря на всички!!!!  bouquet
Имам една седмица да мисля, на каква точно торта ще се спра. Надявам се да става за показване, та да се изфукам с нея. Wink
Получих наистина страхотни съвети, дето нямаше от къде да ги науча. Преди да отворя темата няколко пъти пусках търсачката, но така и не намерих отговор на въпросите си, така че и в нашия клуб вероятно ги нямаше.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия