Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Сума за младоженци

  • 3 609
  • 106
# 105
Цитат
Говорила съм с много хора на тази тема,включително такива ,които живеят в западна Европа и Америка.Масово  никой не поема нощувките. И ние ще имаме гости от чужбина и никой не очаква от нас да им поемем самолетните билети или хотелите.Младоженците се ангажират с това да помогнат за намиране на хотел и договаряне на по- добра цена.
Не знам как стоят нещата в Европа, но за САЩ, смело мога да кажа, че не съм чула младоженците, респективно бащата на булката, който най-често плаща сватбата, да поема пътуването и нощувките на гостите.
Били сме на сватби в няколко щата, винаги сме си поемали разходите.

 Родители сме на девойка, един ден ще бъде булка, нямам никакво намерение да поемам разходи. Изключвам баби и дядовци от България, но това е даденост.
Виж целия пост
# 106
DK91 Никъде не съм писала, че младоженците са длъжни. Никой на никого не е длъжен в този живот по принцип. Казах, че за мен това е част от гостоприемството. Не съм казвала и че няма да отида на сватба, само защото няма да ми платят нощувка - ще отида, ако няма друга съществена пречка, спането не ми е фактор.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия