За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 32 585
  • 754
# 15
Така ще се получи, пускат много цвят като се размразят. Аз ги ползвам много особено в кексове и сладкиши.
Виж целия пост
# 16
Мерси,отивам да го правя,дано стане Blush
Виж целия пост
# 17
Ще правя любим сладкиш - Агнес. Няма да да ми е за пръв път, но винаги се страхувам от суровите жълтъци, с които се залива блатът. Как да "обезвредя" жълтъците, като запазя оригиналния вкус?
Виж целия пост
# 18
Благодаря за новата тема!
Момичета, дайте рецепта за приготвяне на сьомга  Hug
Давам, фантастична е.

https://recepti.gotvach.bg/r-85019-Глазирана_сьомга_с_мед,_соев_сос_и_коричка_чипс

За темата  bouquet

Виж целия пост
# 19
Здравейте, ще правя протеинови палачинки с кисело мляко, яйца, овесени ядки и банани. Мога ли да заменя овесените ядки с бадеми?
Виж целия пост
# 20
С бадеми или бадемово брашно? Ако е с цели бадеми - не, с брашно - да, тъкмо ще заприличат повече на протеинови. С тези овесени ядки и банан, където въглехидратите са няколко пъти повече от протеина, не знам какво им е протеиновото. Махнете и банана, ако искате протеинови.
Виж целия пост
# 21
Здравейте, имам кори печени на сач и искам да направя баница с тях, но се притеснявам да не стане суха, защото корите са по-дебели. Моля за изпитана рецепта за сочна баница с такива кори.
Виж целия пост
# 22
Пипчи, а да сготвиш жълтъците на водна баня(аз така ги влагам в тирамису), после да поизстинат и объркваш с маслото?
Виж целия пост
# 23
Имам гъби печурки купени преди 6 дни,но са потъмняли...стават ли за готвене?
Виж целия пост
# 24
Здравейте, имам кори печени на сач и искам да направя баница с тях, но се притеснявам да не стане суха, защото корите са по-дебели. Моля за изпитана рецепта за сочна баница с такива кори.

Пробвай тази баничка-за корите на сач е хубаво млекцето да е повече,да се залее с част от сместа е малко да постои преди печене да по пие в колите. Авторката много хубаво е обяснила.Може и да не обръщаш върху купички, но пък става по-пухкава така,а не стои сбита.
https://privanya.blogspot.com/2016/08/blog-post_21.html?m=1

Пепчо,Благодаря за новата темичка Kissing Heart
Виж целия пост
# 25
Ще правя любим сладкиш - Агнес. Няма да да ми е за пръв път, но винаги се страхувам от суровите жълтъци, с които се залива блатът. Как да "обезвредя" жълтъците, като запазя оригиналния вкус?
Аз не съм го правила, но като чета рецептата, се залива с жълтъците след като го извадиш от урната. Т.е. те ще се "сготвят" от топлината сами.

Doli, ако не са лигави и миришат лошо...обели ги и ги готви.
Виж целия пост
# 26
Ще правя любим сладкиш - Агнес. Няма да да ми е за пръв път, но винаги се страхувам от суровите жълтъци, с които се залива блатът. Как да "обезвредя" жълтъците, като запазя оригиналния вкус?
Аз не съм го правила, но като чета рецептата, се залива с жълтъците след като го извадиш от урната. Т.е. те ще се "сготвят" от топлината сами.


Агнесата се намазва с жълтъците студена, поне при мен  е така. Ако е топла от фурната те ще попият и няма да ги бъде.
Виж целия пост
# 27
Преди час купих зелени банани...вече са жълти Flowers Banana
Как е възможно толкова бързо Thinking

държала си ги на топло.
Виж целия пост
# 28
Аз съм правила Агнеси по тази рецепта, тъй като и мен ме е страх от сурови жълтъци: https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B5%D1%82%D0%B8
Виж целия пост
# 29
При Агнесата жълтъците не бяха ли И с масло?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия