За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 32 569
  • 754
# 405
Ето го реването с грис:
3 яйца
8 супени лъжици захар
4 с.л. олио
6 с.л. кисело мляко
8 с.л. брашно
4 с.л. грис
1 чаена лъжичка сода
Ванилия
За сиропа:
2 чаени чаши вода
1 чаена чаша захар
Гася содата в киселото мляко. Разбърквам всичко с вилица,сипвам в правоъгълна тавичка и пека в умерена фурна. Като изстине режа на квадратчета и заливам с горещия сироп.
Виж целия пост
# 406
Дайте идеи за сладкиш със грис,изоббщо би ли се получило нещо ?


https://ipeychev9.blogspot.com/2014/11/blog-post_14.html


https://ipeychev9.blogspot.com/2015/07/blog-post_27.html


https://ipeychev9.blogspot.com/2015/01/blog-post_13.html


https://ipeychev9.blogspot.com/2014/04/blog-post_9.html


https://ipeychev9.blogspot.com/2017/02/blog-post_21.html


https://ipeychev9.blogspot.com/2014/02/blog-post_3950.html
Виж целия пост
# 407
https://ipeychev9.blogspot.com/2014/03/blog-post_31.html


https://ipeychev9.blogspot.com/2014/03/blog-post_3828.html
Виж целия пост
# 408

От др Йоткер ми писаха че този крем е по желира, но се чудя дали д ане сложа 1п.желатин?
Вие как мислите?
Виж целия пост
# 409
аз винаги слагам на тези кремове допълнително желатин, за по-сигурно Simple Smile
Виж целия пост
# 410
Няма нужда от желатин, стига да се спазят указанията на опаковката.
Виж целия пост
# 411
И аз не слагам желатин, просто спазвайки указанията всичко се получава страхотно.
Виж целия пост
# 412
За пръв път ще готвя заек,дайте изпитана рецепта!
Виж целия пост
# 413
Действай Simple Smile  има с каквото пожелаеш
http://pep-4o.blogspot.com/search?q=%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%BA
Виж целия пост
# 414
Скрит текст:
За пръв път ще готвя заек,дайте изпитана рецепта!

https://ipeychev9.blogspot.com/2017/12/blog-post_17.html


https://ipeychev9.blogspot.com/2014/04/blog-post.html
Виж целия пост
# 415
Здравейте, моля за съвет по един въпрос, който не е баш кулинарен, но е в тази сфера.
Правя заготовка за миш маш за буркани за зимата и понеже баща ми много обича люти чушлета, купих 0,500 кг и ги нарязах заедно с другите чушки. Докато ги режех, нямах проблеми, но сега, след час-два, ръцете ми направо горят и много ме болят. С какво мога да облекча болката?
А сега трябва да режа и лука.
Виж целия пост
# 416
Опитай с Дефламол. Ако няма облекчение, може да пробваш с Алергозан крем /в случай,че капсаицина те е алергизирал/.

Здравейте, моля за съвет по един въпрос, който не е баш кулинарен, но е в тази сфера.
Правя заготовка за миш маш за буркани за зимата и понеже баща ми много обича люти чушлета, купих 0,500 кг и ги нарязах заедно с другите чушки. Докато ги режех, нямах проблеми, но сега, след час-два, ръцете ми направо горят и много ме болят. С какво мога да облекча болката?
А сега трябва да режа и лука.
Виж целия пост
# 417
Ох, сетих се за дефламол, но имам още да режа и кълцам, та ще трябва да търпя. Нещо белтък, зехтин, сода, някакви такива неща ако могат да помогнат, за да мога да продължа да пипам хранителни продукти.
Виж целия пост
# 418
Може би с масло тогава...
Виж целия пост
# 419
Сложи ръкавици, не е много удобно, но ще помогне да не влошиш нещата.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия