Ако си врял и кипял в правенето на сладко, спечели със ЗАХИРА

  • 6 297
  • 177
# 75
Посипвам плодовете от вечерта със захар. На другия ден отпенвам, докато варя на слаб огън.
Виж целия пост
# 76
Ръсене на плодовете със  захар и в хладилника да престои няколко часа.
Виж целия пост
# 77
Винаги правя сладкото на много ниски градуси във фурната , за да си пусне "сока" постепенно  и да стане по -сладко и сочно.
Виж целия пост
# 78
Задължително покривам плодовете със захар от предния ден , варя на слаб огън в голям съд. Затварям бурканчетата още докато са горещи .
Виж целия пост
# 79
Слагам по малко плодове и задължително престояват няколко часа със захар , за да си пуснат сиропа.Варя на слаб огън и обирам пяната която пуска.
Виж целия пост
# 80
Пека сладкото във фурната, става много по хубаво.
Виж целия пост
# 81
Винаги оставям плодовете поне няколко часа да престоят покрити със захар и варя сладкото на слаб огън.
Виж целия пост
# 82
Рядко правя домашно сладко, но когато правя плодовете ги пека във фурната, става чудесно!
Виж целия пост
# 83
варя плодовете на много бавен огън и след като насипя в бурканчетата поръсвам с пудра захар.
Виж целия пост
# 84
Поръсвам плодовете със захарта и ги оставям в хладилника поне 12 часа. След това варя на слаб огън до желаната гъстота.
Виж целия пост
# 85
Плодовете престояват със захарта, времето зависи какъв е плода - на дюлите им трябва повече време и варя на слаб огън, като разбърквам постоянно.
Виж целия пост
# 86
Заливам плодовете със захарта и ги оставям в хладилника поне 12 часа. След това варя на слаб огън до желаната гъстота. Обирам пяната постоянно.понягока го правя и в долапа,но най е хубаво на жив огън/на печка на дърва
Виж целия пост
# 87
Винаги оставям плодовете със захарта една нощ да престоят и варя на следващия ден на слаб огън.
Виж целия пост
# 88
Оставям поръсените със захар плодове да престоят няколко часа. Пека на слаб огън и често разбърквам.
Виж целия пост
# 89
Оставям плодовете да престоят със захарта в хладилника, варя на слаб огън и пълня и затварям бурканчетата докато е горещо сладкото.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия