Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Ужасна депресия при бременност

  • 1 668
  • 33
# 30
В това е проблемът. Правиш неща, които не ти се правят. Така и аз ще изпадна в депресия. Ако не ти се разхожда, защо ще излизаш насила? Лягаш вкъщи и спиш, или четеш книга, или гледаш филм, или каквото искаш. Ако не ти се ядат плодове, недей да ядеш насила, яж каквото ти се хапва, пък дори и да е вредно. По-добре изяж една пица, или дюнер, или баничка, ако това ще те накара да се чувстваш по-добре, отколкото да гризеш ябълки.
Виж целия пост
# 31
Аз мисля, че е по-добре да посещаваш психотерапевт вместо психиатър и да взимаш медикаменти. Ако състоянието ти е такова, че не позволява без медикаменти ок, но дори да  е така психотерапевта няма да навреди. Само ще помогне.
Прочетох и коментарите назад в темата и искам да ти кажа да не следваш съвети от другите хора, те са само насока. Всеки човек има нужда от различни неща, за да се справи с паник атаките. Много зависи какъв тип човек си ти, а ние не можжем да знаем само от темата във форума, или евентуално ако ни споделиш. Примерно някои хора се чувстват по-добре когато се социализират, други когато са сами, трети когато извършват нещо с ръцете си, или спортуват. Много е различно. Дори и на психотерапевт да отидеш, той/тя пак ще търси начин да намери към теб самата и да разбере какво би ти помогнало на теб конкретно. Аз преди години имах подобен проблем много преди да имам дете и макар, че посещавах психолог, който разбира се ми даде добри насоки, сама търсих начин да си помогна. Примерно на мен много ми помагаше да се социализирам често, тоест да излизам непрестанно с приятели, да се чувам с близки по телефона. Това ме "заземяваше". Обаче при всеки човек както съм написала е много индивидуално. Ти сама трябва да разбереш от какво имаш нужда.
Виж целия пост
# 32
Така е,правя това,което ме кара да се чувствам сигурна и спокойна,при мен майка ми е успокоението.
Виж целия пост
# 33
Здравейте,и аз съм много уплашена!Лекувах паническо разтеойство с медикамента Велаксин-нямаше и помен от състоянието,чувствах се добре!Реших да забременея ,естествено обсъдих го с психиатъра и той каза,че е имал страшно много жени на този медикамент и всичко е било наред.Забременях ,сега съм във втори месец(психиатъра ми беше казал,че при много жени хормоните през бременността успокояват майката),започнахме спиране на Велаксин ,е да ви кажа ад е ,постоянно сърцебиене ,напрежение...а наистина вярвах,че със забременяването ще се оправя...казаха че е възможно след третия месец,понеже хормоните се намествали тогава...Записах се на психотерапевт ,досега не съм ходила на психотерапия и наистина се моля да се излекувам с психотерапията....
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия