Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Хайде на театър - 6

  • 39 928
  • 730
# 705
Подкрепям мнението за "Пияните" - и мен много ме впечатли. Много е добър Бойко Кръстанов, има много потенциал в него.

Днес бях на "Бел Ами" - не очаквах толкова да ми хареса постановката. Беше добре режисирана, актьорите също много ми харесаха. За моя изненада този път Геро беше на ниво и даже ме замисли да му дам шанс в "Зорба" Grin Единствено Калин Врачански малко преиграваше на моменти, но като цяло всичко беше много добре.
Виж целия пост
# 706
Е, Калин Врачански ли е в ролята на Жорж? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 707
Да. Той по-скоро има вид на доброто момче от латиносериалите, но се справи добре. Само на някои места като станеше по-драматичен текстът му ми беше малко пресилен, защото започваше да диша шумно Grinning

"Зад канала" ще имат нова премиера в края на март - нямам търпение!

Завръщане у дома
от Харолд Пинтър
Участват: Владимир Пенев, Деян Донков, Емил Котев, Мак Маринов, Каталин Старейшинска, Пенко Господинов
Режисьор: Явор Гърдев
Виж целия пост
# 708
Снощи бях на "Една седмица, не повече", определено не беше моята постановка и не бих я посетила отново.
Аз пък нямам търпение да заведа и едни приятели на нея и да я гледам пак.
Може би, защото я гледах след "Провинциални анекдоти", която не ми хареса особено.
Виж целия пост
# 709
И аз се впечатлих много от актьорската игра в "Една седмица, не повече".
Довечера съм на "Мъжка задушница", много харесвам Николай Урумов. Какво да очаквам?
Виж целия пост
# 710
сподели след спектакъла, моля.
обмислям го за нас и 12 годишен младеж.
Виж целия пост
# 711
Очаквано много ми хареса Николай Урумов, пиесата е лека и забавна, подходяща е за семейно посещение. Очаквах по-силен финал.
Виж целия пост
# 712
така Simple Smile
взех билети за:
синът
вечерята
фермата на животните
Виж целия пост
# 713
Добра селекция от постановки ! Simple Smile

така Simple Smile
взех билети за:
синът
вечерята
фермата на животните
Виж целия пост
# 714
Пък аз се насладих отново на добрия стар Шекспир. Гледах Ромео и Жулиета в Младежкия. Много интересен прочит, прекрасна игра, за Койна Русева нямах съмнение, но истински ме изненада Стефан Мавродиев. Никога не съм го харесвала този актьор нито в киното, нито в телевизионните изяви. Но тук беше на ниво - толкова много текст, игра, отдаване - на тези години си е направо за уважение.
Най-приятната изненада бяха младите артисти и по-специално Жулиета. Красиво и талантливо момиче, което на всичко отгоре има лека визуална прилика с филмовата Жулиета от 1968 г.
Виж целия пост
# 715
Връщам се от ''Къщата на гнева'' в Театър Възраждане. Специално благодаря на ЗаСлон за препоръката ! Simple Smile
Потапяш се в тягостната атмосфера на една наистина злокобна и зловеща постановка, която те кара не просто да я гледаш, а да я изживееш с всички свои сетива !! Чудесен спектакъл за борбата между деспотизма, гордостта, предразсъдъците, завистта от една страна и неистовия стремеж към свобода и изгарящата любов от друга страна ! И още нещо, което допринесе за пълноценното театрално изживяване, беше интелигентната публика .... удоволствие е да гледаш одухотворените лица на интелигентни млади и стари хора сред зрителите! Purple HeartPurple HeartPurple HeartPurple HeartPurple Heart
Виж целия пост
# 716
Ще се повторя, но е важно. Постановката наистина е много добра, но като видиш бременна жена в напреднала бременност и да запалиш пред нея не една цигара е цинично. Просто да си знаят бременните. Остави в мен киселинност накрая баш. Кашлях и ми идеше да избягам. Не мога да забравя.
Виж целия пост
# 717
Записвам се с гостуващия “Одисей” в Народния. Изключителни ефекти - визуални, светлинни, музикални. Страхотни масови сцени и няколко много силно пресъздадени момента. Но извън тях ми досадиха до степен направо да ме изгубят като зрител. Учудих се и че всичко беше на запис, което също допринесе диалози и монолози да звучат скучно.
Виж целия пост
# 718
Как на запис? Flushed
Виж целия пост
# 719
Вчера гледахме с мъжа ми "Разделям двойки по домовете" в Младежки театър. Много свежа постановка. Чудех се какво да избера, че да хареса и на двамата, защото харесваме различни неща. Но с тази постановка ни се получи. И на двамата ни допадна. Романтична комедия.
Младежкия театър го свързвам основно с постановките за деца. Но и другата постановка, която съм гледала там "Nordost", макар и съвсем различна от горната, също беше много добра.
Някой може ли да сподели впечатления за "Любовна песен" пак в Младежкия театър? Чудя се дали да не взема билети и да отидем пак с мъжа ми.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия