Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Фермата сезон 5 тема 5

  • 30 191
  • 962
Две групи участници ще влязат в две отделни ферми на 6 септември пред погледа на зрителите на bTV. Темата „Нов свят“ е актуалното предизвикателство за зрители и участници в предстоящия сезон, която ще постави на фокус социалното разделение в обществото ни. Тя е в унисон със световните тенденции и проблеми и тяхното измерение в България.

В петия сезон на най-гледаното риалити у нас всяка от двете ферми ще има свой наставник, който ще се стреми да предаде ценности като трудолюбие и уважение към земята и традициите. Това са опитните фермери Марин Петров и Росен Николаев. Двамата ментори ще напътстват участниците как да изградят стопанствата си сами, като отглеждат зеленчуци и се грижат за животните. Както обикновено, всяка седмица те ще дават и специалните задачи на играчите, а в края й ще проверяват и оценяват труда им.


Старите теми
https://www.bg-mamma.com/?topic=1080275
https://m.bg-mamma.com/?topic=1138774
https://m.bg-mamma.com/?topic=1147789

https://m.bg-mamma.com/?topic=1149572
https://m.bg-mamma.com/?topic=1150673
Официалната страница във Фейсбук
https://www.facebook.com/fermata.btv/
 
Фермата в Инстаграм
https://www.instagram.com/fermata.btv/
УчастнициВиж целия пост
# 1
Благодаря за новата тема. С нетърпение чакам новата седмица и да видя развитието на самостоятелния Краси. Направи ми добро впечатление,че Дана и Вили бяха на страната на Бети.
Виж целия пост
# 2
Дразнят ме Дана и щерка, подмазвачки.
Благодаря за темата.
Виж целия пост
# 3
Благодаря за новата тема. Нося промото,изглежда интересно.
https://fermata.btv.bg/video/videos/utre-vecher-vav-fermata-za-i … pernichestvo.html
Виж целия пост
# 4
Краси на Велислава ли се репчи? Яко.
Виж целия пост
# 5
Прочетох и видях че Паулина се е включила. Не си го обяснявам това включване на участници в риалити формати.
Може и да не е лош човек Паулина, но представянето и не беше добро. Не видяхме нищо положително от нея. Не искам да коментирам поведението и... срамно е.
Да е жива и здрава
Виж целия пост
# 6
Хепи,хепи Бетиии! Simple Smile Аплодиции! (по Веселка)
Аз си заявих,че съм твърдо зад нея,видяхме я вече и нея в дуел-разкошна беше Simple Smile
Колкото до опонентката й-че я болеше,болеше я,но не толкова,колкото демонстрираше.Още в началото Марияна й отправи другарска критика,че преди номинации я боли рамото,после внезапно спира.Изобщо тя доста си хитруваше и скатаваше и не беше нужно да ни носи ТЕЛК .Пък то се оказа,че и там ни е спестила как безотговорно се мята да шофира мъртво пияна.Да се радва,че се е разминала само с това и че не е пострадал и някой друг невинен човек на пътя.Защото виждаме,че пак си има кола( защо не отнемат книжките на тези хора?) ,че и пак си пийва,че и влиза с тези операции в игра,свързана с физическо натоварване.Защо-да сбъдне мечта на детето си-изразено в случки от обора.И окрилена от победите си в две игри добродушно отправи реваншистки изречения към Митко.Много се радвам,че отпадна и тя-сега вече останалите участници може да се проявят по-пълноценно,да ги опознаем и тях.
Краси -фермер,бих се радвала и на фермерство на Бети-ще е инфарктно Simple Smile ,но няма как да стане.После със сигурност Митко2 по всякакъв начин ще остане,защото опосумите си казаха как ще видим едни различни взаимоотношения и чувства,където е по-сложно и т.н. -тоест двамата влюбени ще са спасени поне още една седмица.
Благодаря за темата! И може ли линк към видеото от близки преди дуела.
Виж целия пост
# 7
Благодаря за темата🌹😊
На криеница  ли ще играят?  Миналата година се изпотрепаха😎.
Защо нямаше видео с близките преди дуела?  При Митака и Шопски също нямаше. Мислех, че е задължителен момент.
Виж целия пост
# 8
Ауу, Краси е захапала отново Велислава. Ще е интересен дуел между тях двете, естествено съм за Красимира.
Виж целия пост
# 9
Не знам какво толкова има да му се гледа на Красимир. Може би флирт с някоя друга.
Виж целия пост
# 10
О ще има интрига ми се струва между Велислава и Красимира, те още от началото се дърлят , та сега може и опосумите да ги насъскат хах
Миналата или по миналата година пак имаха игра на криеница и беше доста забавно
Поли , ах Поли , къде ти трябваше лозе на баир
Виж целия пост
# 11
Благодаря за темата Heart
Аз малко след дъжд качулка, но да си кажа...
Преди Паулина да се включи в темата сякаш никой не я харесваше, може би 1-2ма, а след това колко суперлативи се изсипаха, чак се шокирах малко...
Както и да е. Бети е голям дразнител, но се радвам, че победи. Може да е лигла, може да е префърцунена, излага се, но не по този пошъл начин както Поли. Сори, но от самата визитка, през голите цици и грозното натискане, та като стигнем до тази ужасна катастрофа на пияна глава... Не мисля, че е нужно да кометирам какво ми е мнението. Да са живи и здрави, и тя, и синът и, но за мен тази жена е обратното на добър пример и няма оправдания за действията си.
Дано Краси да е фермер, малко да разчупи обстановката. Интересно ще ми бъде.
Виж целия пост
# 12
Ако Краси е фермер, моя човек е на дуел🙄.
Веселка, обаче,  си минава между капките. Имам чувството, че така ще си избута до финала. Другите жени ги е срам да я викнат на дуел, като я гледат 40 кг с мокри гащи,  пък и тя го играе все жертва и така си минават дните. Ратай също е била веднъж само.
Виж целия пост
# 13
Благодаря за темата. Да не съдим никого, Паулина- на добър час!
Виж целия пост
# 14
Подкрепям с две ръце  мнението на ЕлиХбавели и само искам да попитам защитничките на Паулина, ако имаха дъщеря на кого искат да приличат? На Бети или на Паулина?
Не слагам рамки на хората, живота си е техен и нека го живеят както си искат. Но някои неща ми идват в повече като се парадира с тях и особено като ми ги сервират постоянно от екрана.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия