Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мъжът ми няма да е до мен известно време.

  • 5 211
  • 111
Здравейте. Бременна съм в 9-ти месец. С мъжът ми сме заедно от 3 години. Наскоро той реши да си намери втора работа като се роди бебчето да има повече финанси и ще спре втората работа края на февруари за да е до мен и бебето. Притеснява ме това че на втората му работа е до късно, и ще трябва да остане да спи в София при баща си. Ние живеем 15-20км извън София...а й той няма книжка и няма възможност да се прибира, таксита....това е разход. 2 дни няма да го виждам, а другите 2 дни е на работа в един хотел и ще се виждаме само вечер, колкото да преспи. Не съм свикнала да съм без него, да си лягам без него и като цяло да не остава време за нас. Най-много ме притеснява от това дето няма да се виждаме много много изведнъж да не каже, " ще се грижа за двама ви, но не искам да сме заедно". Абе като цяло да не ме зареже... заради друга
Мислите ли че се притеснявам напразно?
Виж целия пост
# 1
Да
Виж целия пост
# 2
Да
Виж целия пост
# 3
А как сте финансово? Ако сте опрели до това да нямате какво да ядете, каквото и да се наложи, няма начин.
Ако обаче си покривате нуждите, не бих се съгласила да гледам сама новородено, при положение, че има жив и здрав баща. Работа - колкото искаш, ще си намери до по-рано и ще успява да се прибира.
Виж целия пост
# 4
Аз съм ЗА да го оставиш да изкарва пари. Важно нещо са. Пробвайте. Ако видиш, че не можеш да се справиш психически сама с бебето, говори с него да ти помага, когато може.
Виж целия пост
# 5
На мен пък са ми много странни мъжете, които създават семейство и нямат кола/книжка. Това да не си мобилен с малко дете и да разчиташ на благоволението на разни таксита за мен е основен проблем.
Виж целия пост
# 6
...Ако видиш, че не можеш да се справиш психически сама с бебето, говори с него да ти помага, когато може.
Той е родител, колкото и тя. Не трябва да помага, когато тя вече види, че се срива, а да си поеме задълженията на баща от първия ден.
Такива опити за измъкване трябва да се пресичат още при първия намек.
Виж целия пост
# 7
На мен пък са ми много странни мъжете, които създават семейство и нямат кола/книжка. Това да не си мобилен с малко дете и да разчиташ на благоволението на разни таксита за мен е основен проблем.


Подкрепям! Странно то даже вече и за жена започва да става странно. Но мъж без книжка/ кола (малко е спорно не всеки може да изкара и да купи) но книжка е ..
Виж целия пост
# 8
Откачиха хората с тия коли и книжки. Карайте велосипеди!
Няма значение дали се притесняваш напразно,Лия. Важно е в този момент да не се притесняваш изобщо. Ако имате финансова възможност, по-добре мъжът ти да е до теб, макар че спокойствието си  е скъпа стока.
Виж целия пост
# 9
Доколкото разбирам, неговите планове са да работи до края на бременността и първия месец след раждането?
За мен това не би било приемливо от гледна точка на това, че раждането може да е всеки момент и че първите 1-2-3 месеци са най-тегави откъм недоспиване, физическа умора и т.н.
Ако си изцяло сама и съвсем няма друг човек около теб, не е много ОК.
Виж целия пост
# 10
Решил е да се скатае за раждането и веднага след него в най-трудния за теб период. И за мен е абсолютно неприемливо.
Виж целия пост
# 11
Откачиха хората с тия коли и книжки. Карайте велосипеди!


Разбира се, че откачихме ! Как не ми е хрумвало, че е много по-удобно с велосипед. Детска консултация, спешна нужда от болница, почивка на море- товари бебето на велосипеда и отпрашват Simple Smile
Виж целия пост
# 12
Лол това е безумно, абдурдно е, защото сте само на 10мин. път с кола от вкъщи и за това разстояние да сте разделени е абсурдно. Веднага да записва шофьорски курсовече, защото е нелепа работа това. Още от пролетта, че дори и сега ако не е лошо времето, може да си вземе електрически велосипед и за 20мин. се е прибрал и дори ще потренира малко, което е страхотен бонус. Хора стегнете се, това е смехотворно ...
Виж целия пост
# 13
Също съм на мнение, че е възможно най-не подходящият период да те остави. Краят на бременността и първите седмици след раждане. Не виждам разумно оправдание за това. Парите не са такова.
Виж целия пост
# 14
Аз не виждам никакъв проблем. Не може да износи бебето вместо Вас. Търси начин да изкара повече пари, за да сте спокойна. Работи. Казал Ви е, че Февруари ще преустанови. Вие сте в девети месец, т.е при раждането.
На мен ми звучи, като напълно адекватен мъж.

За книжката съм съгласна, но има хора, които не могат да шофират, поради непознаване на цветове, проблеми със зрението, проблеми с координация и т.н. Може да има причина.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия