Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 16 / Март 2020

  • 195 892
  • 3 938

Анкета

Най-дразнещ б/влогър

Опции:

* Гласуването приключено: вт, 31 мар 2020, 14:32
* Може да изберете максимум 3 опции.

ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА НИ ТЕМА ЗА МЕСЕЦ МАРТ!
Ще помоля снимките да се слагат в скрит текст, както и повече от един цитат. Скрит текст през мобилна версия се прави като напишете [spoiler*] [/spoiler*] и поставите текста или картинката между двете скоби /без */


ЛИНК КЪМ ИНСТАГРАМ АКАУНТ - BGINFLUENCERS_REVEALED

Старите теми:

Често обсъждани български канали и блогове:  
Скрит текст:
Антоанет Пепе
Антоанет Попова
Валери Йорданова
Евгения Джаферович
Ивана Александрова
Йоана Петрова
Карина Илиева
Bobis MakeUp / Боряна Стефанова
Agleu / Зорница
Eat, love, make up / Стефи
MakeUpButHow / Елица Димитрова
MyBeautyMadness / Адри
MyBoxOfBeauty / Милена
EXPATBGMUM / GRUMPY/ ГРЪМПИ
Mama Model / Александра Петканова
Мона Гочева / Mona Gocheff
Мария Драганова
Гери Петкова
Гери Димитрова
ПолинаСофия
Галя Симеонова
Изабел
Любо Жечев
Поли Недкова
Polly Molly's world
Yoanna Yoko
Mint Stories / Звезделина и Калоян
Златена Енчева
Милица Маркова
Адриана  
Мария Андреева
Brainpickings на Мария Попова
Дани от Quadrifo
Калина Николова
Анелия Терзиева
Ида Магдаленова
Ние, нашите и кучето
Люси от World of Art Craft
Andrea Banda Banda
Четат ли двама
Хрисиландия
Надя Сивкова
Мариета от Murfeishun
Lina Style -Лина  
Natallie Anastasova
Elizabeth Fame
Наум и Теа
Chefo
Aneliya's channel - Анелия от Англия
Радостна мама
Даростинта - Life bites blog
Инфармация
Мими Георгиева - Мими Сладкиша, Мими Щолена

Живот със Синдром на Даун
Често обсъждани чуждестранни канали и блогове:


Често обсъждани Инстаграм акаунти:


РЕЗУЛТАТ ОТ АНКЕТАТА, КОЯТО WELT ЛЮБЕЗНО ПРОВЕДЕ В КРАЯ НА 2019:

Скрит текст:
Здравейте!
Ето и обещаните резултати от форумната анкета Блогъри и влогъри в България 2019.
443 участника взеха участие в нашето проучване за настроенията спряло влогърите и блогърите на родна територия, а 420 от тях попълниха анкетата до самия и край. Понеже не целим да се пише научен доклад, а да се забавляваме, съм взимала всички отговори предвид, а не само изцяло попълваните анкети.
В анкетата бяха включени всички влогъри и блогъри от първа страница на декемврийската тема и опцията „друг“.

Кой е най-често обсъжданият блогър/влогър?
Категоричният победител в категорията най-обсъждан блогър/влогър е Антоанет Пепе, която са посочили 420 потребители (от 441). Това число се равнява на 95,24%. Второто място си делят Елица (makebuthow) и Валери Йорданова, които са получили по седем гласа. На трето място е Антоанет Попова, която е получила два вота. По един човек е гласувал за Адри (mybeautymadness), Александра Петканова (Mama Model), Гери Димитрова, Любо Жечев и Надя (Инфармация).

Кой е най-инфантилният блогър/влогър?
397 потребители (от 435) са гласували, че най-инфантилният блогър/влогър е Кралицата на ваканциите Валери Йорданова.
2. Гери Димитрова – 9 гласа
3. Гери Петкова -  6 гласа
4. Място – 5 гласа
5. Йоана Петрова/Елица (makebuthow) – 2 гласа
Получили по един глас – Aнтоанет Попова, Ивана Александрова, Мона Гочев, Мария Драганова, ПолинаСофия, Изабел, Polly Molly's world, Адриана, Дани от Quadrifo, Elizabeth Fame, Анелия, Наум и Теа, Филяка

Кой блогър/влогър получава титлата „ходеща реклама“?
След една изпълнена с продуктови позиционирания, необявени спонсорства и потайни колаборации година, през която се насладихме на пържени яйца, бърза доставка на бухти, интересни начини за използване на перилни препарати, чудотворни мокри кърпички с вода, бални рокли, тоалетни блокчета и Джонсън от загрижени родители, в категория „ходеща реклама“ битката е по-оспорвана.
Първо място заема Антоанет Пепе, за която са гласували 175 потребители (от 430). На второ място се нарежда Зорница от AGLEU MAMA, а на трето Галя Симеонова.  Някои от снимките са изрязани или замъглени, за да не се виждат децата на тях. Инфлуенсърите получили само по един глас не са включени в диаграмата.

Скрит текст:
Кого харесвате най-много?
Най-харесваният инфлуенсър през 2019 година е Антоанет Попова, която е получила подкрепа от 92 потребители (от 438). На второ място се нарежда Елица с 54 гласа, а на трето е Милена с 51. Диаграмата представя топ 10 на най-харесваните блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кого харесвате най-малко?
114 гласували не харесват Гергана Христова, което я прави най-нехаресваният инфлуенсър в класацията на нашата тема (от 433). Следвана е от Валери Йорданова и Гери Петкова, които са получили съответно 72 и 24 негативни гласа. Диаграмата представя топ 10 на най-нехаресваните блогъри и влогъри през годината.
Скрит текст:
Кого намирате за най-забавен?
Най-забавен според 123 потребители е Любо Жечев, а плътно за него застава Антоанет Попова със 122 гласа (от 431). На трето място е expatbgmum, по-известна във форума като Гръмпи, а сред по-извисените като създателка на хаштага нито ден без вино, който стопля нашите сърца и души през месец декември.. Тя е получила 49 гласа.
Приятелско намигване към потребителя, който е гласувал с „Никой от изброените няма чувство за хумор.“ Диаграмата представя топ 10 на най-забавните блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кого намирате за най-нелеп?
Валери Йорданова оглавява класацията за най-нелеп инфлуенсър с 189 гласа след много пиене на горещ шоколад, изморителни дни, пеене с микрофон-дезодорант, фотосесии и най-прекрасното тоалетче на Мини Маус (от 433). След нея се нареждат Гери Димитрова с 77 гласа и Гери Петкова с 22 гласа. Диаграмата представя топ 10 на най-нелепите блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър се обличаше най-стилно през изминалата година?
Най-стилната инфлуенсърка през 2019 е била Елица Димитрова, която е получила 155 гласа от 433. На второ място се нарежда Александра Петканова, за която са гласували 69 човека, а на трето е Валери Йорданова, която е получила 18 вота. Диаграмата представя топ 10 на най-стилните блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър се обличаше най-нелепо през изминалата година?
Най-нелепо облечената дама от инфлусърите през 2019 е Антоанет Пепе, която е получила 123 гласа (от 424). 93 гласа е получила Ивана Александрова, което я поставя на второ място, а Гергана Димитрова заема третото с 37 гласа. Диаграмата представя топ 10 на най-нелепо облечените блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър се оказа голямото откритие на 2019?
С голяма преднина пред останалите Любо Жечев се е откроил като откритието на 2019 година. Той е получил 160 от 424 гласа. На второ място е Антоанет Попова с 37 гласа, а на трето Александра Петканова с 24 гласа.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър Ви разочарова през 2019?
Най-голямото разочарование за публиката през 2019 е била Зорница, която е получила 112 от 417 гласа. 78 гласували са загубили симпатиите си към Антоанет Пепе, а 67 към Валери Йорданова.
Скрит текст:

ПОБЕДИТЕЛИТЕ В АНКЕТАТА "Любим влогър за месец януари" ОТ ТЕМА 15 СА:

ЛЮБО ЖЕЧЕВ

Mama Model / Александра Петканова

Антоанет Попова

Надявам се темата да Ви допадне, ако имате други предложения за често обсъждани канали или блогове, споделете ги в коментар и ще ги добавя!
Виж целия пост
# 1
Честита ни нова тема, благодаря Lana Blush

На мен това " мами съдържание " вече взе да ми идва в повече от родните блогърки. Отследвах почти всички, защото се повтарят едни и същи реклами, сходен текст и никаква креативност.
Страшно много ме радва завръщането на Dessytalks, писала съм й, че ми липсва и наистина е от малкото, които са толкова приятни за слушане.
Ивана не искам да я коментирам, да не се напъва според мен.
Зорница беше като предишната и ми допадна, че е по-ведра някак, макар и обяснителна.
Скрит текст:
Виж целия пост
# 2
Аз отследвах отдавна Зорница. Няма общо с предишната Зори.
Защо пък предишната кутия да е била лоша. Напротив, беше много добра, имаше продукти, които почти не се срещат в дрогериите. Това, че тя избягва 1000 неща, не прави продуктите лоши.
Не видях да чете етикетите подробно. Очевидно пак ще ги подарява на някой. Пак е някакъв келепир.
Нейните видеа преди да й забръмчат мухите в главата бяха най-полезни и приятни.
Дори съветите за майки бяха най-адекватни. Обожавах ревюта на покупки от Лидл. Много неща, които показваше ми бяха полезни. Жалко.
Виж целия пост
# 3
Благодаря, Lana Blush
Днес в една ФБ група ми излезе пост за руска инфлуенсърка, фармацевт, за чийто 29ти рожден ден спуснали сух лед в басейн... Има 3 загинали, сред които е мъжа й... Естествено, като оная другата с детето, не спря да плаче по сторита и да се обяснява...
Не ги разбирам...
Виж целия пост
# 4
Благодаря за новата тема и анкета. Много труден избор, предвид факта, че голяма част от посочените са дразнещи Smiley От началото на годината се усеща липса на всякакво желание и старание у нашите влогъри да ни поднесат някакво прилично съдържание. Ако не са пр пратките са загинали отвсякъде...
Виж целия пост
# 5
Благодаря за темата. Simple Smile

Разписвам се и аз, за да следя. Както и гласувах за моят фаворит - ГериГуци.
Виж целия пост
# 6
Ивана наистина страшно през пръсти монтира. Едни неща повтаря по 5 пъти, други са отрязани преди дори да е изговорила последната дума... Чудя се, изобщо ли не си гледа видеата, преди да ги качи?!? Или толкова не ѝ прави впечатление?? А тоя потник е отвратителен, или ѝ е голям, или кройката е кофти, но не е нормално дантелената част да е толкова нагоре, стои ѝ като водорасло, което ѝ се е лепнало отпред на излизане от някое блато. Да не говорим, че в комплект с татуировките, съвсем не е за нея.
Виж целия пост
# 7
Благодаря, Lana Blush
Днес в една ФБ група ми излезе пост за руска инфлуенсърка, фармацевт, за чийто 29ти рожден ден спуснали сух лед в басейн... Има 3 загинали, сред които е мъжа й... Естествено, като оная другата с детето, не спря да плаче по сторита и да се обяснява...
Не ги разбирам...

😳...коя е тая ?

П.п видях я..тия са ненормални!!!
Те са си за диагноза!
Виж целия пост
# 8
Благодаря  за темата!
Не само инфлуенсърките ни, които не се различават  по нищо от средностатистическата българка, не знаят и не си представят какво да правят след майчинството,  много  бг жени са така, просто смяна на начина на мислене, приоритетите и отговорностите. И също така малките заплати на жените в бг по принцип.
Трудно ми беше да определя  3 макс дразнещи, забравих Димитрова,  но всъщност ме е блокирала, така че ми е направила услугата да не мога да я следя  Simple Smile Чудно колко хора е блокирала, много интересно.
Виж целия пост
# 9
Благодаря, Lana Blush
Днес в една ФБ група ми излезе пост за руска инфлуенсърка, фармацевт, за чийто 29ти рожден ден спуснали сух лед в басейн... Има 3 загинали, сред които е мъжа й... Естествено, като оная другата с детето, не спря да плаче по сторита и да се обяснява...
Не ги разбирам...

😳...коя е тая ?

П.п видях я..тия са ненормални!!!
Те са си за диагноза!

Е то мъжа и е го джуркал  и поставил този лед https://strana.ua/news/252415-smertelnaja-trahedija-na-dne-rozhd … l-sukhoj-led.html
Виж целия пост
# 10
Гласувах за Гергучи, макар че повечето ни по-известни влогърки са едната да блъснеш, другата да тръшнеш. И все аргументацията за моя вот е, че Ганка се откроява с потресаваща неграмотност, объркана ценностна система, меркантилност и всяка нейна първа дума е лъжа.
Виж целия пост
# 11
Честита да ни е темата, дано имаме интересни видеа за обсъждане.
На мен Деси ми е много приятна, гледах видеото с Q&A, виж кво нещо като ти тече гладко мисълта, без ъъъ, в смисъл, по принцип...
Удоволствие е да слушаш човек с богат речник и хубав изказ.
Видеото на Наум за добавките ми хареса.
Още не съм гледала Ивана, сега ще я пусна да ме приспи да придремя малко:)
Виж целия пост
# 12
И аз гласувах за Гергана,
вече предпочитам да гледам влогъри с по-малко последователи, правещи видеа за кеф, а не като Ивана и Валериана ... е така да има количество.
Виж целия пост
# 13
Блогадаря за темата.
Мазохист съм и гледах Деси Пеева как си показва новото бел....ъъъъ дрехи.
Тя наистина ли излиза така?
После Ивана и тя с потник,който прилича на бельо.Сигурно е тренд.

Клипче с аквадайвин.
https://www.bg-mamma.com/?action=post;topic=1184179;num_replies=10
Виж целия пост
# 14
Мерси за темата! Гласувах за Гергана Димитрова, няма едно положително нещо в това момиче, отблъскваща е по всички възможни параметри.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия