Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 18 / Май 2020

  • 171 775
  • 3 261
ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА НИ ТЕМА ЗА МЕСЕЦ МАЙ!
Ще помоля снимките да се слагат в скрит текст, както и повече от един цитат. Скрит текст през мобилна версия се прави като напишете [spoiler*] [/spoiler*] и поставите текста или картинката между двете скоби /без */


ЛИНК КЪМ ИНСТАГРАМ АКАУНТ - BGINFLUENCERS_REVEALED

Старите теми:

Често обсъждани български канали и блогове:  
Скрит текст:
Антоанет Пепе
Антоанет Попова
Валери Йорданова
Евгения Джаферович
Ивана Александрова
Йоана Петрова
Карина Илиева
Bobis MakeUp / Боряна Стефанова
Agleu / Зорница
Eat, love, make up / Стефи
MakeUpButHow / Елица Димитрова
MyBeautyMadness / Адри
MyBoxOfBeauty / Милена
EXPATBGMUM / GRUMPY/ ГРЪМПИ
Mama Model / Александра Петканова
Мона Гочева / Mona Gocheff
Мария Драганова
Гери Петкова
Гери Димитрова
ПолинаСофия
Галя Симеонова
Изабел
Любо Жечев
Поли Недкова
Polly Molly's world
Yoanna Yoko
Mint Stories / Звезделина и Калоян
Златена Енчева
Милица Маркова
Адриана  
Мария Андреева
Brainpickings на Мария Попова
Дани от Quadrifo
Калина Николова
Анелия Терзиева
Ида Магдаленова
Ние, нашите и кучето
Люси от World of Art Craft
Andrea Banda Banda
Четат ли двама
Хрисиландия
Надя Сивкова
Мариета от Murfeishun
Lina Style -Лина  
Natallie Anastasova
Elizabeth Fame
Наум и Теа
Chefo
Aneliya's channel - Анелия от Англия
Радостна мама
Даростинта - Life bites blog
Инфармация
Мими Георгиева - Мими Сладкиша, Мими Щолена
Мъци
Виктория Капитонова


Живот със Синдром на Даун
Често обсъждани чуждестранни канали и блогове:


Често обсъждани Инстаграм акаунти:


РЕЗУЛТАТ ОТ АНКЕТАТА, КОЯТО WELT ЛЮБЕЗНО ПРОВЕДЕ В КРАЯ НА 2019:

Скрит текст:
Здравейте!
Ето и обещаните резултати от форумната анкета Блогъри и влогъри в България 2019.
443 участника взеха участие в нашето проучване за настроенията спряло влогърите и блогърите на родна територия, а 420 от тях попълниха анкетата до самия и край. Понеже не целим да се пише научен доклад, а да се забавляваме, съм взимала всички отговори предвид, а не само изцяло попълваните анкети.
В анкетата бяха включени всички влогъри и блогъри от първа страница на декемврийската тема и опцията „друг“.

Кой е най-често обсъжданият блогър/влогър?
Категоричният победител в категорията най-обсъждан блогър/влогър е Антоанет Пепе, която са посочили 420 потребители (от 441). Това число се равнява на 95,24%. Второто място си делят Елица (makebuthow) и Валери Йорданова, които са получили по седем гласа. На трето място е Антоанет Попова, която е получила два вота. По един човек е гласувал за Адри (mybeautymadness), Александра Петканова (Mama Model), Гери Димитрова, Любо Жечев и Надя (Инфармация).

Кой е най-инфантилният блогър/влогър?
397 потребители (от 435) са гласували, че най-инфантилният блогър/влогър е Кралицата на ваканциите Валери Йорданова.
2. Гери Димитрова – 9 гласа
3. Гери Петкова -  6 гласа
4. Място – 5 гласа
5. Йоана Петрова/Елица (makebuthow) – 2 гласа
Получили по един глас – Aнтоанет Попова, Ивана Александрова, Мона Гочев, Мария Драганова, ПолинаСофия, Изабел, Polly Molly's world, Адриана, Дани от Quadrifo, Elizabeth Fame, Анелия, Наум и Теа, Филяка

Кой блогър/влогър получава титлата „ходеща реклама“?
След една изпълнена с продуктови позиционирания, необявени спонсорства и потайни колаборации година, през която се насладихме на пържени яйца, бърза доставка на бухти, интересни начини за използване на перилни препарати, чудотворни мокри кърпички с вода, бални рокли, тоалетни блокчета и Джонсън от загрижени родители, в категория „ходеща реклама“ битката е по-оспорвана.
Първо място заема Антоанет Пепе, за която са гласували 175 потребители (от 430). На второ място се нарежда Зорница от AGLEU MAMA, а на трето Галя Симеонова.  Някои от снимките са изрязани или замъглени, за да не се виждат децата на тях. Инфлуенсърите получили само по един глас не са включени в диаграмата.

Скрит текст:
Кого харесвате най-много?
Най-харесваният инфлуенсър през 2019 година е Антоанет Попова, която е получила подкрепа от 92 потребители (от 438). На второ място се нарежда Елица с 54 гласа, а на трето е Милена с 51. Диаграмата представя топ 10 на най-харесваните блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кого харесвате най-малко?
114 гласували не харесват Гергана Христова, което я прави най-нехаресваният инфлуенсър в класацията на нашата тема (от 433). Следвана е от Валери Йорданова и Гери Петкова, които са получили съответно 72 и 24 негативни гласа. Диаграмата представя топ 10 на най-нехаресваните блогъри и влогъри през годината.
Скрит текст:
Кого намирате за най-забавен?
Най-забавен според 123 потребители е Любо Жечев, а плътно за него застава Антоанет Попова със 122 гласа (от 431). На трето място е expatbgmum, по-известна във форума като Гръмпи, а сред по-извисените като създателка на хаштага нито ден без вино, който стопля нашите сърца и души през месец декември.. Тя е получила 49 гласа.
Приятелско намигване към потребителя, който е гласувал с „Никой от изброените няма чувство за хумор.“ Диаграмата представя топ 10 на най-забавните блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кого намирате за най-нелеп?
Валери Йорданова оглавява класацията за най-нелеп инфлуенсър с 189 гласа след много пиене на горещ шоколад, изморителни дни, пеене с микрофон-дезодорант, фотосесии и най-прекрасното тоалетче на Мини Маус (от 433). След нея се нареждат Гери Димитрова с 77 гласа и Гери Петкова с 22 гласа. Диаграмата представя топ 10 на най-нелепите блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър се обличаше най-стилно през изминалата година?
Най-стилната инфлуенсърка през 2019 е била Елица Димитрова, която е получила 155 гласа от 433. На второ място се нарежда Александра Петканова, за която са гласували 69 човека, а на трето е Валери Йорданова, която е получила 18 вота. Диаграмата представя топ 10 на най-стилните блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър се обличаше най-нелепо през изминалата година?
Най-нелепо облечената дама от инфлусърите през 2019 е Антоанет Пепе, която е получила 123 гласа (от 424). 93 гласа е получила Ивана Александрова, което я поставя на второ място, а Гергана Димитрова заема третото с 37 гласа. Диаграмата представя топ 10 на най-нелепо облечените блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър се оказа голямото откритие на 2019?
С голяма преднина пред останалите Любо Жечев се е откроил като откритието на 2019 година. Той е получил 160 от 424 гласа. На второ място е Антоанет Попова с 37 гласа, а на трето Александра Петканова с 24 гласа.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър Ви разочарова през 2019?
Най-голямото разочарование за публиката през 2019 е била Зорница, която е получила 112 от 417 гласа. 78 гласували са загубили симпатиите си към Антоанет Пепе, а 67 към Валери Йорданова.
Скрит текст:


Надявам се темата да Ви допадне, ако имате други предложения за често обсъждани канали или блогове, споделете ги в коментар и ще ги добавя!
Виж целия пост
# 1
Gift Heart Kiss #сърце #станимимайка Stuck Out Tongue Winking Eye Trollface
Виж целия пост
# 2
Втора! Честита нова тема момичет. ❤🍀
Виж целия пост
# 3
Хааайде на топлата тема.
Големи "драми" в коментарите под новото видео на грим мастърите.
Виж целия пост
# 4
Ще ме накарате и аз да дам шанс на тия ГримМастъри, щом е такава драма.
Виж целия пост
# 5
Благодаря за темата, Лана.
Да я напълним с интересно съдържание поднесено от влогърките.

Малката дъщеря на Мария от lamartinia
е страхотна. Много се забавлявах с нея
https://www.instagram.com/tv/B_pU4miDwgu/?igshid=1hrjsevuuxagd
Виж целия пост
# 6
Може да ми се смеете, но съм убедена, че коментарите тук са стигнали по един или друг начин до "мастърите." Ако не тези, то подобни от ютуб или иг. Внезапно в трети епизод се вмъква дълго интро с ретроспекция и най-вече - подробно представяне на журито Grinning Хубаво е, че са приели реакциите на зрителите и може да допълнят монтажа, но в останалата си част остава като студентски проект. Отпадналите поне да оставаха да видят какво правят другите. Тази липса на демонстрация на техники, ясни критерии, близки кадри и показване на продуктите в действие, буди съмнение, че козметиката е със съмнително качество. Не казвам, че е така, просто не мога да разбера как в предаване свързано с грим не се показват суочове, продукти и цялостна визия отблизо.
Виж целия пост
# 7
Мерси за темата!
Напоследък гледам основно Brad Mondo (много ми е забавен и полезен със съвети за коса) и новооткритите близначки Badura.
Утре планирам да тренирам с live изданието на Памела Райф.
Виж целия пост
# 8
И аз много харесвам Brad. Освен него следя и Glamfam hair и също съм научила интересни и полезни неща за косата. Знаете ли други канали, които да са насочени основно към грижата за косата? Тази тема ми е слабост.😀
Виж целия пост
# 9
И аз много харесвам Brad. Освен него следя и Glamfam hair и също съм научила интересни и полезни неща за косата. Знаете ли други канали, които да са насочени към основно към грижата за косата? Тази тема ми е слабост.😀
Сещам се на прима виста за Farah Dukai, тя има доста видеа за поддръжка на коса в домашни условия и безброй рецепти за маски и серуми за растеж на коса, ако ти се заминава с това.
Виж целия пост
# 10
Ооо, да бях я забравила. Преди често ми излизаха нейните diy маски в инстаграм и съм изпробвала доста. Тиквено масло + масло от мента много ми помогна за растежа. Споделям един метод за вълни без топлинна обработка на косата, който много ми хареса. Моята коса е тънка и дълга, та трудно задържа къдрици, но с този метод и малко текстуриращ спрей издържат по 2 дни.
https://youtu.be/KDQx-ubqSSo
Виж целия пост
# 11
Благодаря за новата тема! Да ни е много весело и забавно! 😊

Антоанетка щяла да прави лЯйф с психоложката на тема връзки и любов, хващайте тетрадки и химикалки да се коучвате как стават работите 😜
Виж целия пост
# 12
Здравейте, честит месец Май и честита нова тема!
Виж целия пост
# 13
Честит празник на всички безделнички!

Да се обзалагаме ли за моя рожден ден (24.05) коя ще избухне с "най-оригинален" поздрав за многомилионната си аудитория?
Виж целия пост
# 14
Да ни е честита новата тема! Kissing Smiling Eyes

Аз се записвам с Калоян и Звезди. Много са ми интересни видеата им с идеи за снимки и как самите те постигат крайния  резултат.
Калоян много хубаво обяснява, аз съм скарана със всичко и няма как да постигна тези ефекти, но ми е приятно само и да гледам.
https://m.youtube.com/watch?v=xNLJUobTwiU
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия