Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

  • Публикувана: 1 юни 2020, 10:53 ч.
  • Последно мнение: 1 юли 2020, 12:03 ч.
  • 227 962
  • 4 227
ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА НИ ТЕМА ЗА МЕСЕЦ ЮНИ!
Ще помоля снимките да се слагат в скрит текст, както и повече от един цитат. Скрит текст през мобилна версия се прави като напишете [spoiler*] [/spoiler*] и поставите текста или картинката между двете скоби /без */


ЛИНК КЪМ ИНСТАГРАМ АКАУНТ - BGINFLUENCERS_REVEALED

Старите теми:

Често обсъждани български канали и блогове:  
Скрит текст:
Антоанет Пепе
Антоанет Попова
Валери Йорданова
Евгения Джаферович
Ивана Александрова
Йоана Петрова
Карина Илиева
Bobis MakeUp / Боряна Стефанова
Agleu / Зорница
Eat, love, make up / Стефи
MakeUpButHow / Елица Димитрова
MyBeautyMadness / Адри
MyBoxOfBeauty / Милена
EXPATBGMUM / GRUMPY/ ГРЪМПИ
Mama Model / Александра Петканова
Мона Гочева / Mona Gocheff
Мария Драганова
Гери Петкова
Гери Димитрова
ПолинаСофия
Галя Симеонова
Изабел
Любо Жечев
Поли Недкова
Polly Molly's world
Yoanna Yoko
Mint Stories / Звезделина и Калоян
Златена Енчева
Милица Маркова
Адриана  
Мария Андреева
Brainpickings на Мария Попова
Дани от Quadrifo
Калина Николова
Анелия Терзиева
Ида Магдаленова
Ние, нашите и кучето
Люси от World of Art Craft
Andrea Banda Banda
Четат ли двама
Хрисиландия
Надя Сивкова
Мариета от Murfeishun
Lina Style -Лина  
Natallie Anastasova
Elizabeth Fame
Наум и Теа
Chefo
Aneliya's channel - Анелия от Англия
Радостна мама
Даростинта - Life bites blog
Инфармация
Мими Георгиева - Мими Сладкиша, Мими Щолена
Мъци
Виктория Капитонова


Живот със Синдром на Даун
Често обсъждани чуждестранни канали и блогове:


Често обсъждани Инстаграм акаунти:


РЕЗУЛТАТ ОТ АНКЕТАТА, КОЯТО WELT ЛЮБЕЗНО ПРОВЕДЕ В КРАЯ НА 2019:

Скрит текст:
Здравейте!
Ето и обещаните резултати от форумната анкета Блогъри и влогъри в България 2019.
443 участника взеха участие в нашето проучване за настроенията спряло влогърите и блогърите на родна територия, а 420 от тях попълниха анкетата до самия и край. Понеже не целим да се пише научен доклад, а да се забавляваме, съм взимала всички отговори предвид, а не само изцяло попълваните анкети.
В анкетата бяха включени всички влогъри и блогъри от първа страница на декемврийската тема и опцията „друг“.

Кой е най-често обсъжданият блогър/влогър?
Категоричният победител в категорията най-обсъждан блогър/влогър е Антоанет Пепе, която са посочили 420 потребители (от 441). Това число се равнява на 95,24%. Второто място си делят Елица (makebuthow) и Валери Йорданова, които са получили по седем гласа. На трето място е Антоанет Попова, която е получила два вота. По един човек е гласувал за Адри (mybeautymadness), Александра Петканова (Mama Model), Гери Димитрова, Любо Жечев и Надя (Инфармация).

Кой е най-инфантилният блогър/влогър?
397 потребители (от 435) са гласували, че най-инфантилният блогър/влогър е Кралицата на ваканциите Валери Йорданова.
2. Гери Димитрова – 9 гласа
3. Гери Петкова -  6 гласа
4. Място – 5 гласа
5. Йоана Петрова/Елица (makebuthow) – 2 гласа
Получили по един глас – Aнтоанет Попова, Ивана Александрова, Мона Гочев, Мария Драганова, ПолинаСофия, Изабел, Polly Molly's world, Адриана, Дани от Quadrifo, Elizabeth Fame, Анелия, Наум и Теа, Филяка

Кой блогър/влогър получава титлата „ходеща реклама“?
След една изпълнена с продуктови позиционирания, необявени спонсорства и потайни колаборации година, през която се насладихме на пържени яйца, бърза доставка на бухти, интересни начини за използване на перилни препарати, чудотворни мокри кърпички с вода, бални рокли, тоалетни блокчета и Джонсън от загрижени родители, в категория „ходеща реклама“ битката е по-оспорвана.
Първо място заема Антоанет Пепе, за която са гласували 175 потребители (от 430). На второ място се нарежда Зорница от AGLEU MAMA, а на трето Галя Симеонова.  Някои от снимките са изрязани или замъглени, за да не се виждат децата на тях. Инфлуенсърите получили само по един глас не са включени в диаграмата.

Скрит текст:
Кого харесвате най-много?
Най-харесваният инфлуенсър през 2019 година е Антоанет Попова, която е получила подкрепа от 92 потребители (от 438). На второ място се нарежда Елица с 54 гласа, а на трето е Милена с 51. Диаграмата представя топ 10 на най-харесваните блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кого харесвате най-малко?
114 гласували не харесват Гергана Христова, което я прави най-нехаресваният инфлуенсър в класацията на нашата тема (от 433). Следвана е от Валери Йорданова и Гери Петкова, които са получили съответно 72 и 24 негативни гласа. Диаграмата представя топ 10 на най-нехаресваните блогъри и влогъри през годината.
Скрит текст:
Кого намирате за най-забавен?
Най-забавен според 123 потребители е Любо Жечев, а плътно за него застава Антоанет Попова със 122 гласа (от 431). На трето място е expatbgmum, по-известна във форума като Гръмпи, а сред по-извисените като създателка на хаштага нито ден без вино, който стопля нашите сърца и души през месец декември.. Тя е получила 49 гласа.
Приятелско намигване към потребителя, който е гласувал с „Никой от изброените няма чувство за хумор.“ Диаграмата представя топ 10 на най-забавните блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кого намирате за най-нелеп?
Валери Йорданова оглавява класацията за най-нелеп инфлуенсър с 189 гласа след много пиене на горещ шоколад, изморителни дни, пеене с микрофон-дезодорант, фотосесии и най-прекрасното тоалетче на Мини Маус (от 433). След нея се нареждат Гери Димитрова с 77 гласа и Гери Петкова с 22 гласа. Диаграмата представя топ 10 на най-нелепите блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър се обличаше най-стилно през изминалата година?
Най-стилната инфлуенсърка през 2019 е била Елица Димитрова, която е получила 155 гласа от 433. На второ място се нарежда Александра Петканова, за която са гласували 69 човека, а на трето е Валери Йорданова, която е получила 18 вота. Диаграмата представя топ 10 на най-стилните блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър се обличаше най-нелепо през изминалата година?
Най-нелепо облечената дама от инфлусърите през 2019 е Антоанет Пепе, която е получила 123 гласа (от 424). 93 гласа е получила Ивана Александрова, което я поставя на второ място, а Гергана Димитрова заема третото с 37 гласа. Диаграмата представя топ 10 на най-нелепо облечените блогъри и влогъри през годината.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър се оказа голямото откритие на 2019?
С голяма преднина пред останалите Любо Жечев се е откроил като откритието на 2019 година. Той е получил 160 от 424 гласа. На второ място е Антоанет Попова с 37 гласа, а на трето Александра Петканова с 24 гласа.

Скрит текст:
Кой блогър/влогър Ви разочарова през 2019?
Най-голямото разочарование за публиката през 2019 е била Зорница, която е получила 112 от 417 гласа. 78 гласували са загубили симпатиите си към Антоанет Пепе, а 67 към Валери Йорданова.
Скрит текст:


Надявам се темата да Ви допадне, ако имате други предложения за често обсъждани канали или блогове, споделете ги в коментар и ще ги добавя!
Виж целия пост
# 1
Лана, благодаря за новата тема Flowers Cherry Blossom
Дано е позитивна и интересна, изпълнена с летните трепети на родния Инфлуенс Sweat Smile
Виж целия пост
# 2
Благодаря за новата тема Simple Smile Лана, предлагам в списъка горе да се добави и Николета NJ, въпреки, че не се коментира много.
Виж целия пост
# 3
Благодаря за темата, Лана!
Относно испанския на Валери - не знам дали от Ивана е копирала или чете тук, преди време се коментираше как с толкова свободно време може да тренира, учи и тн.. поне се е захванала с нещо, дано напредва Simple Smile
Виж целия пост
# 4
Благодаря и аз за новата тема Simple Smile
NJ разви образа си както и очаквах.В началото беше доста по-скромна,извиняваше се за диалекта/акцента си,но понатрупвайки повечко абонати и съответно "четки" от последователи придоби едно по-голямо самочувствие,което вече явно демострира.Приятелят и' е симпатично момче,но ми създава впечатлението на бавноразвиващ се,хем мечи,хем мисълта ми трудно тече,или поне му куца изразяването.В последното видео Николета казва,че вече каналът и' ще стане семеен,чакам да видя как ще го доразвие.
Нямам време да гледам много,а и нещо ми е апатично по отношение на нашите влогърки.Все захващам да изкажа мнение и се отказвам...но ви хвърлям по едно оЧо честичко.
За Теа и банските-нищо особено не са за да дам толкова пари,а и море тази година няма да помириша,тъй че нямам вълнения особени.
Виж целия пост
# 5
По-съгласна за NJ не мога да бъда! Следвах я за точно седмица. Много вдигна самочувствието, а отдолу - нищо! Жалко.
Виж целия пост
# 6
Аз цяло видео на NJ  не мога да изгледам. Или акцента или празното 'съдържание' ми пречат. В събота автоматично се пусна влог как с мъжа й отиват за нова кола. Не знам този човек защо говори така провлачено и бавно...общо взето едно ведро настроение от харчене на семейни пари Joy
И преди да ме 'разкъсате', знам че хората (мъжа й) работи, грижат се за животни и т.н. Не го пиша с толкова дълбок замисъл Wink
Виж целия пост
# 7
Мерси за темата!
На тази NJ не възнамерявам да давам шанс, не ме грабва дори да изгледам едно нейно видео.
Прегледах банските на Теа - не ми харесват, скучни и незапомнящи се модели, чак се изненадвам какъв интерес предизвика тази колекция.
Виж целия пост
# 8
Благодаря за новата темичка!
Напоследък Антоанет Пепе ме разочарова с тези безмислено видеа, направо...
Виж целия пост
# 9
Никол: - "Пръстенът е страхотен"

Пръстенът на мен изобщо не ми харесва, а ноктите са ужасни.....

Виж целия пост
# 10
Добре де, тези нокти на хищна хиена не отминаха ли още през 2005 Grinning

Никол: - "Пръстенът е страхотен"

Пръстенът на мен изобщо не ми харесва, а ноктите са ужасни.....


Виж целия пост
# 11
Пръстенът на Никол е от Пандора, а тя била адски голям фен на марката, тъй че евентуално затова е така прехласната. На мен също не ми е кой знае какво, би бил по-нежен, ако го нямаше това сърце, ноооо... все тая, нека са щастливи!
Виж целия пост
# 12
Валеринда /много ми хареса новия и’ прякор/ е отново потресаваща. Това същество няма социални контакти и това толкова личи, отделно защо се зариваш с куп боклуци, като си стоиш у вас и ходиш до мола /пак, за да пазаруваш/. Някак не го разбирам. И аз понякога прекалявам с дрехите, но имам къде да ги нося, излизам, ходя на работа... Отделно тя пазарува само “тренди”, нищо класическо, което остава във времето и може да се носи следващ сезон. Всичко и’ е за нелепите снимчици, тия ансамбълчета ще ги сложи по веднъж за някоя снимка пред блока и после може би ще ги пусне да ги продава или ще стоят по торбите. Как всички се замислят за околна среда и за огромного консуматорство последните години, само нашите се състезават коя повече боклук ще събере от китайски дрешки?!

Мария Лондонска отдавна не ми е интересна. Аз мисля, че и’ хванах спатиите. В Англия е доста разпространен retail-а, според мен пазарува за някого и затова през нея минават такива марки, в които я я видим на снимка веднъж, я не, и след това продължава да си носи Зара-та. След това с тия клипове тип fake it till you make it, се надява наистина да започнат да и’ пращат въпросните марки дрехи и да се завърти.
Виж целия пост
# 13
Е той този кичозен пръстен само с такива кичозни нокти се връзва. Изглежда като изваден от пръчки с награди Grinning На събора на село като деца си купувахме такива. А ноктите са потрес просто. Винаги съм се чудила как се ходи до тоалетна с такива нокти. Как се къпе и мие, как се гримира... Satisfied
Виж целия пост
# 14
Ужас, приличат на ноктите, които като деца си лепяхме от изрязани сламки Joy
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия