Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ДНЕВНИКЪТ Да отслабнем всички заедно тема - 102

  • 24 517
  • 754
# 15
За днес храната е режимна и до 13 ч.
Тренировка: кръгова с кардио.
Кантарът е жесток (заради виното предполагам): + 500 гр.
Лека нощ на всички Simple Smile
Виж целия пост
# 16
Тия кантари са полудели, и моя след 10 км ми говори някакви глупости.
Виж целия пост
# 17
Полудели са не, ми.... След 40 часа фаст и 20 км колоездене ми вика -200г...
Поне се показа 75.9 😁
Виж целия пост
# 18
Гледайте веднъж седмично, и то обща тенденция. Не става от днес за пладне.
Не че и аз не проверям всяка сутрин, контрол трябва да има, но не си обещавам много.
 След 20км тичане съм винаги -1кг, но е от обезводняване, и не е изгубена мазнина. Тя се губи търпеливо и плавно.
Разочаровате се напълно излишно, защото имате нереалистични надежди.
Виж целия пост
# 19
Аз си реших проблема с кантара:
или не го питам за мнението му след съмнителни дни или просто не обръщам внимание на това,което ми казва когато не ми харесва (но имам едно на ум). Иначе си е допълнително излишен стрес.
Но седмичната тенденция е важна.
Виж целия пост
# 20
Да, няма смисъл всеки ден. Дори да съм стриктна, го правя един път в седмицата и е конкретен ден. Само при натрупани много килограми и започване на нова диета, може да има огромните минуси в началото. Действат много нахъсващо, но това е вода.

А има и други фактори - МЦ, овулация и т.н.
Виж целия пост
# 21
Контролно се качвам всяка сутрин, а иначе му се ядосвам, защото вече трети месец стана да се връща нагоре.
При мен винаги е било така с тоя скапан метаболизъм.
Виж целия пост
# 22
И аз се меря веднъж седмично ,иначе се натоварвам излишно .И то примерно всяка неделя ,като задължително и см измервам.
Виж целия пост
# 23
Веднъж седмично върши работа, ако човек е по-малко килограми и вече познава много добре тялото си. Информацията веднъж седмично може да е подвеждаща, задържана вода, неизпразнен корем или нещо друго.
Виж целия пост
# 24
Аз пък от 7 април 2009 до днес 23 май 2020 се тегля всеки ден. И си пиша теглото в тетрадка Joy Така никога не качих кг, а свалих 30. Е, естествено, "качвам" 1, после гледам да го разкарам. Имала съм мнооого дълги плата - по 3 седмици, месец... Не се отчайвах. Много често теглото е едно и също в продължение на дни, без грам разлика. Това и до днес ми е странно.
Виж целия пост
# 25
При мен ясно вече каква е драмата тия дни, МЦ. Ай давам му до понеделник вече да се кротнат тия мити води, хормони, квото там се трупа безрезултатно 🙄 може ли само +/-100-200 гр, ама вече 😒
Ама да видим.
Виж целия пост
# 26
Духи ,аз през тези дни хич не се меря ! Случвало се е да съм на 40+ часа фаст само на вода ,въпреки това кантара тогава винаги е 2+ кг .
Още не съм яла днес ,а и не знам какво ми се яде People Information Desk Person Но пък от няколко дни не ми излиза от главата резен диня .
Виж целия пост
# 27
Това имах предвид, може поради много причини да показва нагоре кантарът, а при всекидневно мерене - още повече.

Таня, и аз си записвам в тетрадка, включително и на какъв режим съм, кой ден му е и т.н. Bowtie Моят дневник е вече на три години и ми върши работа като справочник. За съжаление, последните 2 години съм качила за постоянно кг, за сметка на преди това.

От намалото на годината уж бях на Дюкан, доста свалях, после и качвах доста при захранването. После карантина, малко депресии (работа, карантина) и се отдадох на зърнената диета. Пак опитах Дюкан, но вече ми е дотегнало от това хранене и реших да се върна на един режим на Румяна Илиева. Има въглехидрати (пълнозърнеста филийка, плод) или млечни - по нещо от тях всеки ден, но по малко. И основно се яде месо и риба със салата. За момента ми е добре. А и от 56 в понеделник и днес 54.700, съм доволна. Като миналия уикенд бях на мляко и малко плодове,  за да разтоваря малко стомаха. Това при ръст 169 см.

Станах по-активна тук, понеже ми е по-лесно да спазвам режим, като си говоря с диетуващи.
Виж целия пост
# 28
Тегля се всяка сутрин, за да си направя "ревизия" на храненето. Така открих, че от бира и мезета качвам. Все си мислех, че тестените са ми най-големият враг на теглото, а се оказа, че след ден на козунак, който съм яла на обяд свалям повече, отколкото след ден с късна вечеря с пържола и салата. Явно на мен по-зле ми се отразява храненето вечер. Което е много тъпо, тъй като ММ работи в друго населено място и вечерята е единственото време, когато можем да сме всички заедно около масата.
Виж целия пост
# 29
Аз, като гледам моите диетични записки направо умирам от смях. Особено тези с разрешените отклонения (Монтиняк). То цялото ми диетуване е било малко или голямо отклонение и с връщане в първа фаза.
Но пък от всички съм запазила най-доброто като идея или съвет.
 И мои открития имам, например: тялото обича изненади.
И от тук научих някои неща:
-от бирата не се качва, ако е без мезета (мерси Херци)
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия