Дайте съвет за месо от кокали

  • 1 552
  • 5
Здравейте мами.  Моля за съвет. Месото което остана по кокалите го сварих и после го замразих на порции. Но мъжът ми не го хареса така и сега иска да го смеля и консервирам в буркани. Да питам дали някоя е правила нещо подобно. Незнам какво ще се получи. Дайте ми съвет, моля. Благодаря.
Виж целия пост
# 1
Ах, какви суджуци правеше дядо ми с месо, обрано от кокали... Ех, мечти.

Не става ли за готвене така, както е сварено и замразено?
Не виждам каква ще е разликата във вкуса, ако го смелиш след сваряване и замразяване. Малко ми се губи смисълът...
Аз бих го слагала в разни манджи - яхнии, гювеч, месни супи...  Дано д си оставила и от соса, в който е варено.
Опитай и още един вариант - да го позадушиш в тиган, да стане златисто и да сложиш много зрял лук, да се задуши и той, с малко черен пипер - друсан кебап. Вкусен е.
Виж целия пост
# 2
За какво месо става въпрос ( че ми стана интересно)? Пиле, патица, свинско, телешко, агнешко, дивеч ... Simple Smile
Виж целия пост
# 3
Ах, какви суджуци правеше дядо ми с месо, обрано от кокали... Ех, мечти.

Не става ли за готвене така, както е сварено и замразено?
Става при това много вкусно. Въпросът е там че мъжът ми не обича готвено месо. А бурканчетата ги взима за обяд когато ходи на работа

Месото е телешко
Виж целия пост
# 4
Дресирай го. Joy
И ММ не обичаше оцет в салатата, ела сега да го видиш... По капка, по 2, по 3...
Виж целия пост
# 5
Дресирай го. Joy
И ММ не обичаше оцет в салатата, ела сега да го видиш... По капка, по 2, по 3...
Много добър съвет 😅😉😉😉
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия