Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Бебеносенето - в полза на бебето и помощ за родителите. Онлайн консултации с Кристина Пондева.

  • 54 487
  • 167
# 165
ЗДравейте! Бебеносенето е изключителна помощ за родителите. Може да носите бебето във всеки един момент, в който имате нужда, дали ще е навън или у дома. При сколиоза е добре да се вземе предвид, че натоварването при вдигане на тежко оказва влияние. И все пак бебеносене в подходяща ергономична раница, може да е по-добре от носене на ръце. Но е хубаво да се консултирате с лекар конкретно във вашяит случай дали и до колко е подходящо.

Поздрави,
Кристина
Бебеносите ли вкъщи ?
Подходящи ли са ергономичните раници при сколиоза ?
Виж целия пост
# 166
Здравейте! Имаме бебе на месец и около 4,500 тегло. Закупих си Ergobaby Embrace, като днес се опитах да сложа носилката. Ако я навивам на 2 ката като за малко бебе лентата, която трябва да поддържа вратлето пада под раменете на бебето. Ако не навивам колана изобщо имам усещане, че седалката на бебето е много широка и ме притеснява дали се получава М. Има ли някаква междинна позиция за тази носилка или трябва да изчакам бебето да порастне още?

И още един въпрос - какво правим с главата на бебето… то постоянно се мърда и сякаш иска да я изправи и се мъчи. Има ли вариант, в който ще седи спокойно или е въпрос на възраст или характер?
Виж целия пост
# 167


Здравейте! Бихте ли споделил мнението си за тази раница, детето ми е 6 кг и мисля да взема нея, тъй като имаме проблеми със ставичката.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия