Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Тренировки в домашни условия - 105

  • 31 247
  • 757
# 435
Аз не разбрах какви са целите на желания прогрес - растеж на мускула или ?
Единствено себе си мога да анализирам и резултатите при мен идват независимо дали прогресирам с тежестите или не. Гледам си снимки от преди бремеността и най-добре, стегната и с изразени бедрени мускули и стегнати ръце съм имала при постоянство, което означаваше 5 пъти спининг тренировки и не помня колко силови такива. Тежестите от край време са ми едни и същи 3 кг + 0.5 допълнителни и 6 кг (лостчета с добавки). Ако бях променила режима на хранене, щях да изчистя мазнините и да се откроят мускулите доста по-добре, но все пак си ги имаше. Сега в "бременната" програма имам упражнения с по 8 кг на ръка , но ги правя с по 6. Най-малкото много време губя докато добавя още приставки към гиричките, а най-многото е, че 10-12 повторения с по 8 кг точно в тоя момент и точно в тая жега не ми понасят. При мен прогресът е заложен с увечличаване броя на повторенията в серията, не с в дигане на тежестите.
ПС
Задникът от 80ДО и АЛО изчезна Sad Сплескан и плосък ми е. Disappointed Relieved
Виж целия пост
# 436
Привет, отчет за днес Корем мечта, седмица две, ден три.
Усещам по-натоварено дясно заднобедро, има доста клекове ми се струва. Което ще се отрази добре на дупето и бедрата Simple Smile Отново доста пот имаше. Правя и минитата, не усещам натоварване в коремните мускули, защото сигурно спят дълбок зимен сън Laughing
Виж целия пост
# 437
Аз не разбрах какви са целите на желания прогрес - растеж на мускула  ?
Именно. Wink
Виж целия пост
# 438
Момичета, малко страничен въпрос защото отчитам само почивка. Simple Smile Тези от вас, които правят преходи в планините, къде мога да видя прогнозата за времето там? Другата събота имам рожден ден и исках да се качим на Рилските езера, но ще сме с децата и ако е дъждовно по-скоро ще се въздържим.
Виж целия пост
# 439
За разтеж на мускула трябва да вдигнеш тежестта малко,с тези тройки  няма да стане -най-добре с тройка ,петица и ластици направи кръщелната програма Body revolution,засечи мерки, тегло,тежести,върни се тук ,кажи какво ,що е ? И ще те насочим към следваща таргет 🤘
Днес Хамър плио ,имам малко мускулна треска от последните дни, ще поплувам още  малко и това ще е !
Виж целия пост
# 440
Кайлис, ние го гледаме обикновено в синоптик и там е точно.
Виж целия пост
# 441
За разтеж на мускула трябва да вдигнеш тежестта малко,с тези тройки  няма да стане -най-добре с тройка ,петица и ластици направи кръщелната програма Body revolution,засечи мерки, тегло,тежести,върни се тук ,кажи какво ,що е ? И ще те насочим към следваща таргет 🤘
10 повторения с 5 кг правя + 20-30 с 3 кг. Включвам и ластика понякога, но не винаги.
А каква е тази програма , не съм на ясно ?
Виж целия пост
# 442
Deathcrush
Jillian Michaels Body Revolution
https://www.amazon.com/Gaiam-05-59144-Jillian-Michaels-Revolution/dp/B0091UIMK0
Може да я изтеглиш от тук
https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4018908
Гири : 3кг, 5 кг, 8 кг
Ластик с ръкохватки
Скрит текст:
Колко кг трябва да е съпротивлението на ластика ? Гледам, че има най- различни.
Виж целия пост
# 443
Супер е програмата Body Revolution. Любима на много от нас в темата. И аз да дам глас за нея с 2 ръце.
Виж целия пост
# 444
Добре дошла, Bria!

8/33 Колоездене 28 км
Виж целия пост
# 445
За днес отчитам ден три от програмата с тежести сутринта и вечерта 40 Мин. Спининг у дома. Между тях доста лежане. Вчера усетих първите контракции. Странно беше, но не и изненадващо с толкова нерви. Оправихме колелото и ще го вземем на морето. Той ще тича, аз ще карам до него. Загубила съм тренинг, тегаво ще е. Не че загубата на тренинг е единствената причина да е тегаво.
Виж целия пост
# 446
Deathcrush
Jillian Michaels Body Revolution
Колко кг трябва да е съпротивлението на ластика ? Гледам, че има най- различни.
Аз ползвах с около 4 кг(9 паунда). За едно упражнение ми беше стегнат и го заменях с 3 паунда(около 1,5 кг).
Виж целия пост
# 447
Bria, добре дошла. Малко уточнение само, на картинката тежестите са 3, 5 и 8 паунда, а не кг. Програмата е класика в жанра и стандартно препоръчвана за всеки, който иска да започне вкъщи. Тя обаче не е толкова подходяща да се използва за покачване на тежестите. Джилиан разчита на бързо темпо без паузи между сериите като редува силови за цяло тяло с кардио и корем. Нейната запазена марка е metabolic conditioning. При първо завъртане на програмата едва ли ще може да се вдигнат тежестите на повече от 5 кг. Вече при повторно правене и знаене на упражнения и форма, може да се пробва и с повече на отделни упражнения.

На мен лично Лиифт4 много ми помогна да вдигна тежестите за горна част. Моите слаби места са бицепс и рамо, или поне там най-бавно става, но все пак са и по-малки мускулни групи от гърди и гръб и въпреки всичко има напредък. Както каза ноу фрейм трябва си постоянство, тренировки, желание и добра форма.
Препоръчвам също ако има желание за надграждане да се вземат тежести с дискове, така че да може да се прави плавно покачване. Понякога човек не предполага, че може да направи бицепсово сгъване с 6 кг вместо с 5, дори и да е само една серия. Важното е да има възможността за такова надграждане. Скок от 5 на 8 кг е много, а пък и не всеки има място за няколко чифта гири вкъщи. Откакто имам тези гири с дискове, започна и прогресът при мен.

По темата за екипировката вече имам и степ. 👏🏻 Чака си реда за ХиЧ, а после надявам се и 9 week control freak.

Тили, ще правиш ли предизвикателството на Инес за мобилност? Аз направих един ден, не съм сигурна че ще съм редовна, но ще опитам.
Виж целия пост
# 448
Когато се вдигат тежести за малки мускулни групи са много полезни този тип тежести за китките...
      
Виж целия пост
# 449
Кой попита за планината? Прогнозата не е точна и не може да се вярва на 100%,дори и от предния ден да я гледаш, камо ли за 7 дни напред. Сега бяхме баш на Рила, завчера имаше прогноза дъжд вечерта - нищо, слънце цял ден, вчера дъжд в 14 часа с гръмотевици, имаше дъжд в 13 часа с малко гръмотевици, после в 14 часа слънце, после в 16 проливен дъжд като из ведро,за днес имаше прогноза за 13 часа за гръмотевици и дъжд, нищо нямаше. Та... Иначе, има много сайтове, но  за планината е непредвидимо.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия