Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как тренирам - 25

  • 32 404
  • 796
# 795
Хм, като човек минал през Ковид, ще кажа, че не си права.
И няма да споря.

В момента минавам през Ковид, по-правилно - той през мен Grinning
Не е истина как ме събори, буквално за часове. В четвъртък сутринта преливах от енергия на тренировката по табата, след обяд се омърлуших, вечерта вече бях болна.
Мисля, че го карам леко, поне от това, което съм чела, оставам с впечатление, че при мен нещата са много поносими. Замислям се обаче за хората в недобро здраве, за възрастните, за пациентите с автоимунни или други хронични заболявания. За тях Ковид е кошмар и трябва да ги пазим от заразяване. А че това нещо е много заразно, е факт. Щом успях да се заразя при здравите мерки, които имаме на работа и с френетичното почистване на уреди и постелки в залата. А по принцип аз съм много здрава. Последният път, когато съм имала настинка или грип, е било преди повече от 10 години. Но ето че втори ден пазя леглото, като допреди два часа трудно ставах и до тоалетна. Сега малко ми просветна.
Иначе и аз съм на мнение, че преекспонирането на ситуацията е вредно, но неглижирането и е не по-малко опасно. Защото аз ще изкарам изпитанието сравнително прилично, но за 80-годишната ми майка или 33-годишният съпруг на една от колежките ми, който има автоимунно заболяване, то може да е фатално.
Виж целия пост
# 796
Извинявам се, че толкова закъснях с новата тема. Заповядайте в нея
https://www.bg-mamma.com/?topic=1270715.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия