Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Родителски права

  • 7 517
  • 39
# 30
fairy16, за да пишеш тези неща, какви факти имаш предвид от  твоя личен опит? Какво си преживял / преживяла?
Виж целия пост
# 31
3-4 жалби в полиция и прокуратура.
нон стоп обаждания и смс.

Полиция която ти заявява че няма да го спре. Съвсем открито и нагло го подпомага .

Съд който не може да му връчи документи за делото. В същото време неоткриваемия отива в азд и пуска жалба. И о, чудо , азд със светкавична реакция. Утре азд тетка ще инспектира, ще говори насаме с детето, дето може да си го манипулира както си иска, копие от жалбата няма да даде, и ще заключи че детето има нужда от спасение . Машала българийо. насилника и азд тетката печелят.

Хубаво си правят циганите!
Виж целия пост
# 32
Какво е азд?
Виж целия пост
# 33
Агенция за закрила на детето.
Виж целия пост
# 34
А тормоза няма край. Нали си е легален. Защо сам нужни милион обаждания. Пуснал сив жалба в азд, остави тетките да сив свършат работата. И без това е пределно ясно че и те работят в полза на насилника.

азд се оказаха най-работните в тая държава. сигнал пов телефон и веднага тичат да спасят детето. Съда докато се мотка.

И отново едностранна некомпетентност в ущърб на майка, която сив гледам детето. Защо ще говори с учители само тя си знае.
Виж целия пост
# 35
Здравейте,
Моля за съвет,без да ме нападате.Бременна съм в 7мия месец.Нещата между мен и бащата не вървят,той ми налага психически тормоз,чрез обиди,дори сме се карали и удряли в трети месец.Привързах се към него.Но започвам да изпитвам страх.Знам,че ако не му го запиша на негово име,пак ще може да потърси правата си чрез ДНК тестове и т.н.Ако му го запиша,ще иска да го земе.Има си сериозна работа и добра заплата,знам че гледат и това.Аз мога да накарам родителите си,ако се налага да ми прехвърлят апартамент на мое име.Почти на 23г. съм.Майка му  ме беше уредила да работя при нея,съответно сега съм в болничен.Моля Ви,дайте ми съвет,какво да правя,как да постъпя.Не искам да ми взима детето,ако трябва ще замина за чужбина,но от друга страна ме е страх,че ще остана сама.Но тази друга страна,какво? Да стоя и да търпя да ме обиждат,да ме мачкат.Последното нещо,което помня и исках да споделя.Казвах му как на бебчо ще й предстоят ежемесечни ваксини и как ще ме боли,когато и нея я боли.Той ми отговори цитирам “и?!”.
Това ,според Вас, човек готов да бъде баща ли е?
П.С : Имам нужда да поговоря с някого,да разкажа всичко.
Виж целия пост
# 36
Напускай го и се прибирай при родителите ти на първо време. Никой няма да ти вземе детето; няма съд, който да вземе бебе от майка му, щото бащата имал добра заплата.
Виж целия пост
# 37
Всъщност, ти вече знаеш отговора - за какво ти е да седиш да те мачкат?
Не знам дали да го записваш на него или не. Посъветвай се с родителите си. Аз не бих,  пък  да се разправя после със съда.
Виж целия пост
# 38
Той ли ти втълпи този страх, че ще ти вземе детето?
Няма как да ти го вземе, това са приказки, с които да те държи в това положение на подчинение.
Едва ли е станал такъв след като си забременяла. И ако още в началото е бил насилник, защо си избрала именно него да бъде баща на детето ти?
Споделяш ли с вашите какво е положението? И според мен се прибери при тях като за начало.
Виж целия пост
# 39
От колко време сте заедно?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия