За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 24 139
  • 753
# 180
От къде мога да си взема самонабухващо брашно?
Самонабухващото брашно е обикновено брашно+бакпулвер.
Виж целия пост
# 181
Виждала съм това ( в големите магазини като Кауфланд, Фантастико)
Скрит текст:
Виж целия пост
# 182
От къде мога да си взема самонабухващо брашно?
Брашно за Кекс на София мел например
Виж целия пост
# 183
Не знам дали въпросът ми е за тук, но.. Grinning някой кусвал ли е малебито на топлата кухня на входа/изхода на Кауфланд? Там има различни манджи Grinning (Не помня името на фирмата) Някой дали знае рецептата? Пробвах да си го направя с нишесте малина и си направих карамелизиран сироп, ама нещо не ми се получи... Нещо не правя както трябва Grinning
Виж целия пост
# 184
Малеби се прави с оризово нишесте и сироп от рози.
Виж целия пост
# 185
Днес готвих броколи, използвах "розичките". Не съм правила досега и не знам дали стъблата могат също да се използват? Оставих ги измити в една купа преди няколко часа на стайна температура. Не знам и дали издържат... Моля да ме посъветвате дали да направя нещо с тях или (вече) са за изхвърляне. Благодаря!
Виж целия пост
# 186
Може да ги включиш в зеленчуков бульон и нищо им няма. Ако не ти трябват сега, замрази ги.
Виж целия пост
# 187
Днес готвих броколи, използвах "розичките". Не съм правила досега и не знам дали стъблата могат също да се използват?
Използвам и стъблото. От гледна точка на визията, получават се красиви форми, като цветя нарязано на шайби. Или блендирам за "ориз" (показвам в снимка от кутията с обяд на детето). Просто се  готви малко по-дълго от розичките, когато е в по-голяма форма, като шайбите например.

Скрит текст:
Виж целия пост
# 188
Имам въпрос към Лабрекс.Гледах твоите палачинки без мляко,но не мога да намеря къде ги видях.Бяха пухкави.Някой ги похвали.Помощ.
Виж целия пост
# 189
Имам въпрос към Лабрекс.Гледах твоите палачинки без мляко,но не мога да намеря къде ги видях.Бяха пухкави.Някой ги похвали.Помощ.

Натуся, аз пък не се сещам за кои точно става въпрос. Погледни тези дали са, ако не са те, ще потърся.
Виж целия пост
# 190
Имам въпрос към Лабрекс.Гледах твоите палачинки без мляко,но не мога да намеря къде ги видях.Бяха пухкави.Някой ги похвали.Помощ.

Натуся, аз пък не се сещам за кои точно става въпрос. Погледни тези дали са, ако не са те, ще потърся.
Благодаря.Мисля,че са тези.Не знам защо не ги открих в темата ,търсих там.Може би защото търсих палачинки Kissing Face
Виж целия пост
# 191
Утре мисля да правя пица имам сурови гъби,мога ли да ги използвам Joy?Притесняваме да не останат сурови или да изгорят,затова питам.
Виж целия пост
# 192
Утре мисля да правя пица имам сурови гъби,мога ли да ги използвам Joy?Притесняваме да не останат сурови или да изгорят,затова питам.
Можеш. Дори със сурови става по-вкусно отколкото със стерилизирани Grinning
Виж целия пост
# 193
Утре мисля да правя пица имам сурови гъби,мога ли да ги използвам Joy?Притесняваме да не останат сурови или да изгорят,затова питам.
Сурови гъби- печурки са вкусни и в зелена салата, така че и на пицата-колкото и да ги жарне топлината-все ще е нещо.
Виж целия пост
# 194
Утре мисля да правя пица имам сурови гъби,мога ли да ги използвам Joy?Притесняваме да не останат сурови или да изгорят,затова питам.
Аз бих ги задушила първо. И понеже слагам моцарела, която се стопява върху всичко, няма как нещо да изгори, а пека на 4та от 5 степени за 7-8 мин. https://morrennaa.blogspot.com/search/label/%D0%9F%D0%B8%D1%86%D0%B0 
По принцип на пица се слагат продукти, които не трябва тепърва да се сготвят.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия