Фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел. Тема 4

  • 39 048
  • 738
# 150
Да важно е, ако фурните им са прости и не пекат добре отдолу. Аз никога не съм ползвал тази функция,
Виж целия пост
# 151
ivkonst2017, хубавата фурна трябва да може да пече и само отдолу. Не правете компромис с това.
Особено комбинацията" долно+вентилатор" е много важна.
Виж целия пост
# 152
Да, но това не бива да е най-водещия фактор.
Виж целия пост
# 153
Аз я имам. По същество няма фурна без долно печене, всички си имат долен реотан. Но не можеш да го командваш отделно и да печеш само на него. Дали е важно не знам, не съм супер готвачка и се оправям и без.
Виж целия пост
# 154
Еми, ние в рода имаме три готвачки. Никога не са го ползвали отделто, ама пък държът много да пекат равномерно.
Виж целия пост
# 155
Може би шестото чувство компенсира и са решили, че няма нужда?
Виж целия пост
# 156
Еми да, за мен фурната е добра. Конвекцията аз много я обичам. WHIRLPOOL слагат доста мощни нагреватели, и всичко става бързо
Виж целия пост
# 157
ivkonst2017, хубавата фурна трябва да може да пече и само отдолу. Не правете компромис с това.
Особено комбинацията" долно+вентилатор" е много важна.

А може ли да поглеенете боша дали има всички според вас нужни функции
Виж целия пост
# 158
Боша по-скоро има толкова много функции, че няма да сгрешиш.
Виж целия пост
# 159
Боша по-скоро има толкова много функции, че няма да сгрешиш.

Мда гледам и най-важното пиролиза но все пак да питам за тези пари да не му липсва нещо важно, че ще е много зле тогава
Виж целия пост
# 160
Всичко си има. Но и Whirlpool-a също не е зле.
Виж целия пост
# 161
Моята е АЕГ, доста стара вече, има долен реотан, но никога не ми се е наложило да го ползвам, пече си идеално равномерно баници, питки, сладкиши.
Виж целия пост
# 162
С малко закъснение, благодаря на отзовалите се в избора ми на фурна:blush: Бях почти решила за WHIRLPOOL. В Техномаркет харесах, като дизайн повече този модел https://www.technomarket.bg/furni/whirlpool-w7-om4-4s1-p-bl-09178849. И защо ли ми трябваше да минавам и през Технополис?! Консултантът ми показа как с едно движение се свалят стъклата на вратата на ето тази фурна https://www.technopolis.bg/bg/Furni-za-vgrazhdane/Furna-za-vgraz … E742320M/p/707027 и малко по- късно я притежавах (леееко необмислено)Blush  Фурната е с пиролиза, което беше основно мое изискване. Голям обем на фурната- готвя често на няколко нива (спестява ми време) и определено по- големия обем е удобство. Лесно управление- много лесно се настройват всички функции на програматора. Програмата за пица е страхотна, тествах и с брускети/ препечени филийки, прекрасен хрупкав резултат. Тостерът ми става излишен. Сондата за месо също ще използвам най- рационално. Не ми се получава с месото особено, така че това върши работа. Има таблица според вида месо и като достигне зададената вътрешна температура, фурната се изключва. Зареждаш и излизаш, работи идеално Mask! Има и готови програми- тази за запечени картофи/ зеленчуци ми стана фаворит- много добър резултат, рибата също се получава отлично. Засега пандишпанът не мога да улуча особено. Автоматичните програми имат зададен край с отчетено време за изстиване на фурната. Това е супер удобство, особено за хора, които като мен не умеят или не обичат особено да се въртят около фурната и не ползват полуфабрикати. Като избирах/купувах фурната, обаче не отчетох дизайна...помещението е общо и не ми харесва, че стъклото е прозрачно и при изключена фурна. Предишната ми фурна имаше огледално стъкло и страхотен дизайн (Baumatic) и изобщо не помислих сега. Определено WHIRLPOOL- а тук бие по точки, както и ценово:yum: Изобщо италианците са ценители на елегантния дизайн... Важните неща за мен бяха пиролизата (препаратите за фурна са много агресивни и така и не намерих идеалния:)), достатъчно място за печене на няколко нива и варианти на програми и функции, сега се оказа и дизайна, но това ще е другия път:)))
Виж целия пост
# 163
Аз пък предпочитам да виждам всичко вътре, не да се пуля. Обожавам да готвя, при едната с "опушено" стъкло, като правя блат за торта едвам разбирам станал ли е розов или не.
Виж целия пост
# 164
Аз пък предпочитам да виждам всичко вътре, не да се пуля. Обожавам да готвя, при едната с "опушено" стъкло, като правя блат за торта едвам разбирам станал ли е розов или не.

И за мен би било плюс да е максимално видимо
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия