Приморско 2021г. море, весело лято и хубави емоции! - 2

  • 17 301
  • 251
Време е за нова тема. Заповядайте! SurferBoatNature Sun With Face
Стари теми:
Скрит текст:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1011727           2018г.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1075038           2019г.
 https://www.bg-mamma.com/?topic=1160806          2020г. - тема 1
https://www.bg-mamma.com/?topic=1245815           2020г. - тема 2
https://www.bg-mamma.com/?topic=1344838.840   2021г. - тема 1
Виж целия пост
# 1
Да открия новата тема с положителен отзив за Nero, много съм доволна от тази вечер, обстановка, обслужване, хапване. Ние избягваме лудницата, която е по- късно, и се оказа много добро място. И там има резервации, и бързо се натрупват хора, но и човекът с разпределянето на масите беше ефективен. И от Делфин, по-рано тази седмица, съм доволна.
Най- накрая видях къде е Амелия, до сега не бях обърнала внимание, точно на другия ъгъл е Жасмин.
Виж целия пост
# 2
Къде е Nero?
Виж целия пост
# 3
Срещу Кума Лиса, уличката към южния плаж, която стига бар the White. По- късно сменят музиката, става по- кръчмарско, но в по- ранен час е друго
Виж целия пост
# 4
Здравейте, някой има ли пресни впечатления от хотел Приморско, който се намира под хотел Детелини срещу механа Старият капитан?
Какво е съотношението на цена и предлагано изхранване и отношение и услуги в хотела?
Видях, че от тази година имат нов басейн
Виж целия пост
# 5
Вчера решихме да сме на китайско, но естествено че след 20,30ч. нямаше места в Жасмин. Та седнахме в в новия до Куба либре. Става, но другия си остава по-добър. И нямаше от любимата ми китайска салата. И в добавка ни се наложи да слушаме мазната чалга на Щилян от заведението по-надолу.
Идната седмица ще има фестивал на Перла. Билетите са по 100лв. Дали ще се чува наоколо. Аз съм близо до северния плаж.
Виж целия пост
# 6
https://sunlandfestival.com/https://
Фестивалът
Виж целия пост
# 7
А на нас снощи ни отказха в Жасмин, минахме в 19, попитах за маса за 20:30 и ми казаха че по принцип има маси, но няма смисъл да ми запазват, елате в 20:30 и ако има свободна маса ще ядете, ако ли не няма! Доста учуден останах, но и ние се пренасочихме към другия китайски.
Виж целия пост
# 8
Явно разчитат на това, че градчето е пълно. В края на юни ни резервират маса навсякъде.
Виж целия пост
# 9
А за мен например е безсмислено в 18.30 цели заведения да стоят празни заради резервации, но на много места виждам, че така процедират. И при все това, при толкова много места за ядене не съм видяла никакъв проблем до сега с изхранването:)
Виж целия пост
# 10
Благодаря за новата тема. Ние тръгваме довечера или утре сутринта. Резервация нямаме, но винаги намираме хубава стая. Весело изкарване на всички 🌻
Виж целия пост
# 11
Здравейте, някой има ли пресни впечатления от хотел Приморско, който се намира под хотел Детелини срещу механа Старият капитан?
Какво е съотношението на цена и предлагано изхранване и отношение и услуги в хотела?
Видях, че от тази година имат нов басейн
Ние миналата година бяхме там.Лично на мен ми харесва,че е близо до плажа и центъра.Стаята ни беше нормална,като на повечето семейни хотелчета.Нямахме включено изхранване в цената,ядяхме в ресторанта им.Не е кой знае какво,ако не сте претенциозни ще Ви допадне.
Виж целия пост
# 12
Здравейте, на 31ви идваме в Приморско за 10 дни. Моля препоръчайте хубави заведения за хапване, как са ресторантите след затварянето заради Ковид? Ние ще отседнем в хотел Данаилов.
Виж целия пост
# 13
В Приморско няма ковид. Никой маска не носи. Само аз влезнах веднъж в един супермаркет и станах за смях и подигравка, гледаха ме насмешливо и се подхилваха. Повече не направих такава грешка, бързам да взема каквото ми трябва и беж крачета. Хапването е навън и там няма проблем. На плажа дистанция абсурд, дори и в слабия сезон-края на юни и началото на юли бях. Ресторанчета..относително, как попаднеш, чета има вече резервации дори за малките -с по няколко масички навън, направо съм в чуденка, явно е пълно. В предишната тема се писаха коментари, ако желаеш погледни.
Хубава почивка и много усмивки))
Пишете за хотелите как е , какви са стаите, условията, почистването, тишина, паркинг...ако имате време ще е полезно за другата година да си набележим, а може и късно море някои да си направят. Цени също дали сте доволни ...
Виж целия пост
# 14
И аз тук. Чак септември ще ходим към Приморско, но нямам търпение. Миналата година заради Ковид почивахме в Китен и ми беше толкова хубаво, а толкова бях предубедена за родното Черноморие. Последно бях ходила с родителите си на море, а те са му големи критици, та не бях стъпвала от 2007 г. у нас. Е, изключение прави 2009 г., когато пак бях в Китен, но с компания и то повече от нощния живот помня.

В Приморско резервирахме в къща за гости през pochivka.bg, като се приберем, ще дам мнение. Иначе изчетох цялата стара тема, та съм подготвена със заведенията, ако следвам записките от нея, ще имаме за всяка вечер по различно заведение Joy Миналата година се поизмъчихме с храната в Китен - или не сме попаднали на правилните места (макар че и тогава имах записки от съседната тема), или сме много претенциозни, там само един китайски на Атлиман ни хареса (макар че то силно казано китайски, имаше си и скара, и цаца, и всичко, ама беше вкусно). Та за тази година съм щастлива, че има опция Т Маркет с насипна храна, както и много местенца със скара.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия