Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Взаимоотношения "бивши"

  • 7 317
  • 206
Здравейте, дами.
Най после се престраших и аз да пиша...
Изчетох всички теми, свързани с терзанията ми.
Тааа реших да се допитам до мнение..
Разведена съм с две момичета, новата ми половинка е в същото положение.
Заедно сме от година, но не живеем официално заедно. Признавам атракция сме си с четири девойки, но всички се разбираме много....
Докато бившата му жена не разбра за мен....
Тя е инициатора на раздялата, отива при друг мъж, моето момче се е опитвало да запази семейството си, държал е на нея, но тя не е пожелала.
Но сега, разбирайки за мен, всячески се опитва да го провокира и не разбирам защо. Хем да си е с новия мъж, хем и моя да стой и да я чака... А мен това ме влудява и започват скандалите помежду ни. Виждам, че му е трудно и на него, търпелива съм, но изниква в главата ми въпроса мога ли да живея така..... И най вече има ли смисъл? С мен той се държи уникално, с децата ми също, но виждам и че нейните провокации му влияят.. Знам, че все още има някакви останали чувства към нея( били са заедно 15години), но не съм убедена, че ако тя реши, че иска да е с него, той няма да го направи.
Ще бъда благодарна да чуя и вашите мнения.
Виж целия пост
# 1
Сега е моментът да го подкрепиш. Ако не може заедно да се справите с това положение, проблемът не е в бившата. Щом се държи чудесно с теб и децата, дай шанс на отношенията ви. Ако страхът, че той може да се върне към бившата, е по-силен, по-добре режи отрано. Иначе така и така ще го тласнеш в тази посока, ако оставиш напрежението да владее връзката ви.
Виж целия пост
# 2
А в какво се състоят провокациите и как реагира той на тях?
Виж целия пост
# 3
Аз не бих търпяла вмешателство на бивши. Бях в подобно положение, бившата 18 годишна връзка се намеси в живота ни под формата на чатове и обаждания, предупредих един два пъти и сложих ултиматум, "добър ден да си кажете с нея още веднъж и забравяш за мен безусловно и незабавно!"
 Не може всичко по всяко време, свободата е относително понятие.
Виж целия пост
# 4
По принцип ти нямаш място в техните взаимоотношения, той е този който трябва да реши какви да бъдат и постави граници. Явно не може. Не се намесвай, игнорирай и виж докъде ще доведе това. Чак пък да се карате за такива глупости ...
Виж целия пост
# 5
А ти говори ли с него открито и директно за страховете си? За какво са скандалите ви? Много си права да се притесняваш, като виждаш, че ако бившата му смигне, той ще хукне и ще зареже връзката ви. Много кофти ситуация.
Виж целия пост
# 6
Провокациите не са точно директни към мен. Според мен не смее, защото новият господин ще разбере.
Големите деца са в един клас, трие контактите на децата в телефоните, бяхме им вземи еднакви гривни и тя ги скри... Разбра, че отиваме на почивка и се започна с едни общи спомени във фейсбуук.... Има моменти, в които когато се върнат децата от нея, не искат да говорят с мен или се държат ужасно.
Никога не бих ограничила срещите им и съм казвала, че тези деца си имат и майка и баща, аз мога да бъда само приятел с тях. Децата не деля на мои и негови.
Spiritlight Говорих многократно, дори предложих ако иска да се съберат и да си оправят отношенията, но да не разиграват останалите около тях. Той е категоричен, че щом са се развели тя няма да стъпи повече в тях и че решението си е било нейно.
Но виждам как откликва на всяка нейна прищевка... И се питам къде съм аз....
С моят бивш всичко е пределно ясно. Той също се опитваше да се съберем, но щом съм решила това е... По никакъв начин не позволявам контакт с мен, освен ако не касае децата.
Виж целия пост
# 7
Мъжът как реагира? Кое в неговото поведение те притеснява?
Виж целия пост
# 8
Тя чак след една година ли чу за теб или нейната лудост вече продължава година? Щом не живеете заедно няма много за какво да се бориш, тяхното минало за нещастие все още тежи повече. И ако му е трудно да я игнорира, още повече смятам че не я е забравил. На твое място бих се отдръпнала. Ако моята липса не го освести, поне ще знам, че съм си спестила унижението да ревнувам мъж, за който съм била "rebound". Никой мъж или жена не си заслужава битки.
Виж целия пост
# 9
Лейди Рамкин, как става това, ако те имат общи деца? Нали най-малкото заради тях трябва да контактуват.

Авторке, кофти е, че настройва децата против теб. Другото, което си описала ми се струват дреболии, най-добре да ги игнорирате и да покажете, че не ви влияят. Ако не мъжът, поне ти опитай, не се връзвай, пък може и твоето хладнокръвие да му помогне. Не разбрах какви номера от телефона трие? Звучи много дребнаво.
Виж целия пост
# 10
Мъжът как реагира? Кое в неговото поведение те притеснява?
Ситуации от сорта "не искам да те навирам в нейните очи", "не обичам показност, защо всички трябва да знаят, че сме заедно", "но мен не ми е толкова лесно да забравя"...... Капака беше, че първата ни почивка само двамата беше на място, но което те са ходили от години като семейство и през цялото време слушах за семейни спомени....
Виж целия пост
# 11
Ами като толкова не може да я прежали, разкарай го тоя льольо. Според мен не е готов за нова връзка. И не мисля, че е влюбен в теб.
Виж целия пост
# 12
Звучи много дребнаво.
Всичко звучи дребнаво и си е.
Тоя мъж ще го побъркате - от едната страна тралала го дърпа, от другата му пилят. Как се забравят ей така 15 години и раздяла не по негова вина? Няма как да си център, в момента си още в периферията и с малко повече акъл може и да стигнеш до средата, но доколкото виждам няма да се разберете .. тримата.
Виж целия пост
# 13
Реално мен тя не ме притеснява. Познавам я бегло покрай децата и срещите ни в училище още от преди да се случи нещо. Тя има проблем с мен, не аз с нея.
Колебанието ми е спрямо него дали изобщо има смисъл това да продължава, след като няма промяна за една година.
Беше ми интересно дали има и други мадами, справили се с такава ситуация, ако човека наистина си заслужава или това си е обречена кауза.
Виж целия пост
# 14
Разбирам много добре за какво страдаш, но тяхната връзка е била цели 15 години, с резултат 2 деца, която няма как да се забрави и изкорени  с магическа пръчка, най- малкото децата ще ги свързват доживот.
Гледай неговите действия и постъпки, дали върви в твоята посока. Говорете, обсъждайте.
А тая джофра я игнорирай.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия