За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 24 197
  • 738
# 735
И аз имам въпрос, на скоро ядох в едно заведение Свинско с грах. Беше уникално вкусно, месото супер крехко, и беше с някакъв сос като доматен (с морковче,
лук ) Не беше супа ( но ми донесоха и лъжица ) не беше и манджа, та не беше нито течно, нито сухо.. 😁 ( супер обяснение ) някой правил ли е, как се прави, в какъв съд, какво се слага ?
Виж целия пост
# 736
И аз имам въпрос, на скоро ядох в едно заведение Свинско с грах. Беше уникално вкусно, месото супер крехко, и беше с някакъв сос като доматен (с морковче,
лук ) Не беше супа ( но ми донесоха и лъжица ) не беше и манджа, та не беше нито течно, нито сухо.. 😁 ( супер обяснение ) някой правил ли е, как се прави, в какъв съд, какво се слага ?
Запечатваш месото (парчета каквито ви харесват) подправено със сол и п-р и оваляно в брашно - изваждаш го. В съда (добре е да е такъв, който може да влезе и във фурната) запържваш лук, морков, доматено пюре,  червен п-р, връщаш месото, грах  и слагаш консерва домати  - 400г или по голяма, зависи колко е и месото и малко вода (или бульон), захлупваш и на фурна, но и на котолон става - за 1час на бавен огън или докато месото ти хареса.
Виж целия пост
# 737
И аз имам въпрос, на скоро ядох в едно заведение Свинско с грах. Беше уникално вкусно, месото супер крехко, и беше с някакъв сос като доматен (с морковче,
лук ) Не беше супа ( но ми донесоха и лъжица ) не беше и манджа, та не беше нито течно, нито сухо.. 😁 ( супер обяснение ) някой правил ли е, как се прави, в какъв съд, какво се слага ?
Запечатваш месото (парчета каквито ви харесват) подправено със сол и п-р и оваляно в брашно - изваждаш го. В съда (добре е да е такъв, който може да влезе и във фурната) запържваш лук, морков, доматено пюре, грах, връщаш месото и слагаш консерва домати  - 400г или по голяма, зависи колко е и месото и малко вода (или бульон), захлупваш и на фурна, но и на котолон става - за 1час на бавен огън или докато месото ти хареса.
Благодаря ♥
Виж целия пост
# 738
заповядайте в новата тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1498983
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия