Пазарът на недвижими имоти в България, какво се случва реално - тема 71

  • 37 960
  • 737
# 735
man_darin_ka честно да ти кажа изобщо не те разбирам какво се опитваш да кажеш. Нали това писах. За да се прехвърлят към новите източници и да могат да ползват изцяло енергията , те трябва да изградят мережите според новите си съоръжения и техните местоположения. Не знаех че до 2026 , но трябва. Вече не разбирам ти какво искаш да кажеш. Според това което написа в предното мнение , то производството на ток в Германия си е в Севера, а не че се концентрира в момента в Севера и се налагат преустройства. Аз ли нещо не разбирам не знам, но спирам да пиша. То от толкова много четене на статия взе да объркваш времената и с това объркване само пълним темата с безмислен спор.
Спирам да пиша пък ти носи от колкото си искаш кладенеца вода. Все ми е тая.
Виж целия пост
# 736
Белла, обяснявам простичко - Германия трябва да предостави 75% от капацитета на мрежата си на датските "перки". Независимо, че има и свои такива. Печелят датските "перки", по-високата цена на тока я плащат потребителите в Германия. Сега разбра ли?
Далекопроводи (мрежата) не е инвестиция като да пуснеш 100 м. кабел от стълба до къщата си. Инвестицията пак се плаща от потребителите, влиза в цената на тока. От колкото по-далече идва токът, толкова е по-скъп, заради таксите за пренос по тези далекопроводи.
Виж целия пост
# 737
Да се надяваме, че германските енергийни проблеми, солари, перки и пр. вече са обсъдени достатъчно, и да продължим по настоящата тема - а именно недвижимите имоти в България - https://www.bg-mamma.com/?topic=1556745.new#new
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия