Моите любими торти! - 4

  • 54 282
  • 282
# 240
Значи! Реших, че ще използвам крема от течен шоколад и закв. сметана. Но ми се искаше да го редувам с някакъв бял крем... Идеи? Дали кремът от покрива на Наталина (как звучи само  Joy) ще подхожда?  Thinking  Или нещо друго? Друг крем? Някакви други врътки и джвъчки?  Crazy Много ме е страх да не се изложа  Rolling Eyes Все видни персони, недолюбващи моята особа, ще са на рд-то  Whistling
Виж целия пост
# 241
Аз мисля че  ередно да организираме един курс нагледно Flutter и да е предимно за украсите на тортите.  Grinning
Виж целия пост
# 242
Ванчето, чудесна е тортичката!!! Честито на порасналото ти момиче, да ти е жива и здрава  Hug   bouquet!
Виж целия пост
# 243
Зори,благодаря!
Виж целия пост
# 244
Ммммм,Ванчето страхотна торта!А колко вкусна изглеждаааа!Майстор си! smile3501
Виж целия пост
# 245
Бих искала да попитам момичетата, които са правили торта Трюфел дали ще е проблем ако не пека блатовете отделно, а наведнъж и после да ги нарежа? 
Виж целия пост
# 246
Бих искала да попитам момичетата, които са правили торта Трюфел дали ще е проблем ако не пека блатовете отделно, а наведнъж и после да ги нарежа? 
не съм сигурна дали ще стане  33uu;ако имаш търпение и нерви-опитай. Peace
Мисълта ми е ,че може да се наложи да правиш нова доза,ако така не се получи.
Виж целия пост
# 247
Благодаря ти,  Ванче. Ще пробвам както е по рецепта тогава и за следващия път ще преценя, изхождайки от опита (сполучлив или несполучлив).
Виж целия пост
# 248
Значи! Реших, че ще използвам крема от течен шоколад и закв. сметана. Но ми се искаше да го редувам с някакъв бял крем... Идеи? Дали кремът от покрива на Наталина (как звучи само  Joy) ще подхожда?  Thinking  Или нещо друго? Друг крем? Някакви други врътки и джвъчки?  Crazy Много ме е страх да не се изложа  Rolling Eyes Все видни персони, недолюбващи моята особа, ще са на рд-то  Whistling

Ще си върви разбира се - нали Кремата е тип сметаново сирене. Ако не искаш да е с масло - може да я разбиеш със сладка сметана.
Виж целия пост
# 249
Момичета имам въпросче за тази торта "Трюфел". Сметаната, която се ползва е течна сладкарска ли, или има и друга течна? Сладкарска и готварска едно и също ли е? Май не, а? newsm78
Виж целия пост
# 250
Сладкарската е подсладена, а готварската не е. Може да се ползва и тя, като се разбие с малко захар.
Виж целия пост
# 251
Момичета имам въпросче за тази торта "Трюфел". Сметаната, която се ползва е течна сладкарска ли, или има и друга течна? Сладкарска и готварска едно и също ли е? Май не, а? newsm78
Има няколко вида "сметана" - подсладен растителен заместител, който масово се използва вместо сметана - това е най-евтино; неподсладен растителен заместител и пастьоризирана сметана. Това последното си е "истинското нещо" - намира се в големите супермаркети. Аз лично съм купувала такава на "Президент", в момента в "Метро цената на литър е някъде към 8 лв.

Правила съм "Трюфел" и с растителна, и с естествена сметана. С растителната кремът става една идея по-лек. Не се коси, ако не можеш да намериш пастьоризирана сметана, и с другото става чудесно.
Виж целия пост
# 252
Много ви благодаря за бърите отговори. Значи мога да се пробвам с готварска на Хопла или Мегле, нали? А ако ползвам сладкарска на същите фирми, трябва ли да намаля захарта?
Виж целия пост
# 253
Не, не пипай захарта. Тортата се прави с натурален шоколад, така че не бива да я редуцираш.

Аз лично съм с много лоши чуства към "Хопла" - вземи си "Мегле", по - добре. И растителна да си вземеш, пак няма да има проблем.
Виж целия пост
# 254
Много ти благодаря Сладка хапчице.  Hug Така и ще направя.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия