Има ли в България истинско кисело мляко???

  • 60 106
  • 253
# 45
Аз купувам Боженци.Когато ходя към Габрово купувам Елви на мандра с.Велковци- просто е невероятно, но за съжаление при нас го няма.
Виж целия пост
# 46
Бор-Чвор и Герма.
Виж целия пост
# 47
Откакто откруих преди месец Био-то, не купувам друго. Много ми харесва вкуса, но и на него пише,че трайността му е 10 дни. newsm78
Виж целия пост
# 48
Купувам само ЕлБи и в много редки случаи когато е свършила в магазина до нас заменям с Бор Чвор.
Много обичам кисело мляко и много ме е яд, че така са се изгаврили с този продукт  Close.
Виж целия пост
# 49
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=96038.0
Виж целия пост
# 50
Една докторка ,която е диетолог и също по контрола по храните каза , ЕлБи и Елена имат най-много млечно кисела бактерия. Иначе и те имат подобрители.
Когато подквасвам домашно млеко / в Банкя колкото искаш/ вкуса е друг.Даже аз започнах да го забравям.Чуствам се като чужденците ,който не го харесват защото е кисело.
Виж целия пост
# 51
Аз квася мляко от известно време насам , но преди това взимах най-много на Верея 0,1%
Виж целия пост
# 52
Ползвам "Бор-Чвор".
Отскоро имат и вариант - 0.1%+150г калции - 400г - само 56 ст. Търговската му марка е CULTURA
Виж целия пост
# 53
Аз купувам Елена.
Виж целия пост
# 54
Peace
Виж целия пост
# 55
Ползвам "Бор-Чвор".
Отскоро имат и вариант - 0.1%+150г калции - 400г - само 56 ст. Търговската му марка е CULTURA

Добре де, какво мляко очаквате да получите при 0,1% масленост? В най-добрия случай това е водата, с която са изплакнали гюмовете.  Sick В най-лошия - не ми се мисли...
А и темата не е да изброим кой какво мляко купува, а дали има истинско такова в България и евентуално кое е то.
С 0,1% може да е всичко, но не и кисело мляко!
Виж целия пост
# 56
 Как Сийке, може ли да попитам нещо? WinkА това Бор Чвор защо го нямаме във Варна?Май самот това Био мляко ми наподобава на мен на истинско/понеже си спомням с умиление за к.мляко в бурканчетата, с капачка от алум. фолио и струващо 22 ст. с буркана/ cry:
Виж целия пост
# 57
......да, така е, истинското трае не повече от три-четири дни и се разваля
Това за развалянето и друг път съм го чела. Обаче....имам в хладилника домашно подквасено овче кисело мляко от предния понеделник - тогава си го донесох от село. Ми още става за ядене: нито е мухлясало, нито се е вкиснало. Това едва ли значи, че не е истинско. newsm78
Иначе и аз съм фен на Бор-Чвор и на Верея.
Виж целия пост
# 58
Има! И това е моето мляко, което си го квася през ден.Всичките други млека по магазините са от


В най-добрия случай това е водата, с която са изплакнали гюмовете. 
Виж целия пост
# 59
ЕлБи, най-много ми харесва на вкус. Уж е ок, като съдържание, но бих имала доверие само ако аз си подквасявам от крава, която аз съм гледала, на моя земя(т.е. с контрол върху пръскането на площите).
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия