Kрилцата на Happy -как?

  • 1 341
  • 8
как се правеше панировката
имаше корнфлейкс и мед и още нещо
някой знае ли ?
Виж целия пост
# 1
Крилцата на Хепи - класическите, се киснат в специална марината, която няма как да знаем, защото е фирмена тайна, знам само че има доста соев сос, затова като ги пържат изглеждат прегорели а то е от маринатата....
Иначе се поднасят със сос Барбекю, който пак се прави от готвачите на Хепи...
Виж целия пост
# 2
Крилцата на Хепи - класическите, се киснат в специална марината, която няма как да знаем, защото е фирмена тайна, знам само че има доста соев сос, затова като ги пържат изглеждат прегорели а то е от маринатата....
Иначе се поднасят със сос Барбекю, който пак се прави от готвачите на Хепи...
не аз питах за онези хрупкавите
при нас работеше готвач от хепи и ги правеше с натрушен корнфлейкс ,мед и още нещо
Виж целия пост
# 3
И аз искам да знам как  Embarassed
Виж целия пост
# 4
как се правеше панировката
имаше корнфлейкс и мед и още нещо
някой знае ли ?

Виж тази тема може да ти е от полза Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109436.msg1982334
Виж целия пост
# 5
как се правеше панировката
имаше корнфлейкс и мед и още нещо
някой знае ли ?

Виж тази тема може да ти е от полза Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109436.msg1982334

мерси дими  ама не е това което търся май
но ще пробвам
Пикантни крилца

ПРОДУКТИ:
по 300 гр. пилешки крилца( около три броя ) за 1 порция

сос за 8 порции:
980 гр. кетчуп
120 гр. бяло вино
30-40 гр. чесън ( пасиран )
10 гр. соев сос ( тъмен )
10 гр. мед

ПРИГОТВЯНЕ:
Крилцата се изчистват и се разполовяват ( по принцип се мариноват в горчица, кисело мляко,чесън, мед)
Всички съставки на соса се разбъркват . Крилцата се пържат до тъмно златисто, след това се отцеждат и се поставят в тиган. Добавя се от соса, непрекъснато се разбърква докато соса леко се сгъсти и крилцата се гланцират

Но със сигорност не е това
Виж целия пост
# 6
според общи спомени на всички  панировката е следната
яйца се смесват с мед и се разбиват а миксер
 панират се там след което в натрушен на ситно корнфлейкс и се пържат
корнфлейкса се мелеше  като орехи за  баклава
 
Виж целия пост
# 7
според общи спомени на всички  панировката е следната
яйца се смесват с мед и се разбиват а миксер
 панират се там след което в натрушен на ситно корнфлейкс и се пържат
корнфлейкса се мелеше  като орехи за  баклава
 
ANGYA,благодаря за рецептата  Peace
Преди да направя панировката ,ще трябва да направя нещо за крилцата...нали Mr. Green
Имам предвид дали трябва да им правя марината и да седят в нея или направо ги панирам и пържа или трябва да бъдат сварени първо и след това да се панират.
Мисля тази вечер да ги приготвя и искам да станат както трябва.
Виж целия пост
# 8
според общи спомени на всички  панировката е следната
яйца се смесват с мед и се разбиват а миксер
 панират се там след което в натрушен на ситно корнфлейкс и се пържат
корнфлейкса се мелеше  като орехи за  баклава
 
ANGYA,благодаря за рецептата  Peace
Преди да направя панировката ,ще трябва да направя нещо за крилцата...нали Mr. Green
Имам предвид дали трябва да им правя марината и да седят в нея или направо ги панирам и пържа или трябва да бъдат сварени първо и след това да се панират.
Мисля тази вечер да ги приготвя и искам да станат както трябва.

ами не ги мариноваха доколкото си спомням но можеш да ползваш маринатат от по горе Wink
  bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия