Да живееш с мъж заради щастието на детето си

  • 3 058
  • 40
Здравейте, попринцип ползвам форума за съвети за малкия,но днес имам нужда от съвет за себеси.
Няма да изпадам в подробности какво и защо. Както и да е ,та въпроса ми е трябва ли да остана с бащата на детето ми  за да има добър живот то ? Струва ли си да живееш с човек,с който скандала вече е ежедневие в живота ви само за да отгледаш добре детето си . Преди да забременея си казвах,че никога не бих останала с мъж,с който нямаме допирни точки и говорим на различен език,но сега ,когато имам син на 1,3г и знам,че ако се разделим с мъжа ми няма да мога да дам живота ,който искам за сина ми ,няма кой да ми помогне нито с отглеждането му нито финансово . Можеби сега ще се включат много негативно настроени съфорумници ,но ще се радвам да чуя как мислят и други хора
Виж целия пост
# 1
Моля те, тръгни си! Майка ми търпя 40 години. Аз на 20-тата си година се спасих от ада и избягах. Резултат: ужасни семейни взаимоотношения, с майка ми също не се имаме.

Детето чува и вижда всичко. Искаш детето ти да гледа скандали и съсипана майка? Не му го причинявай.
Виж целия пост
# 2
Според мен скандалите между родителите могат много да вгорчат живота на едно дете и да сформират у него много погрешни предостави за брака и любовта. Аз самата много страдах когато родителите ми се караха (била съм на 8-9 години) и всичко стана много по-поносимо когато се разделиха. Мама ме доотгледа сама и не съжалявам.
Според мен ще бъде много по-добре за детето ви ако вие сте щастлива и спокойна и по-възможност, баща му също да го вижда от време на време, според както се разберете! Вие знаете най-добре.
Пожелавам ви да разрешите този казус по възможно най-добрия начин за вашето дете.
Виж целия пост
# 3
Ако отношенията са безвъзвратно увредени, по-добре да се разделите. Скандалите не са приятни, а превръщането им в ежедневие ги прави норма. Опитайте се да действате в интерес на детето,така че неговото битие да не е ощетено, а вашите нерви - съхранени. Не го превръщайте в заложник на вашата битка.
Виж целия пост
# 4
Струва ли си да живееш с човек,с който скандала вече е ежедневие в живота ви само за да отгледаш добре детето си .

Това изречение звучи нелепо. Няма как да отглеждаш добре детето си , в среда пълна със скандали. За детето, а и за теб ще е по-добре да живеете с по-малко пари, но спокойно , без скандалите.
Виж целия пост
# 5
Как животът насред ежедневни скандали прави детето ти щастливо?
Виж целия пост
# 6
Т.е. според теб еженевните скандали и очевидната липса на любов в семейството са предпоствка за щастлив живот на детето?!?
Виж целия пост
# 7
Не разбира се! Моите мисли са такива,че ако остана с тоя човек ще е за да има добър живот детето ми и това значи,че аз ще спра да вдигам скандал за нещата ,с които няма да съм съгласна и просто ще се примиря с този живот. Тоест скандалите няма да ги има вече, просто ще живеем заедно по неговия начин а аз ще се примиря за да бъде добре детето
Виж целия пост
# 8
За какво са скандалите ?
Не може ли да не седите в една стая , така ще се карате по- малко .
Виж целия пост
# 9
А защо вдигаш скандал за нещо, с което не си съгласна?! Не можеш ли да го кажеш нормално и спокойно?
Виж целия пост
# 10
Децата усещат всичко. Ти не си щастлива. С такова малко дете си млад човек. Ти имаш право на щастие. Потърси психолог, за да излезеш от дупката. Детето е дете, ти имаш нужда и право от партньор, а не да си жертва.
Виж целия пост
# 11
Скандалите са за много неща ,можеби трябва да кажа ,че аз съм на 24 той на 36 СКОРПИОН и от Дупница . Казвам това ,защото лично аз съм шокирана от темперамента на дупничаните и от това как мислят те ,аз съм от Врачанския край и там не мислим като дупничаните . Не искам да изпадам в подробности ,просто мисълта ми е ,че ще трябва да се примиря с неговия начин на живот за да бъде щастливо детето . Той си пада малко турчин ,смисъл не е турчин ,но мисленето му е . Вдигам скандал не защото искам а ,защото той ме принуждава ,винаги му говоря кротко и тихо ,но той не търпи упреци изобщо,винаги той е прав и ако не му харесва това ,което казвам избухва. За него аз трябва само да го слушам това е и още ред неща ,но ... и тук ще кажете сигурно а защо се захвана с него ,ами защото не беше такъв в началото. Обичам го и той ме обича знам го ,но говорим на различни езици. Примерно за мен не е правилно 36 годишен МЪЖ  да лежи на дивана и да играе игри на телефона вместо да излезем на разходка
Виж целия пост
# 12
Детето е малко , странно ми е кога  успяха така да се влошат отношенията. Прекалено малко ми е информацията , за да дам съвет. Звучиш категорична за раздяла, а не е ли възможно да постигнете разбирателство , някак да положите усилия да възстановите това , което ви е събрало.
Виж целия пост
# 13
Единствения начин да няма скандали е да си затварям очите за неговите идиотщини
Детето е малко , странно ми е кога  успяха така да се влошат отношенията. Прекалено малко ми е информацията , за да дам съвет. Звучиш категорична за раздяла, а не е ли възможно да постигнете разбирателство , някак да положите усилия да възстановите това , което ви е събрало.
Виж целия пост
# 14
И той за твоите.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия