Как да приема тази фантазия?

  • 7 332
  • 196
Здравейте!
За някой темата ми може да прозвучи нелепо или нереално, но всъщност е съвсем реална и се чувствам ужасно поради случилото се.
С приятеля ми, с когото сме заедно от 2 години се разделихме преди две седмици понеже имахме известни неразбирателства, но не са неща, с които не можехме да се справим.
През това време се виждахме, основно защото работим на едно място, а и имахме нужда да поговорим. През всичките ни виждания след раздялата, той се просълзяваше и си личеше, че му е трудно.
Вчера излезнахме, за да преценим можем ли да продължим заедно и съответно си зададохме въпроса кой какво е правил през тези две седмици.. неговият отговор беше: не съм правил нищо с друга жена, нито съм си писал, обаче…… имах фантазии с колежката, с която работя. Това е съвсем нормално според него, било на подсъзнателно ниво, защото не сме правили секс отдавна. За мен това са глупости. Също така ми каза: все едно ти не си искала друг… ами не, не съм, въпреки че през цялата връзка той е бил болезнено ревнив.
Познаваме я и двамата съответната колежка. Бях в шок, още съм в шок. Не разбирам как страдаш за някой, а искаш друг. Не знам дали някога ще мога да му вярвам отново, защото още поне месец ще работи с нея. Казах му също че съм забелязала, че се върти около нея и той ми отговори, че е вярно и иска да си изчисти съзнанието от мен, че никога нищо не би направил с нея, просто било закачка.
Не знам как да продължа и какво да правя. Искам да се събера с него, защото той през тези две години е бил перфектен, никога не ми е давал повод за ревност, но сега с това….
Моля дайте ми съвет.
Виж целия пост
# 1
не заслужаваш някой да е искрен с теб
Виж целия пост
# 2
Дори и да е правил секс с нея, няма защо да се сърдиш - били сте разделени вече.
И по-добре си останете така. Не тормози човека още н-години. И си обърни внимание на ревността. Нищо хубаво не носи.
Виж целия пост
# 3
Много тъпо, че е казал (доколкото сам си прави неприятности за нищо - кой щеше да знае, ако не беше съобщил?! Joy).
Иначе хората имат всякакви фантазии. Докато не е направено нищо за осъществяването им, те си остават фантазии. Тази ми се вижда даже безобидна - един мъж и една жена. Нищо оригинално. Sunglasses Ако модераторът не беше тук, щях да подскажа какво по-така може да си представя самотен мъж, ама сега не. Close Абе Содом и Гомор може да е. Joy
Виж целия пост
# 4
Като цяло, нищо не е станало, но ти си прецени каква е причината да ти каже. Това въобще не е нещо, което има нужда от признаване и е много вероятно целта да е била да те нарани.
Виж целия пост
# 5
Причината може да е, че е тъп и се чувства длъжен да е излишно откровен.
Виж целия пост
# 6
Причината може да е, че е тъп и се чувства длъжен да е излишно откровен.
то вЕрно е страшна простотия. Поне да беше спрял на това, че е имал фантазия. Не знам имена защо са били нужни. Grinning
Виж целия пост
# 7
Причината може да е, че е тъп и се чувства длъжен да е излишно откровен.
Което е дори по-лошо от коцкар, обаче авторките на повечето теми явно смятат обратното.
Виж целия пост
# 8
Е, добър ден.
Няма нищо тъпо.
Хората / особено мъжете си мачват в акъла нон стоп жени.
То пък голяма изненада. И, о, ужас.
Нали сте разделени, какъв ти е проблема?
Виж целия пост
# 9
Защо се разделихте, как стана? Ако ти си била инициатор, значи нарочно те дразни. Хем да те накаже, хем и да ти намекне, че не си единствената жаба в блатото, има и други. Да събуди ревността ти и да тръгнеш да се бориш за него.
Но ако наистина се е усуквал край нея и ти го е признал, значи е абсолютен глупак. Защо ти е такъв? Цял живот да го мислиш около коя се навърта ли?
Пращай го на колежката да си троши тя главата с него.
Виж целия пост
# 10
Има ли хора без фантазии? Хора сме със съзнание, не мухи.
Твоят просто е глупав.
Виж целия пост
# 11
Човек, който иска да се събере с някой екс не му обяснява, че фантазира за секс с колеги.
Или твоят бивш знае как ще реагираш и те дразни умишлено, или е откровено тъп.
Ясно е, че всеки има някакви фантазии, но споделянето им не е задължително във всеки удобен момент.
Виж целия пост
# 12
Не стига, че човекът е откровен, а и е само фантазия, когато има право и секс да прави с друга, и връзка да има. Вие сте разделени. Приеми го.
Казваш, че искаш да се съберете. Той дали иска?
За негово добро е по-хубаво да не се събирате, щом за една фантазия по време на раздяла правиш такава драма.
И наистина вероятно ти споделя точно с цел да си избиеш илюзиите за събиране.
Виж целия пост
# 13
Аз мисля,че е просто нетактично да се признават такива неща. Няма никакъв смисъл, освен да нараниш човека.
И аз съм имала фантазии към други мъже (без действия), но НЕ бих ги споделила с човека до мен. Дори да сте били разделени, ако има някакви разговори за събирания, вероятно бих премълчала, за да не  плюя на потенциала на "втория шанс за събиране".
Честно казано не разбирам одобрителните коментари към мъжа и критиката,че жената не оценявала искреността. Това признание от страна на мъжа е абсолютна простотия, най -малкото. В най-лошият вариант е проклетия, за да нарани авторката.

Важният въпрос тук е, всъщност защо се разделихте първия път?
Виж целия пост
# 14
Защо се разделяте като искате да сте заедно? Какви са тези детски истории? Решете първо какво искате и дали сте си достатъчни - такива, каквито сте.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия