Кюфтенца с ориз

  • 6 368
  • 21
# 15
До сега не съм правила такива кюфтенца с  ориз.
Ще ги пробвам задължитлно по рецептата на croco1
  bouquet
Виж целия пост
# 16
Аз ги правя като croco1, но не ги пържа, а ги пека!
О ето ,че и аз предпочитам  фурната пред пърженето.
tilieva ,благодаря за идеята.
  bouquet
Виж целия пост
# 17
Аз ги правя като croco1, но не ги пържа, а ги пека!
О ето ,че и аз предпочитам  фурната пред пърженето.
tilieva ,благодаря за идеята.
  bouquet

Моля, моля - аз не съм фен на пърженото, ама изобщо....
Виж целия пост
# 18
Аз ги правя като croco1, но не ги пържа, а ги пека!
О ето ,че и аз предпочитам  фурната пред пърженето.
tilieva ,благодаря за идеята.
  bouquet

Моля, моля - аз не съм фен на пърженото, ама изобщо....
ама ние сме
  bouquet
Виж целия пост
# 19
Въпросът ми е: наистина ли ако овалям кюфтетата в яйца вместо в брашно, поемат много по-малко олио. Много късно видях този съвет, а кюфтенцата ми изпиха олиото като с магия.... Tired

Понеже ги правих съвсем скоро мога да потвърдя, че като ги овалях първо в брашно, а после в яйце, въобще не съм доливала олио при пърженето. Не станаха нито мазни, нито тежки.
Брашно, яйце и после галета.Стават много хрупкави и не поемат олио, но трябва на силна мазнина.
Виж целия пост
# 20
Моля, моля - аз не съм фен на пърженото, ама изобщо....
ама ние сме
  bouquet
ANGYA, Wink   bouquet
Виж целия пост
# 21
Благодаря на всички   bouquet Май ще се ориентирам към фурната и яйцата. Не съм почитателка на пърженето, избягвам го старателно  Blush Така че щом кюфтенцата стават и на фурната хубави, ще опитам така  Grinning  Wink.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия