Откъде да купя гъши дроб?

  • 29 494
  • 32
Мами-кулинарки, помагайте с идея откъде мога да купувам регулярно гъши дроб?
По ресторанти винаги или аз, или мъжът ми си поръчваме гъше дробче и си го хапваме с кеф, и понеже малкото ни човече основно се изхранва със скара- кюфтета, кебапчета, и т.н. месища на скара, ми се ще да метна и дробче (гъше) на скара, пък току-виж му се усладило (на нас с татйото- със сигурност)!
та, въпросът ми е: знаете ли магазин, от където да се сдобивам с тоз деликатес? newsm78 В големите супермаркети- няма, дали има някакъв специализиран магазин за такива деликатеси нейде из София? Thinking
Благодаря ви
Виж целия пост
# 1
От Метро, но е доста скъп.
Виж целия пост
# 2
Благодаря за отовора Hug
А,колко скъп? newsm78
Аз си мисля,че е около 50 лв за 1кг, или за 1/2 кг.?
нямам идея- по заведенията е около 18-20 лв. порцията, от около 200 г., така че предполагам че  е около 50 лв. за 1 кг.? Thinking
Виж целия пост
# 3
Аз като съм търсила в МЕТРО, не съм намирала. Би ли казала къде по-точно?
Виж целия пост
# 4
Аз ако не греша съм виждала в Пикадили - замразен във фризера при зайците и друг дивеч и съвсем не беше толкова скъп newsm78Понеже нямам интерес към него,не гарантирам,че съм видяла точно това,но ми се е мяркало!
Виж целия пост
# 5
Метро
Виж целия пост
# 6
Аз от Кауфланд съм взимала, около 25 лв. за 0.500 кг.
Виж целия пост
# 7
Метро при хладилните витрини с месото.
Виж целия пост
# 8
Елемаг  newsm78
Виж целия пост
# 9
Със сигурност там трябва да има , ама ние тука във Варна като си нямаме такъв магазинннннннн................Лошо Седларов , лошо.. hahaha hahaha hahaha
Виж целия пост
# 10
Патешки дроб има в Метро със сигурност, в хладилните витрини при месото. Доколкото имам спомен кг е около 30лв newsm78
Гъши дроб не знам къде се продава, но определено патешкият е за предпочитане Peace
Виж целия пост
# 11
Повдигам темата  ooooh!
Днес търсих гъши дроб в Метро и Пикадили - нямаше  Rolling Eyes
Някой да има актуално инфо от къде да купя  newsm78
Виж целия пост
# 12
Гъши дроб ако метнеш на скара, ще видите дроб през крив макарон. Т.е. през крива решетка по-скоро. Laughing
Виж целия пост
# 13
Гъши дроб ако метнеш на скара, ще видите дроб през крив макарон. Т.е. през крива решетка по-скоро. Laughing

И на мен така ми се струва,  Grinning доколкото знам не може да се приготвя на скара. Може да се пържи или пече в тава във фруна.
Патешкият дроб се приготвя на скара.


Виж целия пост
# 14
Не може разбира се. Това си е направо чисто масло и се топи на секундата. Запържва се за много кратко на силно нагрят плосък тефлонов тиган без мазнина от двете страни. И за това време пак успява да се стопи сериозно, какво остава за фурна или скара пък да не говорим.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия