Сладкиш Дамски каприз

  • 11 640
  • 9
http://images18.snimka.bg/003183947.jpg
http://images18.snimka.bg/003183950.jpg

Дамски каприз



ПРОДУКТИ:
5 яйца
1 ч.ч. + 15 с.л. захар
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.л. сода бикарбонат
2/3 ч.ч. олио
2 ч.ч. брашно
конфитюр


ПРИГОТВЯНЕ:
Слагаме содата в киселото мляко и след като кипне към тях прибавяме разбитите с лъжица жълтици, 1 ч.ч. захар, олиото и брашното. Изсипваме сместа в намазана с олио и поръсена с брашно тава и печем в загрята фурна отдолу на 4, а отгоре на 3. Като се надигне сменяме степените - отгоре на 4, а отдолу на 3. След като се изпече сладкишът го изваждаме от фурната и го мажем с конфитюр по желание (от сини сливи, ягоди, кайсии или друг). Отгоре го намазваме с предварително разбитите белтъци на сняг с 15 с. л. захар. Слагаме го отново във фурната като я включваме само отгоре на 2, за да се стегнат белтъците.
Виж целия пост
# 1
Правих ТОЗИ, който е подобен на твоя, ще пробвам и твоята рецепта.  bouquet
Виж целия пост
# 2
Това е един от любимите ни сладкиши в къщи   chef
Виж целия пост
# 3
Мерси!   bouquet
Виж целия пост
# 4
Този сладкиш ми беше любим на времето.Сега пък е любим на моите деца.
Мерси на катето2.   bouquet  chef  bouquet

Само си поправи поста,защото содата не се кипв в брашното,а в кис. мляко.  Peace Peace Peace
Виж целия пост
# 5
Правих ТОЗИ, който е подобен на твоя, ще пробвам и твоята рецепта.  bouquet
И аз Виенски пай,

Браво на Катето 2 за идеята  bouquet
Виж целия пост
# 6
Правих ТОЗИ, който е подобен на твоя, ще пробвам и твоята рецепта.  bouquet
И аз Виенски пай,

Браво на Катето 2 за идеята  bouquet
Айде да ми кажеш,как правиш тази глазура,така че една линия минава под другата?
Виж целия пост
# 7
И аз Виенски пай,

Браво на Катето 2 за идеята  bouquet
Айде да ми кажеш,как правиш тази глазура,така че една линия минава под другата?
Подробна,
Заповядай -
Тук е добре показано, а и има и други интересни неща
Виж целия пост
# 8
Правих ТОЗИ, който е подобен на твоя, ще пробвам и твоята рецепта.  bouquet
И аз Виенски пай,

Браво на Катето 2 за идеята  bouquet

Поста е поправен вече.Мерси Hug
Виж целия пост
# 9
И аз Виенски пай,

Браво на Катето 2 за идеята  bouquet
Айде да ми кажеш,как правиш тази глазура,така че една линия минава под другата?
Подробна,
Заповядай -
Тук е добре показано, а и има и други интересни неща
Мерси,мерси.  Hug Hug Hug Като го направя,ще го покажа тук.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия