Пушена сьомга

  • 3 391
  • 6
Здравейте,
Знам, че тук винаги получавам чудесни идеи  Simple Smile
Искам да направя нещо за предястие с пушена сьомга - бихте ли ми помогнали - с какво мога да я комбинирам?
Виж целия пост
# 1
пушената сьомга има деликатен вкус. според мен е най-добре да се яде натюр.
мое мнение разбира се.

мога да ти предложа следното.
взимаш по една филийка за всяка порция от нарязаният хляб за тост.
препичаш я леко. отгоре слагаш филето от сьомга.
върху него шпицоваш една розичка от паста от хрян (пасва много добре на сьомгата, ако ти е силко го смеси с малко заквасена сметана )

слагаш по средата на чинията канапето със сьомга, а отстрани зелена салата, овкусена.

успех
Виж целия пост
# 2
Ето ти идея за едно изключително добро предястие - при това е много леко за изпълнение, въпреки, че на пръв поглед може да ти се стори сложна работа. Аз съм го правила два пъти и винаги е имало огромен успех:
Спаначени палачинки с пушена сьомга - marabu


Виж целия пост
# 3
И ние я обожаваме с препечена филийка-страхотно е!
Препичам филийката , но преди това я намазвам леко с"ароматизиран" зехтин/слагам му малко подправки-черен+червен пипер/ и я мяткам в силно загрята /само отгоре/ фурна за 5-6 минутки или в тостера, но трябва да е със зехтин намазана и от двете страни. И после пушеното филе сьомга отгоре...М-м-м!
Виж целия пост
# 4
Благодаря Ви   bouquet
Виж целия пост
# 5
Аз съм правила рулца от сьомга. Смесих синьо сирене и рама натюр, черен пипер и лимонов сок. Трябва да се получи гъста паста. Намазваш парченцето сьомга и навиваш. Сега ми идва наум, че всичко това можеш да го комбинираш с идеята на момичетата - препечена филийка и отгоре рибката намазана с пастата от сирена. Ако знаеш колко водка изпива....
Виж целия пост
# 6
На мнението на Сапфира съм. Опитвала съм и други варианти и не ми допадат, с печена филийка си е класика  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия