Плюшки "Сердечко"

  • 3 186
  • 37
# 30
Ето ги и моите.
Направих две тави обикновени, но явно не беше силно загрята фурната и нямат вид Thinking. За следващите направих плънка от смлени орехи, захар и канела и определено са страхотни на вкус.



А тези ги направих като охлювчета:

Виж целия пост
# 31
 Hug

Как да нямат вид?! Имат прекрасен вид даже.
Kакво ще кажеш за долната част. Като се попрекат малко повечко, долу се получава ддно мнооооого хубаво нещо  Wink

С какво ги прави - маргарин ли? Спести ли от количеството на мазнината?

ПП: Имам същите чинии.


Виж целия пост
# 32
Аз тези дето нямат вид не съм ги снимала Mr. Green.
С маргарин ги правих, сложих точно 200 гр /меря с електронна везна/.
Наистина са много вкусни Peace.

Нямах време да се ровя в нета за други форми, но и това ще стане някой ден.
Следващата доза ще е за пици, да сравня с моето тесто кое е по-вкусно.

Още веднъж - благодаря за рецептата  bouquet!
Виж целия пост
# 33
Май само се гоним из темите и не се засичаме  Laughing

На мен другите форми днес не ми станаха. И аз не ги снимах  Mr. Green
Виж целия пост
# 34
Ами аз питах и в другата тема, ама незнам дали влизате там още. То май най-вече към Кати ми беше въпроса. Пробва ли с масло и стана ли ти тестото с него?
Виж целия пост
# 35
Ами аз питах и в другата тема, ама незнам дали влизате там още. То май най-вече към Кати ми беше въпроса. Пробва ли с масло и стана ли ти тестото с него?

Отгоеорих ти там, но го правя и тук, ако някой влезе, да чете.
Правих го два пъти с мас. Първия път стана прекрасно. Втория нещо обърках.
Преди малко го направих и с масло. Вече е в хладилника, а утре ще докладвам как е. На вид е добре Simple Smile
Виж целия пост
# 36
На обработка и вкус - също. Разточва се добре.
Ето ги плюшките:
Виж целия пост
# 37
http://forum.bgkulinar.net/viewtopic.839.html в този сайт има също много хубави плюшки- преди малко ги видях и реших да ви покажа
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия