Баклавата от моя аватар

  • 6 340
  • 64
# 30
Oооо, канелата не ми е проблем, но шам фъстъка няма да намеря. Ми ще си взема опечен и ще си го изчистя, тя солта едва ли стига до ядката. Нали и без това после се запича. Ох, много съблазнителна таз баклава, от 1 седмица й точа лиги като срещна постинг на пина Cry
ще ме вземете и мене на дебелариум, нали
Виж целия пост
# 31
pina много вкусно изглежда тази баклавичка  Laughing

eat
Виж целия пост
# 32
Не се тормозете с тоя шам фъстък. И с орехи си става вкусна баклавата. Аз много пъти съм правила, но сиропа го приготвям само с вода и захар /без мед/. Също става много вкусно Wink
Виж целия пост
# 33
Много мерси за рецептата и превода. И аз точа от няколко дни лиги по аватара, на сега я копвам и при първа възможност я спретвам.
Виж целия пост
# 34
Ходих до Пикадили надъхана да купувам продуктите и тази вечер или утре сутрин да се запрятам,НО - шам фъстък има насипен,но освен че е печен е и солен.Питах,насочиха ме към пакетирания,там щателно проверих и всичкият е печен и солен.Остана план Б - да замоля от гаража,дето пекат да ми продадат малко суров.

Тъй,като не издържах на напрежението - купих една кутия турска баклава срещу 12лв и малко мирясах.
Струва ми се,че само с орехи ще мина,хрумна ми да добавя малко белени бадеми - за асортимент...
Виж целия пост
# 35
Пина, поръчвам си 2 дози баклава....Куриера аз ще го поема!

В такъв случай, Пина, и аз се присъединявам към поръчката на Мама Цоцоланка. Mr. Green
Виж целия пост
# 36
Пина, поръчвам си 2 дози баклава....Куриера аз ще го поема!

В такъв случай, Пина, и аз се присъединявам към поръчката на Мама Цоцоланка. Mr. Green
То да имах и аз на кого да поръчам... ooooh!
Виж целия пост
# 37
относно суровия шам фъстък май съм гледала в Била при ядките. Май бяха опаковани в пликчета. Там има доста сурови ядки. Дано да не бъркам.
Виж целия пост
# 38
относно суровия шам фъстък май съм гледала в Била при ядките. Май бяха опаковани в пликчета. Там има доста сурови ядки. Дано да не бъркам.
Във Варна няма Била - за к'во ни е!??! Crossing Arms
Мога да проверя в Метро....,писна ми от тази баклава... Tired
Виж целия пост
# 39
Мога да проверя в Метро....,писна ми от тази баклава... Tired

Ооооо, я я прави само с орехи и я изяждай! Докато ги търсиш, вече ще си забравила, че си направила...
Виж целия пост
# 40
Ще се прави тази баклава,благодаря ти за рецептата копнах си я и при първия удобен случай ще я направя.
За сега ми стига само да я гледам снимката е невероятна.
Виж целия пост
# 41
Тъй,като не издържах на напрежението - купих една кутия турска баклава срещу 12лв и малко мирясах.
pina Joyи аз така направих само че с толумбички,в турската сладкарница беше свършила баклавата.Взех и едно турско ашуре та точно мирясах.Дано ме държи два дни,ако не .......ще я правя Hug
Виж целия пост
# 42
Толкова вкусно изглежда  ooooh!. Яла съм много вкусна турска баклава, вътре с много шам фъстък, тези турци как я правят?  newsm78
Благодаря за рецептата!   bouquet
Виж целия пост
# 43
И на мен намирането на безсолен шам фъстък ми е трудно тук и си мисля да я правя само с орехи. Гледам още никой не се е престрашил. Аз ще гледам да спретна другата седмица.
Виж целия пост
# 44
Да,аз също замислям да я направя другата седмица и явно ще е само с орехи!То...като видях и цената на шам фъстъка...,при положение че го продават с черупките,а аз трябва да напълня голяма чаша с ядки без черупки - трябва да дам 10лв за шам фъстък.
Въпреки това щях да ги дам - ако имаше...
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия