Rumya, изпратих и на теб ЛС
Момичета, не мога да се сдържа да не ви се похваля. Вчера правих марципан варна и торта за детенцето на една приятелка. Може би знаете че напоследък използвах готовата моделираща маса, т.е. от доста време не бях правила марципан Варна. Стана толкова хубаво тесто - твърдо и еластично и изобщо не лепнеше. Боите почти не промениха консистенцията му, не се налагаше прибавяне на захар след добавянето на боя, точеше се страхотно, почти без захар (с много малко) и не залепваше за точилката. Напрвих го с масло, че отдавна вече не купувам маргарин, маслото беше немско (мисля Дойче Алпенбутер, но не съм сигурна) - такова имах в хладилника, даже беше последното останало парченце.
Тортата ще ви я показвам заедно с другата дето ще я правим в събота (правим ги заедно с маминката за 1-годишния юнак), сега още нямам снимки, довечера ще я опитаме.